*Hanna*- tieši manas domas.
piparene- bet tieši tad, kad es attiecības sāku vērtēt pēc tam vai nu ir vai nu nav- nu vismaz pagaidām esmu dabūjusi to, par ko agrāk pat neuzdrošinājos sapņot. vispār no tiem punktiem gandrīz pusei piekrītu- noteikti par alu :D liekas stulbi, ja sarunāts iedzert, bet ik pēc stundas iet pakaļ tai 0,5 pudelei. nu gandrīz visiem tiem punktiem piekrītu. gandrīz visiem, jo tajos, lai arī ir asprātība, bet noteikti tajos ir patiesība.
Jessica- var runāt par tālākiem plāniem, bet ne jau tik konkrēti. man pietiek ar to, ka man ir apziņa un nojausma, ka tā būs. tas nenozīmē, ka es gaidītu mūžību, jo, ja tas ilgstoši nenotiktu, es pati aizietu. man nevajag visu izplānot visas kāzas, bērnus utt, pirms vēl vsp ir bijis bildinājums vai vsp mēģinājums ieņemt bērnu. reizēm pārāk visu saplānojot ne vienmēr izdodas cerētais. nav pārāk interesanti dzīvot, zinot, pēc 5 gadiem mums noteikti būs bērns, 2014.gada 5.novembrī viņš mani bildinās, bet pēc pusgada mēs apprecēsisimies. var jau būt, ka kāds arī dzīvo pēc šādas plānošanas formulas, bet kas notiek tad, kad tas nepiepildās? visa dzīve ir salūzusi milzīgās stikla lauskās? neesmu es no tām biznesa sievietēm, kurām arī privātā dzīve rit pēc pulksteņa, dienām, minūtēm un stundām.