Vīrietis, kurš nevēlas nopietnas attiec., tā vismaz saka.

Reitings 20
Reģ: 29.01.2009
Sveiki!
Nezināju, pie kuras tēmas likt, Attiecībās vai šeit.
Man vajadzīgs neliels atbalsts, lai neizdaru ko pārsteidzīgu vai kļūdainu.
Pirms 2 mēnešiem iepazinos ar puisi caur iepazīšanās portālu. Pirmajā momentā viņš man nepatika, bet kad viņš mani atkārtoti sāka aicināt uz satikšanos, ar laiku iepatikās. Viss forši, tikāmies, viņš noorganizēja mums jauku, romantisku nedēļas nogali, bet tās laikā man pateica, ka neko nopietnu nevēlas, jo ir nesen kā šķīries (bija precējies). Bet vienalga turpināja ar mani kontaktēties,tikāmies, ik pa laikam kaut ko pasaka no sērijas "mēs aizbrauksim, mēs iesim utt.". Nesen atkal pateica, ka joprojām neko nopietnu nevēlas, neesot nekam gatavs.
Pēdējā tikšanās man kaut kā nepatika, viņš bija pārāk domīgs, īsti ne ar mani, bet kaut gan pats mani aicināja pavadīt kopā vakaru.
Domāju, ka man ir uz kādu laiku jāatkāpjas, lai viņš saprot vai viņam trūkstu vai nē. Bet negribas viņu arī zaudēt, ļoti man viņš patīk :) Bet tajā pašā laikā negribu sevi mānīt, lai vēlāk nav jāraud.
Ko man darīt? Un vai ir kāda izredze, ka šāds vīrietis maina savu nostāju?
Meitenes, Jums ir bijusi līdzīga pieredze?
27.12.2012 18:10 |

Reitings 20
La Petite Blone.
Jā, viņam ir bērns no iepriekšējās laulības.

un ja kas, 2 dienas no viņa jau ir klusums. Es arī nekādu ziņu nedodu. Bēdīgi jau ir, sirsniņa mazliet sāp, bet esmu par lepnu lai meklētu pati kontaktu.
28.12.2012 20:02 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
Domāju tā, kā Lancaster teica. Ja vīrietis saka, ka nevēlas nopietnas attiecības - tas tā arī jāuztver tieši tev, jo tev viņš to saka. Varbūt pēc mēneša viņš sastaps savu mūža mīlestību un būs gatavs visam (es, protams, ironizēju, taču tas nav nekas neiespējams).
Teiksim tā - neiespringsti un neliec lielas cerības uz attiecībām ar viņu.
28.12.2012 20:19 |

Reitings 20
Tikai besī, ka viņi visam ir gatavi ar citām, bet ne ar mani. Tikai nezinu kur un kā esmu pie tā vainīga.
Kas ar mani nav kārtībā?
28.12.2012 20:30 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vīriešu tekstus parasti vajag arī burtiski saprast un zemtekstus nemeklēt. Tiešām .. mēs esam tupi lopiņi, kas lielākoties burtiski domā to, ko saka .. :D Un ar grūtībām saprot sieviešu zemtekstus .. tas ir viens no iemesliem, kāpēc šeit esmu - trenējos zemtekstus saprast :D

PS No offence vīriešu kārtas pārstāvjiem šeit .. pieņemsim, ka es to par sevi teicu :D
28.12.2012 20:42 |

Reitings 20
Nu jā, laikam jau viss ir beidzies, 3 dienas viņš pazudis un arī neatbild uz manu sms. Ja vien viņam nav pārbraucis traktors :D tad viņš ir pieņēmis lēmumu ar mani vairs nekontaktēties, jeb šobrīd viņam neesmu vajadzīga. Strauji gan tas pienāca.
29.12.2012 16:35 |

Reitings 281
Reģ: 20.05.2010
Kaitina visi tie iepazīšanās portāli, bet nezin kāpēc pati tur vēl šad tad patusēju. Tomēr skaidri zināms, ka nekas nopietns tur nevar sanākt - vismaz ne ar manām prasībam.
Iesaku Tev netērēt ar viņu laiku - nekas nopietns tur tiešām neizklausās, ka būs.
01.01.2013 17:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits