Liktenis

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
Vēlos uzzināt jūsu domas, vai jūsuprāt eksistē tāda lieta kā liktenis, kurš saved kopā divus cilvēkus lai tur vai kas?

Atsaucoties uz šo labo teikumu:

Ja diviem cilvēkiem ir lemts būt kopā, nav svarīgi cik šķiršanās, asaras un bēdas tie pārdzīvos, liktenis tos vienalga savedīs kopā
27.12.2012 17:57 |

Reitings 228
Reģ: 26.12.2012
Es ticu tam, ka viss, kas notiek, notiek uz labu!
27.12.2012 21:33 |

Reitings 52
Reģ: 19.12.2012
Ticu. Taču, ticu arī tam, ka ne pilnībā, bet kaut kādā mērā, mēs to noteikti varam arī mainīt un ietekmēt.
27.12.2012 21:37 |

10 gadi
Reitings 379
Reģ: 29.01.2009
Ticu,jo ar mani ir noticis tieši tā kā tajā teikumā.Protams,pašiem nedaudz piepalīdzot :)
27.12.2012 22:05 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Ticu, ka liktenis piedāvā dažādus variantus, bet pats cilvēks izvēlas ko ar tiem variantiem iesākt.

Piekrītu cloo! Savu nespēju/slinkumu/nevēlēšanos, piemēram, izšķirties nevajag novelt uz likteni. Tas, protams, ir vieglāk un noveļ atbildību, bet nu neiztur nekādu kritiku ;)
Pirmās Sievietes stāsts ir skaists un interesants, bet, manuprāt, vairāk norāda uz kopīgām interesēm un paziņām, nevis likteni. Tas, protams, nav slikti, pat forši drīzāk! Labāk, lai kopā saved kopīgas intereses nekā liktenis ;) :)
27.12.2012 22:05 |

Reitings 47
Reģ: 30.11.2012
es ticu jaaa :*
27.12.2012 22:10 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Viss notiek kā tam jānotiek! Ticu liktenim ..
27.12.2012 22:23 |

Reitings 500
Reģ: 26.08.2012
ticu jo to piedzivoju:)
27.12.2012 22:43 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Liktenim pavisam noteikti ticu. Visvairāk sāku ticēt, kad aizdomājos par to kā iepazinos ar savu puisi.
Bija sarunāts, ka tikšos ar draudzeni. Jau devos uz tikšanās vietu, kad pēkšņi saskrējos ar labu draugu. Šis centās pierunāt kopā aiziet kaut kur pasēdēt. Sanāca mani pierunāt, lai gan mocījos pārmetumos, ka ar draudzeni plānus nācās atcelt. Aizgājām pasēdēt bārā. Un tur satiku savu puisi! Bieži domāju par to kā būtu bijis, ja nejauši nebūtu satikusi to draugu.. ja būtu aizgājusi ar draudzeni... Nebūtu satikusi cilvēku, kurš nu jau divus gadus ir svarīgākais visā pasaulē. :)
27.12.2012 23:22 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es ticu liktenim. Parasti neveiksmes noveļu uz likteni. Ja tā ir noticis, tad tā bija jābūt.
Varbūt kādai tas liekas stulbi, bet man tā ir vieglāk dzīvot :D:)
Par attiecībām un likteni..
Laikam jau vairāk ticu nekā neticu.
27.12.2012 23:28 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
liktenis? ha, varbūt ir.. bet vairāk gan uzticos sev un domām. Liktens veidošanai.. Sabiedrības ietekmei.. un bailēm palikt vienam.. Ja aiziet,tad atkal atgriežas pie otra, tad visbiežāk novērojams, ka posmā, kad abi ir brīvi, neviens viņus uz sitiena negrib, tā lūk atgriežas atpakaļ.. Gadījumos, ka izsķiras un viens no pāra iesaistas attiecībās, tad otram pēkši vajag šo cilvēku, kuru iepriekš nenovērtēja, bet ja otram nebūtu cita sieviete/vīrietis, tad nebūtu vajadzība pēc ex.. ar likteni maz saistība, bet patīk cilvēkiem novelt visu uz to,ka nevar ietekmēt, Dieviņš tā lēmis utt..
28.12.2012 00:10 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
Gan ticu, gan nē. domas dalās.
28.12.2012 06:57 |

Reitings 8272
par to, ka cilvēki iet kopā un šķirās un ir kā magnēti- tas noteikti pats par sevi nav liktenis. bet šīs attiecības kko katram no viņiem iemāca. viņas nebeidzas tik ilgi, kamēr abu apmācība nav beigusies. un tikai tad tu būsi gatavs nākošajām attiecībām. Esmu sapratusi, ka, kamēr tu neesi sapratis un iemācījies to, ko tev vajadzēja iemācīties, tu tālāk netiksi.

Man arī bija šādas vienas attiecības apmātībā. un es tagad esmu pavisam cits cilvēks. agrāk bija nešpetna, ātri aizsvilos, ātri apvainojos (no sērijas pati izdomāja, pati apvainojās). bija nenormāli greizsirdīga. man vajadzēja kontrolēt katru vīrieša soli. ja es biju uzrakstījusi sms, un man neatbildēja, es varēju atstāt simtiem neatbildētu zvanu, un pati vnk trakoju par to. beigu beigās nezinu, es vnk sapratu, ka jāmainās. un patiesi, es nezinu, kas notika pirmais- vai es atbrīvojos no tās apmātības vai atbrīvojos no visām savām negatīvajām jūtām? vai arī tas notika reizē?

katrā ziņā pagāja laiks. salīdzinoši vēl ilgs.man it kā bija attiecības,. bet viņas izjuka. vai arī citas izjuka vēl nesākušās. es sapratu, ka man ir jāgaida. jāgaida, kamēr atnāks tas vīrietis, kurš man, kā teikt, būs lemts. nekādas nopietnas un ciešas attiecības nu vnk neizveidojās un punkts. bet es negribēju būt viena. reizē es vēl vairāk sakārtoju sevi. sapratu, ko vēlos no attiecībām, no vīrieša. un lai gan mēs bijām nedaudz pazīstami, vienā brīdī vnk kkas notika. un tagad viss ir savādāk. nav ne miņas no manas briesmīgās un nesavaldīgās dabas. jā, esmu ar savu es. kkur mazais velniņš vēl slēpjas, bet izbeidzoties tām toreizējām attiecībām, es kļuvu par citu cilvēku, ar citu domāšanu un citiem uzskatiem.
28.12.2012 09:02 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
patīk cilvēkiem novelt visu uz to,ka nevar ietekmēt, Dieviņš tā lēmis utt..

Oo, jā! Noņemt atbildību par savu dzīvi.
28.12.2012 09:14 |

Reitings 8272
ir jau lietas, kuras mēs nevaram ietekmēt un tiešām jāsaka- kā Dieviņš lēmis. bet ir lietas, kuras mēs noteikti varam ietekmēt. ir tikai jāskatās, vai mēs pareizi daram tās ietekmējot. bet vispār mēs ļoti daudz ko paši varam ietekmēt, vnk darot. sēžot uz vietas mēs nedaram neko un tikai kko gaidam. reizēm gaidīšana ir pats labākais, ko var darīt, jo visam vajag ritēt savu gaitu. vsp tāda sarežģīta lieta. bieži vien esmu sajutusi tādu kā iekšēju balsi- ka vajag nogaidīt, pagaidīt un neskriet ar galvu sienā, jo bieži vien situācijas atrisinās pašas no sevis. ja mēs iejaucamies, tad bieži vien tikai pasliktinam esošo situāciju. bet daudzkārt, protams, konkrēta rīcība ir nepieciešama, un no tās faktiski ir atkarīga tava nākotne.
28.12.2012 09:23 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es neticu liktenis. Kur nu vēl mīlestības jomā, ka liktenis piespēlēs to īsto un vienīgo. Es vispār uzskatu, ka mums pasaulē var būt šādi daudzi īstie, bet paliekam kopā ar to, ko pirmo iepazinām.
Galīgi neuzskatu, ka mans vīrietis man ir jau iepriekš nolemta mīlestība. Nebūtu iepazinusi šo vīrieti, esmu pilnīgi pārliecināta, ka mīlētu citu, ko būtu iepazinusi. Un nedomāju, ka būtu sliktāk.

Piekrītu te jau minētajam viedoklim, ka atsaukšanās uz likteni ir vienkārši vēlēšanās atbrīvoties no personīgās atbildības.
28.12.2012 09:24 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012

Tādas ir apmēram manas domas. Es ticu, ka cilvēks var pievilkt noteiktu cilvēku kā Pirmās sievietes stāstā vai kādu situāciju n reizes, bet tas viss atkarīgs tikai no cilvēka paša, viņa skatījuma uz dzīvi un patiesajām vēlmēm, nevis likteņa.
28.12.2012 11:03 |

Reitings 214
Reģ: 29.11.2011
Ir ir liktenis. Pirms nākšanas šajā pasaulē esam jau izlēmušas ceļus, uzdevumus līdz tās dzīves mērķa sasniegšanai, tāpat arī cilvēku kurus satiekam un satiksim ir jau izvēlēti. Vienkārši cilvēkiem tiek sniegta ilūzija, par izvēles brīvību-likteņa neesamību, un patiesībā tas ir labi, jo savādāk visa pasaule izskatītos kā Indija, kā es ar draugiem smejos Dieva eksperiments.

Musdienas visaa pasaulee, pat attistitakajas valstis ir tik daudz nelaimigu un vientulu cilveku, kur tad tas liktenis apmaldijies, savedot tos izredzetos kopa?

"Izredzēto pāru" ir maz, jo maz dvēseļu kas ir tik tālu izaugušas, lai tiešām satiktu savu "dvēseles" pusīti, respektīvi satikt jau satiek bet ir tā "apaugušas" ka satiekot nesajūt-neatpazīst, vismaz šajās Zemes enerģijās.

Runājot par tiem pāriem kas strīdas, šķiras un atkal saiet kopā jo vienam pie otra velk, tad tur ir karma, tik ilgi ņemsies tā kamēr mācību apgūs, jo tīrajās mīlestības izpausmēs nav paredzēta mocīšanās, bet gan otrs cilvēks ir kā dāvana.

Tas tā īsumā.
28.12.2012 18:01 |

Reitings 770
Ja godīgi tad ticu, jo ar savu tagadējo draugu iepazinos klubā. Lai gan parasti ar puišiem, kurus satieku klubā, pēc tam netiekos. Un sakritība bija tāda, ka tajā dienā manā horoskopā bija rakstīts, ka tajā vakarā satikšu īpašu cilvēku.
28.12.2012 18:10 |

Reitings 378
Bieži vien esmu aizdomājusies, kādas profesijas cilvēki izvēlās. Piemēram, es nevaru saprast, kā cilvēks var izvēlēties ārsta profesiju. Jo sevi pilnīgi noteikti nevarētu iztēloties ārsta vietā, jo zinu, ka to vienkārši nevarētu darīt. Bet ir cilvēki, kas to dara, un dzīvo ar to, nemaz negribot darīt kaut ko citu. Ir arī tāds teiciens - par ārstu nekļūst, par ārstu ir jāpiedzimst. Un ir ļoti daudz tādas profesijas, lietas, ko paši neizvēlamies, bet gan piedzimstam ar to. Tādēļ apsverot to visu, nevaru neticēt liktenim.
28.12.2012 21:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits