nav ne jausmas, neesmu dzīvē redzējusi tās puzles. :) Aizvakar tieši saliku vienu parasto - 500 gab., bet ar Simpsoniem..un tā kā tie simpsoni nav pārāk dažādi, nebija tas vieglākais uzdevums, haha :D
Šonakt bija sapnis ar baigo domu - visi cilvēki, kas dzīvo rutīnā, no sērijas māja-darbs-māja-darbs, nomirst (ja kāda skatās Misfits, tad tieši tā, kā pēdējā sērijā nomira apokalipse bruņinieki un tā meitene :D), līdz ar to es pa to sapni dzīvojos ar nepārtrauktu domāšanu par to, ko vēl var izdarīt, ko es nekad neesmu mēģinājusi utt., utt. :D Bija arī viens smieklīgais moments, atnāca viena sieviete un teica, ka man būšot jāpiedalās Eirovīzijā, jo tie, kam bija paredzēts mūsu valsti pārstāvēt, ir pagalam..vienk nice :D :D It kā jau saka, ka sapņi cik tur tās...10 min, ja nemaldos, ilgst..bet nu šonakt galīgi tā nelikās, pamodos..un pēc tam vēl turpināju par to sapņot.
Nez, ko vispār varētu padarīt tādu, ko es nekad neesmu darījusi. Vienu nakti sāku skatīties Real World, tur ir viena meitene, kas ir izbijusi balerīna, kaut kāda mākslas vingrošanas čempione, riktīgi smuki dzied, komponē..un vēl mācās ļooooti labi. Bāc, sajutos kā lūzere, kas ar neko īsti neaizraujas :D
Ā, man jautājums - neviena no šejienietēm neklausās audio grāmatas? Kur tādas var dabūt??
Un jautājums nr.2 - kāda var ieteikt ģitārspēles kursus vai privātskolotāju?