par to, ka cilvēki iet kopā un šķirās un ir kā magnēti- tas noteikti pats par sevi nav liktenis. bet šīs attiecības kko katram no viņiem iemāca. viņas nebeidzas tik ilgi, kamēr abu apmācība nav beigusies. un tikai tad tu būsi gatavs nākošajām attiecībām. Esmu sapratusi, ka, kamēr tu neesi sapratis un iemācījies to, ko tev vajadzēja iemācīties, tu tālāk netiksi.
Man arī bija šādas vienas attiecības apmātībā. un es tagad esmu pavisam cits cilvēks. agrāk bija nešpetna, ātri aizsvilos, ātri apvainojos (no sērijas pati izdomāja, pati apvainojās). bija nenormāli greizsirdīga. man vajadzēja kontrolēt katru vīrieša soli. ja es biju uzrakstījusi sms, un man neatbildēja, es varēju atstāt simtiem neatbildētu zvanu, un pati vnk trakoju par to. beigu beigās nezinu, es vnk sapratu, ka jāmainās. un patiesi, es nezinu, kas notika pirmais- vai es atbrīvojos no tās apmātības vai atbrīvojos no visām savām negatīvajām jūtām? vai arī tas notika reizē?
katrā ziņā pagāja laiks. salīdzinoši vēl ilgs.man it kā bija attiecības,. bet viņas izjuka. vai arī citas izjuka vēl nesākušās. es sapratu, ka man ir jāgaida. jāgaida, kamēr atnāks tas vīrietis, kurš man, kā teikt, būs lemts. nekādas nopietnas un ciešas attiecības nu vnk neizveidojās un punkts. bet es negribēju būt viena. reizē es vēl vairāk sakārtoju sevi. sapratu, ko vēlos no attiecībām, no vīrieša. un lai gan mēs bijām nedaudz pazīstami, vienā brīdī vnk kkas notika. un tagad viss ir savādāk. nav ne miņas no manas briesmīgās un nesavaldīgās dabas. jā, esmu ar savu es. kkur mazais velniņš vēl slēpjas, bet izbeidzoties tām toreizējām attiecībām, es kļuvu par citu cilvēku, ar citu domāšanu un citiem uzskatiem.