Gadu starpība un attiecības

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Centīšos pavisam īsi uzrakstīt,lai gan galvā man ir pilnīga putra!Nezinu,kā būtu pareizāk rīkoties un kam klausīt!
Iepazinos ar vienu puisi.Puisis jaunāks pa mani, 6 gadus (!!!). Pilngadīgs jau ir!
Ir mums interesantas sarunas, esam vairākas reizes satikušies, ir pat ciemojies pie manis. Iepriekš jau vecākus brīdināju, ka šis puisis izskatās jaunāks pa saviem gadiem, bet kad viņi ieraudzīja, uzreiz pateica,ka izskatās vēl jaunāks pa saviem gadiem! Man noteikti blakus vajagot vecāku puisi. Sākumā tam kaut kā nepievērsu uzmanību un bija vienalga,ko citi saka,bet tagad - tā visa iespaidā vai kā, sāku par to aizdomāties. Ļoti rūpēja spar mani un raksturs viņam jauks, nesalīdzināms ar dažu labu vecāku puisi. Taču tagad no manas puses tāds kā...apstulbums iestājies...pēc manas uzvedības jau var saprast,ka kaut kas īsti labi nav un esmu viņam to visu pastāstījusi,bet līdz galam nesaprotu,ko, kas un kā....tāds apstulbums!!!!

Ko jūs ieteiktu darīt?
27.12.2012 18:46 |

Reitings 4
Reģ: 08.08.2012
es satiekos ar 12 gadus vecāku vīrieti un 100% jūtos ka viņš mani izmanto
27.12.2012 20:10 |

Reitings 21
Reģ: 17.08.2012
Ja Tu būtu pārliecināta, ka šādām attiecībām ir nākotne, un ja patiešām Tu justos komfortabli, ka blakus 6 gadus jaunāks puisis, un ja Tev gadu starpība būtu vienaldzīga, tad Tu nerakstītu te un nejautātu citu viedokli.
27.12.2012 20:46 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Man bija viena paziņa,arī puisi mācījās pēdējo gadu vidusskolā,viņa jau strādāja (tad 24 gadi bija viņai).Viss jauki.Puisimm patika,ka viņa gatavo,ir kaut kāda dzīves pieredze.Viss beidzās ar to,ka viņš sāka viņu uztvert kā mammu,viņam vienkārši vairs nestāvēja.Līdz ar to attiecības beidzās.
27.12.2012 21:07 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Reti kad šādas attiecības beidzas labi. Ja par gadu diviem jaunāks, tad vēl jā, bet nu par 6 gadiem jaunāks, turklāt, ja vēl knapi pilngadība...ir kā ir

Neklausies visās šajās "gudrībās"! Jā, bieži nebeidzas labi, bet tik pat bieži labi nebeidzas arī attiecības ar vienaudžiem. Un ko vispār nozīmē "labi beidzas" ar laulībām un mazbērnu pulciņu nākotnē? Nu tas jau nu gan nebūs atkarīgs no vecuma, turklāt ne visiem un ne vienmēr tieši tāds ir mērķis. Ja tev puisis patīk, esi ar viņu! Baudi dzīvi, priecājies un iespējamās problēmas risināsi, kad tās pienāks! Par sabiedrību vispār nospļauties - nu kāda kuram daļa, ko tu dari? Ja puisis labs un atbildīgs, tev patīk un tu viņam, tad neredzu šķēršļus! Piekrītu Nazim un Ancei! :)
27.12.2012 22:00 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
man ir šāds stāsts :)

Mana draudzene ar savu , nu jau vīru ir kādus 5-6 gadus vecāka, pietam, viņš ir viņas brāļa PADĒLS. t.i. , sākumā, viņa viņam mācīja matemātiku, un ati teica, ka nu nekad ar tādu sīkaļu, un nesaprata,ko viņš viņu koļī, līdz brīdim, kad bija kkkāds "čiks" vai ķīmija nezinu, sauciet kā gribiet, jau gadus 3 viņi ir kopā, ja ne vairāk, pagājušo gadu aprecējās, un tagadjau novembrī ir mazais uz rokām.Visi, visi laimīgi
nu ko, mīlestībai nepavēlēsi!!
27.12.2012 22:08 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
apprecējās
27.12.2012 22:10 |

Reitings 500
Reģ: 26.08.2012
zini es domaju dziivo un redzes ka bus ta bus,nav ko domat pamest vai ne,der vai neder,,,dzivosi redzeesi:) veiksmi
27.12.2012 22:13 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es esmu aizspriedumaina, bet tādas attiecības uzskatu par neefektīvām. Man tādas noteikti nederētu. Nevaru iedomāties savos 25 gados attiecības ar skolnieku.

Bet, ja Tev der, viss kārtībā.
27.12.2012 22:15 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Bet nenoliegšu, ka varbūt citreiz arī drusku neērti jūtos, ka man tik jauns puisis pie sāniem

Ja tev cilvēks tiešām patīk, tu par tādu lietu kā "neērti" nedomātu, tici man tev tas būtu tik pat mazsvarīgi, kā citu viedoklis par jums abiem!
Manuprāt, viņš vēl nav gatavs un nobriedis būt ar tevi, protams, ne tādā ziņā, ka tevī būtu kas slikts, bet ziņā, ka viņš vēl vēlēsies izskrieties, izpriecāties! Varbūt man nav taisnība tieši šajā gadījumā, bet jebkurš jaunietis šādā vecumā vēlēsies izskrieties, mesties jaunos piedzīvojumos un ballēties ar saviem draugiem! ..
Es ieteiktu neielaisties attiecībās ar viņu, ne tādēļ, ka viņš būtu slikts, bet tādēļ, ka pa jaunu ..
27.12.2012 22:19 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Mīļā,meiten. Beidz ākstīties un atrodi normālu, savam vecumam atbilstošu VĪRIETI nevis PUIŠELI.

Šis gan bija tā ļoti .. nepārdomati! Kur gan ir norādīts, kuri skaitļi tad nu ir tie, kuri ir tieši tavam vecumam atbilstoši? Un jā - es tiešām ticu, ka 19 gados puisis var būt daudz vīrišķīgāks, nekā kāds cits vīrietis gados divdesmitpiecos

Dari kā sirds uzskata par pareizu esam, par pārējiem neuztraucies - ja grib patrīt mēlītes, lai tā dara, bet lielākoties citiem tāpat īpaši neuztrauc tas, ka esi par puisi vecāka, tas nav nekas TĀĀDS!
27.12.2012 22:20 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Manam puisim ir 19, bet man 21. Tā starpība ir saprāta robežās, un viņš pa šiem diviem attiecību gadiem ir kļuvis daudz, daudz pieaugušāks nekā pirms tam, bet vienalga dažreiz šāds tāds bērnišķīgums izlien uz āru. Ikdienā viss ir forši un netraucē, bet kādreiz tomēr pie tāda secinājuma nonāku.
Es ieteiktu padomāt, cik tev ar to cilvēku būs interesanti ilgtermiņā. Dažreiz iedomājos par to arī savās attiecībās -- viņš pēdējā gadā aizgāja no vidusskolas, lai sāktu strādāt, bet man tūlīt būs bakalaurs, iespējams, drīz arī maģistrs. Pagaidām tas izpaužas tādos ikdienas sīkumos kā, piemēram, filmu gaume, tāpēc neuztraucos.
Bet ir arī citas lietas, par kurām neaizdomājas 18 gadu vecumā, bet kas ir svarīgas 25 gados: pašiem sava dzīvesvieta (nevis vecāku mājas vai komunālie dzīvokļi), mašīna, kāzas, bērni...
27.12.2012 22:35 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es nezinu..man kaut kā stulbi liekas šķirties tikai tādēļ, ka ir šāda gadu starpība. Gadi ir tikai cipars (un jā..cietums ir tikai istaba :D )
Bet, ja nopietni - domā pati. Ja tas jūsu attiecības neietekmē, tad kur ir problēma. :)
27.12.2012 23:18 |

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Nu ir tā,ka bieži vien jūtu,ka man ar viņu ir daudz vairāk un nopietnākas sarunas,nekā bieži bijis ar maniem vienaudžiem vai nedaudz vecākiem puišiem.To es tiešām novērtēju ļoti pozitīvi!
Viņam ir tā,ka ar saviem vienaudžiem klasē vispār nekā nav kopīga,viņam domāšana ir nobriedušāka un arī ārpus skolas viņam ir tikai vecāki draugi.Tā kā par viņa domāšanu nav nekas negatīvs sakāms.
Un visu laiku jau runā,ka pēc skolas meklēs atkal darbu,meklēs atsevišķu dzīvokli un būs sava dzīve utt. Jo visu laiku vienmēr ir strādājis.
28.12.2012 00:11 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Katra situaacija ir citaada!Man draudzene appreceejaas ar puisi,kurs bija daudz jaunaaks-vina bedza mediciinas akadeemiju,vins vidusskolu!Beigaas izskoloja savu viirinu arii,lauliibaa dzima 3 deeli-tiesaam loti smuki un talantiigi arii:)Nodziivoja labu laiku kopaa!Nekad nevar teikt-taa buus neizdevusies lauliiba vai izdevusies,skatoties peec gadiem!
Otrs gadiijums manaa pusee-viirietis daudz, daudz vecaaks-loti liela starpiiba!Abi dziivo "kaa balodiisi" jau 4gadus!Laikam viss ir atkariigs no pasiem cilveekiem!Vienaa variantaa tas straadaas,citaa nee!
Man prieks par manu draudzeni ,jo liekas,tiesi taapeec,ka ilgi dziivoja ar jaunaaku viirieti,pati arii loti jauna saglabaajusies-censas sevi loti uztureet!Biezi sievietes apprecot vecaakus viiriesus,nolaizas!Apprecot jaunaakus ,sanem sevi rokaas!
28.12.2012 03:18 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
paskaties uz šo no šāda skata punkta- ir sievietes, kurām vnk neder vecāki vīrieši, bet der jaunāki. man arī vienreiz bija jaunāks. nu ne jau par 6 gadiem bet tomēr. un viņš noteikti neatbilda tam vecumam, kas bija. neiespringsti uz to. lai iet viss savu gaitu. nekur nav teikts, ka jūs dzīvosiet mūžam kopā, bet varbūt šīs tev būs vienas no skaistākajām attiecībām. ir tik daudz iemeslu, kādēļ cilvēki šķiras un nespēj būt kopā, reizēm arī viņus izšķir nāve. nu nepieļauj, ka jūs izšķir šāds muļķīgs iemesls. galvenais, lai tu jūties labi, bet ar vienu noteikumu- turi acis vaļā :)
28.12.2012 08:14 |

Reitings 13
Reģ: 27.12.2012
Neesi pamanijusi tadu ka likumsakariba?Jaunas meitenes ir kopa ar vecakiem puishiem,jaunaki puishi ar vecakam sievietem,vecishi prec jaunas meichas.Tas viss ir normali un tam ir ari mazi plusinji.
Ieraudzisi tos plusinjus un sapratisi,ka jabut kopa un ka parejo viedoklim nevajadzetu Tevi ietekmet:)
03.01.2013 12:40 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Te nu gan nekā traka vai nosodāma nav:) Galvenais, lai pati jūties labi attiecībās!
Tas, kas man nav saprotams, ir piemēram, godājamais Hjū Hefnera kungs, kurš savos 86 gados apprecēja Jaunajā gadā, ja nemaldos, 26 gadus vecu sievieti:D Tas manā izpratnē, lūk, ir slimi:D Tavs gadījums absolūti nav problēma
03.01.2013 12:48 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Ja tvei pilnībā apmierina puiša raksturs un tas, kāds viņš ir savos 18 gados, tad neskaties uz to ciparu un dzīvo ar viņu laimīgi. Jā, 18/19 gados parasti viņi tiešām ir puišeļi, bet skaties pati - neņem vērā citu teikto, kas noteikti balstīts uz to stereotipu, ka puisim jābūt vecākam par meiteni.
Arī manā ģimenē un draugu lokā ļoti daudzās attiecībās sieviete ir vecāka par vīrieti, vidēji 1-6 gadi. Vēlāk to vispār nepamana! ;)
03.01.2013 13:33 |

Reitings 1
Reģ: 15.05.2013
Man šobrīd ir līdzīga bet sliktāka situācija, man patīk viens puika kuram ir 15 un man ir 21, protams kā viņš pats atzīst arī es viņam ļoti patīku un teikšu ka viņš nemaz neizskatās uz 15 un uzvedās arī pieaugušāk,kaut gan tomēr jūtās šī starpība reizēm. savukārt mana ļoti laba draudzene jau 2us gadus ir kopā ar 5 gadus jaunāku puisi, sākums viņiem tiešām bija smags bet redz viņi tika visam pāri un pagaidām viss ir kārtībā.
es neesmu kopā ar viņu arī man galvā ir putra jo nespēju pārkāpt pāri šai vecuma robežai jo arī šeit tā pat kā starp maniem paziņam ir cik cilvēku tik viedokļu, vieni man saka ka nevajag satraukties par starpību galvenais ka mums ir labi un tad redzēs kā vissbeigsies,bet citi atkal tieši šo sarpību ''iebāž'' tā teikt sejā... ta kā es saprotu kā tu jūties. bet es arī tomēr sliecos domāt ka ja Jums ir labi kopā tad nevajag satraukties par vecumu , bet vot man gan butu jāsatraucas...
Veiksmi Jums :)
15.05.2013 21:29 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Tātad viņam 18, Tev 24??? Ja viņam būtu 28, Tev 34, tad viss būtu ok! šajā vecumā (+/- 20) 6 gadu starpība ir būtiska....
15.05.2013 21:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits