Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sekss ir ļoti svarīga attiecību sastāvdaļa

Reitings 7
Reģ: 03.04.2012
kapēc pēc Jūsu domām, Sekss ir ļoti svarīga attiecību sastāvdaļa ?
27.12.2012 00:26 |

Reitings 7
Reģ: 03.04.2012
?
27.12.2012 01:01 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Kur tas ir rakstīts, ka sekss ir tik svarīgs attiecībās?
Attiecību pamats ir savstarpējā sapratne un saskaņa, un sekss ir kā "glazūra uz kūciņas". Un ja divi cilvēki var kopā gūt baudu, tad kāpēc gan to nedarīt? Kā saka, apmierināts cilvēks ir laimīgs cilvēks. :D
27.12.2012 09:26 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Pēc savām attiecībām varu piekrist tam,ka sekss ir ļoti svarīgs elements attiecībās.
Seksa laikā abi jūtamies tuvāk viens otram un tās otra sajūtas izbaudam caur sevi.
27.12.2012 09:28 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
seksu attiecībās uztveru kā sava veida enerģijas apmaiņu. vēl viena joma, kurā var parādīt, cik ļoti tev otrs cilvēks rūp.
27.12.2012 09:35 |

Reitings 8272
un, vai tad nav? vai tas pastāv normālas vīrieša un sievietes attiecības bez sexa? ja būtu bez tā, tad jau varētu dzīvot kā māsa ar brāli kopā. es domāju, ka šādas attiecības izirtu, jo atrastu kādu, ar kuru būtu sex.
27.12.2012 09:36 |

Reitings 217
Sany, jautājums bija vai seksam ir liela/galvenā nozīme attiecībās nevis, ka seksa vispār nav. Tu savu draugu/vīru mīlētu mazāk, ja sekss būtu retāk?
27.12.2012 09:46 |

Reitings 7497
Like-A-Boss,
cik bieži tiek sabojātas sirsnīgas attiecības, jo kādam no abiem pietrūkst seksa... ja abiem der rets sekss - tad vis forši. bet ja vienam gribas reti, otram bieži, sākas pamatīgas attiecību problēmas.
27.12.2012 09:51 |

Reitings 217
Lancaster,
nu ir tač visādi cilvēki. Būs tādi, kam attiecības balstās uz seksu un būs tādi, kam nē.

A jums meitenes nav tā, ka attiecību sākumā sex ir tik bieži kā trusīšiem un tad ar gadiem (5+ gadi attiecībās), tas kļūst retāks, mazāk nozīmīgs? Tāpēc man radās doma, ka sekss jau nav attiecību pamatā, bet tikai kā piedeva.
27.12.2012 10:06 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
A jums meitenes nav tā, ka attiecību sākumā sex ir tik bieži kā trusīšiem un tad ar gadiem (5+ gadi attiecībās), tas kļūst retāks, mazāk nozīmīgs?

Jā. Attiecību sākumā sekss bija daudz un dikti. Naktī pa 3x. Sākām dzīvot kopā - nedēļā 2-4x.Kā kuro nedēļu. viss jau būtu oke,ja abiem ar to būtu gana.
27.12.2012 10:12 |

Reitings 7497
ar bijušo attiecbas bija 3 gadus. sekss nekļuva retāks noteikti. bet man sekss patīk :D turklāt man tas ir labakās zāles pret galvassāpēm (u.c. sāpēm), sliktu garastāvokli un nogurumu. parasti no manas puses bija teksti: "zaķi, man sākas migrēna, man vajag orgasmu" :D
27.12.2012 10:17 |

Reitings 8272
Like-A-Boss- nu atkarībā no tā, cik ir retāk. ja nu 3 reizes nedēļā pāriet uz 2 reizēm mēnesī- tas ir par retu. mīlestība jau nepazūd tikai dēļ tā vien. es noteikti neesmu no tām sievietēm, kura noprot, ka būs sex, tā uzreiz ir šausmīgas galvassāpes. sākumā protams bija kaut vai 3X naktī, bet nu ar laiku, protams, ka ir mazāk. nu tu nebūsi nekāds darbspējīgais cilvēks, ja trīsreiz naktī celsies augšā visu laiku.
Un, jā, sex ir ļoti svarīga attiecību sastāvdaļā. viss jau nesastāv no tā vien. bet es negribētu, lai man tas būtu tikai kā glazūra kūciņai. ja būs tādi uzskati, vai tu mani mīlēsi, ja sex būs retāk, tad protams, ka vīrietis atradīs citu, ar kuru viņam būs sex tik bieži, cik pats vēlas. un otrādi. tas nenozīmē, ka visu laiku jāņemās kā trusīšiem, bet pāris reizes mēnesī man arī nebūtu pieņemami.
27.12.2012 10:48 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Kaut kur, kaut kad lasīju pāru terapeitu statistiku - 87% precēto pāru, kuriem nav bijusi fiziska tuvība PIRMS kāzām, PĒC tām šķiras.
Sievietei fiziska tuvība vairāk saistās ar romantiku, intimitāti, saskaņu - un tā tālāk. Bet vīrietim sekss ir tik pat svarīgs kā viss iepriekš minētais. Sekss nereti netiek pienācīgi novērtēts. Spēja apmierināt savas seksuālās fantāzijas ar savu partneri ir pat ļoti svarīga, lai nerastos vēlme krāpt jeb pamēģināt kaut ko citu. Uzskatu, ka šajā jautājumā nav vietas nedz noslēpumiem, nedz kaut kādiem ierobežojumiem. Tam ir jābalstās uz nemitīgu spēju pieņemt otru un rast kompromisus situācijās kurās pārim kaut kas nesaskan.

Es nezinu kādēļ sievietes tik ļoti sevī to noliedz. Iespējams, tas ir kaut kā saistīts ar to, ka viņas vienmēr vēlas būt pārākas par savām tieksmēm.
27.12.2012 11:01 |

10 gadi
Reitings 2563
Kapēc lai nebūtu svarīga sastāvdaļa?

Es piekrītu tekstam - "Ar draudzēšanos gultā nav jānodarbojas" :D un kapēc, lai nedarītu to, kas

Tev sagādā baudu, turklāt, ja esi attiecībās un starpā ir mīlestība (nevis satiku un paņēmu) , tad

šis process ir īpaši jauks.
27.12.2012 11:03 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Sekss ir viena no galvenajām attiecību sastāvdaļām. Ja nav seksuālā saskaņa,tad arī pārējās sfērās vairs neiet. Sekss starp diviem cilvēkiem,kuriem ir attiecības nav tikai plika drāšanās,tā ir tuvības,romantikas un intimitātes izpausme,tas ir īpašs starp diviem cilvēkiem,kuri viens otram ir īpaši.
Paltoniska mīlestība eksistē tikai starp draugiem.
Cilvēki,kuri saka,ka sekss nav attiecību pamatā,bet gan glazūra skaistām attiecībām melo paši sev vai nav izjutuši labu seksu. Galu galā tas ir visskaistākais un intīmākais mīlestības izpausmes veids un neviena dāvana vai ceļojums nesniedz to tuvības mirkli,ko rada divi mīloši cilvēki atdodoties viens otram pilnā uzticībā ar vēlmi ne tikai baudīt,bet arī sniegt baudu.
27.12.2012 11:10 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Pilnīgi piekrītu Nazīc.
27.12.2012 11:21 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Tā nav ļoti svarīga sastāvdaļa, manuprāt tā nav viena no galvenajām sastāvdaļām, bet arī ir nozīmīga un nepieciešama, kaut vai 1x mēnesī, ja abus tas apmierina. tas ir kā kuram pāri un kā kurās attiecībās, manējās ir tā, ka tā nav galvenā sastāvdaļa...
27.12.2012 11:22 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Ja, ir ļoti svarīga, bet nav svarīgākā. Kā jau nazic uzrakstīja, sekss ir viena no galvenajām attiecību sastāvdaļām.

Manuprāt, pats svarīgākais, lai visi mīlošu attiecību veidojoši kritēriji būtu harmonijā (katram pārim ir savi kritēriji, bet tik un tā tiem jābūt harmonijā, t.i. tā, lai ne vienam, ne otram nebūtu apgrūtinājuma kādā kritērijā)
27.12.2012 11:27 |

Reitings 7497
orgasma laikā tiek stimulēti receptori, kas palielina/samazina dažādu hormonu daudzumu asinīs, t.sk. oksitocīna, kas ir viens no galvenajiem, kas atbild par mūsu mīlestību pret kādu cilvēku. tā kā uzskatu, ka mīlestība, attiecības, cilvēka uzvedība kopuma ir balstītas uz bioķīmiju, tad tā nevar būt nesvarīga attiecību sastāvdaļa. bet, protams, hormonu palielināšanu/samazināšanu asinīs var veicināt arī ar citiem līdzekļiem, ne tikai seksu. taču sekss ir viens no spēcīgākajiem.
Tas tā, no neromantiskā viedokļa :D kaut kā man patk raudzīties uz cilvēku, kā uz mehānismu, ko var regulēt, pielabot uz mainīt :D
27.12.2012 11:33 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Sekss noteikti ir viena no attiecību galvenajām sastāvdaļām un īsta mīlestība iet roku rokā ar seksu, BET....

* tīri fizioloģiski sekss ir mūsu instinktīvā puse, par kuru atbild limbiskā sistēma ( viena no galvas smadzeņu daļām),kuru mēs nevaram kontrolēt, bet mīlestība ir garozas pārstāvniecībā, kura ir mūsu apzinātā smadzeņu daļa.
* Tas ,ko psihoterapeiti un visādi gudrie iesaka, ir attīstīt sevi tā, lai mūsu seksuālā puse būtu pakļauta smadzeņu garozai, respektīvi - mēs seksojam ar to , kuru mīlam; mēs vispirms mīlam un tad mēs domājam par seksu; mēs spējam savaldīt savus instinktus (nekrāpt) , jo mēs kādu mīlam; seksam ir mīlestības izpausmes jēga, utt.
* ja instinktu kontrole tā arī paliek tajā pamatlīmenī, tad, lai arī ko mēs sev censtos iestāstīt - ka mīlam šo cilvēku, dievinam ,utt - attiecībām nebūs ilgs mūžs; ja būs, tad nelaimīgs, jo pār mums valda tikai kaisle, kas ir pāris sekunžu labsajūtas iegūšana un apmierinot to, zūd arī interese par otru.
27.12.2012 11:38 |

Reitings 7497
* tīri fizioloģiski sekss ir mūsu instinktīvā puse, par kuru atbild limbiskā sistēma ( viena no galvas smadzeņu daļām),kuru mēs nevaram kontrolēt, bet mīlestība ir garozas pārstāvniecībā, kura ir mūsu apzinātā smadzeņu daļa.

tā kā mūsu emocijas ir atkarīgas no hormonu kokteiļa (t.sk. mīlestība) un sekss ir spēcīgs hormonu regulators, tad es uzskatu, ka mēs ar instinktīvo pusi vienalga kontrolējam apzināto smadzeņu daļu :D t.i. mēs bez instinktīvās puses nevarētu kontrolēt apzināto :D un ja mēs to saprotam, tad instinktīvā puse kļūst par daļu no apzinātās :D
27.12.2012 11:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits