vispār jau sievietēm ļoti reti, kad der vecāki vīrieši. tici man, ja tev patīk izklaidēties un skraidīt riņķī ar savu draugu, nevis sēdēt mājās (lai gan ne visi vecāki vīrieši ir mājās sēdoši un otrādi), tad jaunāks tev tieši derētu. vienīgais jums vajadzētu atrisināt finansiālo pusi. sākumā jums būs vienalga, bet, ja viņš nopelnīs mazāk nekā tu, viņam ar laiku radīsies kompleksi, ka nevar tevi uzturēt vai kaut vai aizvest uz pienācīgu restorānu. un vēl -ar jaunāku puisi tu pati izskatīsies jaunāka! :)
man pašai ir tieši otrādi - vecāks draugs, bet mēs nesēžam mājās vai tml., bet galvenais, ka'peč es to pieminēju ir tas, ka no sākuma man bija grūti psiholoģiski to pieņemt, ko citi teiks, kā uz mums skatīsies, un kā mēs vispār dzīvosim?! deizgan ātri es tomēr to visu pieņēmu un viņš arī. neskaties uz tādām blakus lietām. ja jums ir labi, tad viss ir ok. nav jau jums arī uzreiz jāprecās. izbaudiet attiecības! vismaz iegūsi pieredzi un zināsi, kas labs un kas ne tik labs nāk no attiecībām ar jaunāku puisi