Gadu starpība un attiecības

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Centīšos pavisam īsi uzrakstīt,lai gan galvā man ir pilnīga putra!Nezinu,kā būtu pareizāk rīkoties un kam klausīt!
Iepazinos ar vienu puisi.Puisis jaunāks pa mani, 6 gadus (!!!). Pilngadīgs jau ir!
Ir mums interesantas sarunas, esam vairākas reizes satikušies, ir pat ciemojies pie manis. Iepriekš jau vecākus brīdināju, ka šis puisis izskatās jaunāks pa saviem gadiem, bet kad viņi ieraudzīja, uzreiz pateica,ka izskatās vēl jaunāks pa saviem gadiem! Man noteikti blakus vajagot vecāku puisi. Sākumā tam kaut kā nepievērsu uzmanību un bija vienalga,ko citi saka,bet tagad - tā visa iespaidā vai kā, sāku par to aizdomāties. Ļoti rūpēja spar mani un raksturs viņam jauks, nesalīdzināms ar dažu labu vecāku puisi. Taču tagad no manas puses tāds kā...apstulbums iestājies...pēc manas uzvedības jau var saprast,ka kaut kas īsti labi nav un esmu viņam to visu pastāstījusi,bet līdz galam nesaprotu,ko, kas un kā....tāds apstulbums!!!!

Ko jūs ieteiktu darīt?
27.12.2012 18:46 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Lai Tev spēks neklausīties tos visus aizspriedumainos, savā ''standartu'' kastē ielīdušus cilvēkus. Turklāt Tavs gadījums nav nekas ekstrēms un no rāmjiem ārā līdošs, tādu piemēru ir daudz un ļoti veiksmīgu piemēru. Bet par vecākiem - saku pēc pieredzes, ar laiku viņi sapratīs un pieņems.
15.05.2013 21:40 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Go For It! :)

Neklausies citos, vienkārši dzīvo un izbaudi mirkli! :)
15.05.2013 22:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Kaada starpiiba, ko domaa paareejie. Pilngadiigs ir , taatad visam paareejam ir otrskjiriiga noziime. Ne jau visaam sievieteem patiik vecaaki viirieshi, ir arii dalja, kura ir sajuusmaa par jaunaakiem. 6 gadu starpiiba taads nieks vien ir.
15.05.2013 22:22 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
offtopic - nāk prātā Eštons un Demija Mūra :D
Veiksmi, galvenais šajā dzīvē ir sekot sirdsbalsij.
15.05.2013 23:39 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vispār jau sievietēm ļoti reti, kad der vecāki vīrieši. tici man, ja tev patīk izklaidēties un skraidīt riņķī ar savu draugu, nevis sēdēt mājās (lai gan ne visi vecāki vīrieši ir mājās sēdoši un otrādi), tad jaunāks tev tieši derētu. vienīgais jums vajadzētu atrisināt finansiālo pusi. sākumā jums būs vienalga, bet, ja viņš nopelnīs mazāk nekā tu, viņam ar laiku radīsies kompleksi, ka nevar tevi uzturēt vai kaut vai aizvest uz pienācīgu restorānu. un vēl -ar jaunāku puisi tu pati izskatīsies jaunāka! :)
man pašai ir tieši otrādi - vecāks draugs, bet mēs nesēžam mājās vai tml., bet galvenais, ka'peč es to pieminēju ir tas, ka no sākuma man bija grūti psiholoģiski to pieņemt, ko citi teiks, kā uz mums skatīsies, un kā mēs vispār dzīvosim?! deizgan ātri es tomēr to visu pieņēmu un viņš arī. neskaties uz tādām blakus lietām. ja jums ir labi, tad viss ir ok. nav jau jums arī uzreiz jāprecās. izbaudiet attiecības! vismaz iegūsi pieredzi un zināsi, kas labs un kas ne tik labs nāk no attiecībām ar jaunāku puisi
16.05.2013 14:42 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Keta tad tu pajautā saviem vecākiem, vai viņi grib vecāku puisi bez matiem, nemsuku, bez zobiem. Tad jau labāk jaunāku puisi.
Man arī ir jaunāks, bet es sevi mierinu ar domu, ka citiem ir vēl jaunāks. Un pati arī izskatos jaunāka. :D
16.05.2013 14:45 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
6 gadi ir daudz ... varētu paturpināt
BET pēc tava raksta spriežot neturpināšu, jo man liekas nav svarīgi. Ja man kāds ļoti patiktu, tad būtu vienalga ko citi par to domā. Bet jautājums ir -vai tiešām ļoti patīk un cik dziļi tās attiecības? Ps. Varbūt viņš nemaz nedomā neko nopietnu? :D
Katrā ziņā, padomā, tas jau normāli... Uztaisi varbūt pauzi, pasaki ,ka tev jāapdomājās par šo un to , negribi šobrīd neko sasteigt. 1) Ja puisis sapratīs, tas jau pierādīs ,ka viņam ir kāda vērtība 2) Ar laiku sapratīsi vai viņu tev vajag, vai varbūt sāksi sapņot par pavisam savādāku dzīvi Katrā ziņā- LEM PATI, KLAUSI IEKŠĒJAI SIRDSBALSIJ UN DOMĀ AR PRĀTU!
16.05.2013 14:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits