Jo man sagribējās runāt.

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Labs vakars !
Tāds labs noskaņojums šovakar.Uzslēdzu Latvijas lepnumu.Ja mani kaut kas spēj aizkustināt un paraut līdz asarām, tad tas ir šis pasākums,jo lai arī cik izjusti Pasternaka nerunātu un neraudātu, tomēr Latvijas lepnums kaut kā parauj vairāk.
Ziemassvētki ar jau tulīt būs noslēgušies,labi pavadījāt laiku?
Šie ziemassvētki man atkal bija savādāki.Pavadīja ar tēti, viņa draudzeni, viņas bērniem.Nu žēl,ka netiku audzināta tā,lai vairāk būtu uz izjūtām būvēts. Nejau tā, ka katru dienu ejot ārā pa durvīm izmest ''mīlu tevi'',bet nu šis vārdu savienojums tiek lietots un ja man to pasaka cilvēks, par kuru pirms gada biju pavisam savādākās domās, paliek tā silti ap sirdi.Lieki piebilst,ka ko tādu dzirdēju pirmo reizi savā mūžā.
Aizrunājos par daudz :D
Doma tāda-stāstiet visu,kas uz sirds :D
26.12.2012 21:09 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
brightcrystal

variantu ir daudz.
tu vari to kolāžu likt pie sienas un katru dienu celties un skatīties uz tām, tā tu visu laiku atcerēsies, ko tev ir jāpiepilda un tā, iespējams, tu piepildīsi vairāk..
bet, manuprāt, interesantāks variants ir to kolāžu noslēpt un gada pēdējā dienā, pēcpusdienā atvērt šo kolāžu un izdarīt secinājumus par pagājušo gadu, par to, cik veiksmīgi ir piepildīts.. šim variantam vienīgais mīnuss - vai tu vari visu to paturēt galvā? ja tās ir pāris vēlmes, pietam lielas un nozīmīgas, tad problēmām nevajadzētu būt, bet, ja to ir ļoti daudz, tad.. nu, varbūt, tad būs interesantāk tieši, vērt vaļā un uzslavēt sevi par paveikto, bet mazliet arī padomāt, kāpēc nav piepildījies viss (ja ir tāds gadījums) ..
variāciju šīm lietām ir bezgala daudz, dari tā, kā patīk tev :)
26.12.2012 22:24 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Nu tā jau ir jā, jāsaāk tik darīt, tad jau arī idejas būs klāt pašas no sevis (:
26.12.2012 22:31 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
aj,man svētki nekādi...Dzīvē daudz kas pamainijās.
26.12.2012 23:49 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Tikai meitenes, esiet prātīgas ar to, ko vēlaties, precizējiet vēlmes! 2012. gadā man piepildījās viss, tikai (ak, neapdomība! ), biju ielīmējusi bildi ar kādu aktieri , tā kā neko vairāk par vārdu 'vīrietis' nebiju precizējusi, man šogad nepatika neviens, bet es patiku trim, turklāt pēdējais kaimiņš atzinās mīlestībā, tā ka tagad nezinu, kur gaitenī likties. :D Tāpat gribēju naudu, ielīmēju simboliski naudaszīmi, tikai tik arī dabūju. :D

Citādi gan man 16 no 18 vēlmēm piepildījās precīzi. 2013. gadam ir 2x lielāka lapa, lai pēc tāda paša principa piepildās viss. :) Pie krāsaina, stingra papīra līmēju no žurnāliem izgrieztus vārdu savienojumus un bildes. +jauninājums, 2013. gada horoskops no decembra Santas, jo ļoti pozitīvs, tieši kā man patiktu! :)
26.12.2012 23:58 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Es gan nekur neslēpju, stāv visu gadu pie sienas, šogad visu laiku vilku ķekšus klāt, tiklīdz kas piepildījās. :) Vēl stāv pie sienas, bet pēc jaunā gada jāliek jaunais.
27.12.2012 00:00 |

Reitings 275
Reģ: 29.01.2009
ok, šis galīgi neiederēsies diskusijā, bet atbildīs nosaukumam :)
šovakar ar drauzdenēm pabeidzām svinēt ziemīšus,mmmm karstvīns + šampis =ļoti tīkams reibums. atklāts paliek jautājums, kā lai tagad aiziet gulēt?
27.12.2012 00:10 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Es gada vidū tīri tāpat datorā word dokumentā saliku 3 bildes (lietas ko vēlējos tajā brīdī) - nu arī ar domu, ka tā nu būs mana kolāža. Es neticēju, ka kas tāds var piepildīties. Piepildījās tas ko visvairāk vēlējos, viena daļēji un trešo pārcelšu uz nākamo gadu noprecizējot vēl vairāk. un noteikti papildināšu savu vēlmju sarakstu.
27.12.2012 00:11 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Man riktīgi sagribējās taisīt,bet nedaudz bail,ka nenošauju greizi.
Ja es netaisu kolāžu,bet raksta veidā un gribu vīrieti, tad jānoraksturu,kādu es gribētu, vai arī vēl klāt vārds uzvārds? :D
27.12.2012 00:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits