Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nezinu ko darīt. HELP! :((

 
10 gadi
Reitings 51
Reģ: 26.12.2012
Tātad, biju kopā ar ļoti foršu un mīļu puisi. Bieži satikāmies, labi pavadījām laiku, ātri vien iemīlējam viens otru. Protams, bija arī savi strīdi, citi vienkārši muļķīgi, bet citi smagi. Taču vienmēr tikām visam pāri, un liekas, ka pat satuvinājāmies vēl vairāk. Bet kopā nedzīvojām, jo tam vēl tā kā par ātru bija, taču katru nedēļas nogali braucu pie viņa ciemos. Bieži vien nonācām tuvu pie seksa, bet nepārgulējām, jo nebiju tam gatava (atzīšos, esmu vēl nevainīga). Tad viņš sāka nedēļas nogales pavadīt pie māsas, bieži vien dzerot. Bet es to viņam piedevu. Tā nu kādu nedēļas nogali devos pie viņa, jo viņš mani atkal pie sevis uzaicināja. Jau atkal nonācām ļoti tuvu seksam, abi to ļoti gribējām, bet tomēr nepārgulējām, jo es nedevu pārliecinošu ''jā'' (tajā brīdī atcerējos to, ko man stāstīja viņa labākais draugs, kurš bieži vien jaucās mūsu attiecībās, tādēļ tiku izsista no sliedēm). Kad viņam pateicu kas par lietu, likās, ka tas viņu nedaudz aizvainoja. Lēnām atsvešinājāmies. Un pēdējo nedēļu laikā viņš gribēja daudz retāk mani satikt.
Vienu vakaru, kad runājām pa telefonu, viņš plānoja nākamo dzeršanas reizi ar saviem draugiem. Dusmās pateicu, ka viss cauri. Pirms tam jau līdzīgas situācijas ir bijušas, bet ātri salabām. Šoreiz bija savādāk. Viņš vairs nezin vai vēlas būt kopā ar mani. Jā vai nē. Šādu atbildi gaidu no viņa jau vairāk kā nedēļu. Es atvainojos viņam par to vakaru un pateicu, ka mīlu viņu joprojām. Viņš teica, ka viņam arī vēl ir jūtas pret mani, bet tik un tā nezin vai vēlas kaut ko ar mani vēl.
Šādi gaidot atbildi no viņa krītu lēnām izmisumā. Jūtu, ka kļūstu neciešama. Ja nesagaidīju no viņa sms, tad pīkstināju uz telefonu. Par cik viņš tagad arī ir pie māsas, viņš necēla, kad zvanīju. Šodien rakstu daudz mazāk, paprasīju viņam vai ir izlēmis un teicu, ka apnicis jau gaidīt.
Es nezinu ko man darīt. Vai man gaidīt so atbildi? LŪDZU HELP!! ;((
26.12.2012 17:40 |
 
Reitings 248
Reģ: 29.01.2009
Kādēļ viņš esot pie MĀSAS nevar pacelt telefonu? Kādēļ Tu netiec aicināta līdzi pavadīt nedēļas nogales kopā ar viņa draugiem?
26.12.2012 17:49 |
 
Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt, es tev ieteiktu nezvanīties viņam!!

Vienkārši gaidi, dod viņam laiku apdomāt.

Acīm redzot Tu pateici viņam kaut ko ļoti aizskarošu, un vēl pirms jūsu pirmās reizes, ka viņš šādi reaģē! Un pēc tam vēl viņu pameti, bet tagad zvanies, raksti izziņas un pīkstinies!

Ja Tu atvainojies, un liki saprast, ka nožēlo un puisis to ir pieņēmis, un teicis, ka grib to visu apdomāt, tad tagad vienkārši gaidi, cik ilgi tas prasīs no viņa! Ne terorizē viņu tagad ik pēc 10 min, lai viņš Tev sniedz atbildi nekavējoties! Tas ne pie kā laba nenovedīs!
26.12.2012 17:50 |
 
10 gadi
Reitings 51
Reģ: 26.12.2012
Tagad viņš neceļ, jo laikam ka negrib īsti runāt un itkā baterija lādējas ārā, lādētāju nepaņēma līdz. Un nedēļas nogales lielākoties pavadu ar savu ģimeni vai savām draudzenēm, ja abi nesatiekamies. Esmu dažus viņa draugus satikusi, un mani pašu īsti nesaista pavadīt vakaru skatosties kā viņš un viņa draugi dzer šņabi. Ja tas būtu vienkārši alus, man nebūtu pretenziju.
26.12.2012 17:52 |
 
10 gadi
Reitings 51
Reģ: 26.12.2012
MARKA,
paldies par ieteikumu. Mēģinu to ievērot, jo manai draudzenei ar viņas puisi ir kaut kas līdzīgs (un viņas puisis ir mana nu jau bijušā čaļa labākais draugs), un viņa man arī ieteica gaidīt cik vien ilgi vajadzēs. Bet nu nezinu, neliekas, ka viņam vēļ būtu īpašas jūtas pret mani. Ja prasu, tad neatbild.
26.12.2012 17:55 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu ja mani pamestu, un péc tam stástítu, ka párdomája, es nemaz neapsvertu iespeeju meginaat velreiz ar tadu cilveeku. ar várdiem nemétájas.. un ja tu veel vinjam visu laiku piikstinies, lai atbildeetu :D nu bérnudárzs!
26.12.2012 18:20 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
un kāpēc tad tu pati nevari iedzert kādu reizi ar viņiem? nu cerams, ka tev vismaz ir 18 gadi..
ak jel, tas taču ir tik bērnišķīgi- pikstināt, ja viņš neatbild uz sms. piedod, bet tu esi pārāk uzmācīga..un nav nozīmes, vai cilvēki dzer alu vai šņabi, ja viņi tik un tā piedzeras. alu tikai vajag vairāk. zini, es arī neatbildētu, ja man ik pēc 10 min zvanītos. es vnk izslēgtu skaņu, iemestu telefonu jakas kabatā un lai zvana, cik pašai tīk. ir stulbi pateikt, es tevi pametu un pēc tam uz kko cerēt. tad nesaki tādus vārdus. un kas tās par tizlībām- pamest draugu tikai tādēļ vien, ka viņš aiziet ar draugiem iedzert?! protams, ka tev viss ir sakrājies, ka viņš iet ar draugiem utt, bet tāpēc tev nav jāsēž mājās un jāpīkstinās kā nenormālai. aizej kādreiz kopā ar viņiem un arī kko iedzer, nu kaut vai sidru (vēlreiz saku, ja tev ir 18 :D). es ieteiktu nerakstit kādu nedēļu, un pašai apdomāt savu rīcību!! nedomāju, ka es spātu būt kopā ar cilvēku, kurš jau man neskaitāmas reizes ir teicis, ka nevēlas būt ar mani kopā. nu un tad, ka tas ir dusmās, bet tas nav attaisnojums. ja nevēlies - tad nevēlies - viss. padomā par to
27.12.2012 11:15 |
 
Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
1kārt ieteiktu tiešām neterorizēt puisi
2kārt izskatās,ka tiek izdarīts nedaudz neapzināts spiediens uz seksu,uz ko tev ieteiktu nepadoties un darīt to tikai tad,ja esi tiešām pārliecināta,ka vēlies zaudēt nevainību nevis,lai noturētu šo puisi.

3kārt nedaudz saprotu puisi,jo nabadziņam gribās,bet...skatīt 2kārt


un ko viņa labākais draugs tādu pateica,ka visu sabojāja?
27.12.2012 11:19 |
 
10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 02.04.2011
Ļoti aptuveni citējot klasiķus - labāk, lai Tevis desmitreiz pietrūkst, nekā kaut vienu paliek pāri. Šito der pārlasīt pirms ņemt rokās telefonu un klabināt kārtējo izmisuma pilno ziņu, kas brēc "dari visu, ko vien gribi, mīļais, pat to, kas man nepatīk un dara nelaimīgu, tikai nepamet mani!".
27.12.2012 11:25 |
 
Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
man izklausās pēc puiša, kuram gribējās nevainīgu meiteni, bet tā kā Tevi nevar "pielauzt"- tad tādu nevajag. Apnika. un tagad, lai vieglāk "atkratīties", karina "batonus" un liekt gadīt, jo negrib sevi par slikto padarīt.
Tev vienkārši apniks gaidīt viņa atbildi.

Es tavā vietā vnk uzrakstītu kaut ko no "sērijas", ja nav, tad nav kazai piena! bet Tevis man ir labāk. Vari nepūlēt smadzenes, es jau izlēmu Tavā vietā- man Tevi nevajag :)
27.12.2012 11:50 |
 
Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
angry++++
Man liekas,ka tu vinam nemaz neesi vajadziga.Un,iespejams,vins tur ne tikai dzer.Un,iespejams,nav nemaz pie masas.
27.12.2012 12:04 |
 
Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
zinu reālu piemēru. meitene nevainīga. bija kopā ar puisi- puisis gandrīz gadu (!) viņu gaidīja, kamēr meitene būs pārliecināta. Lūk, tur ir attiecības un mīlestība. Un pēc pirmās reizes joprojām kopā, laimīgi...
27.12.2012 12:16 |
 
Reitings 18
Reģ: 29.01.2009
Domāju, ka jāliek šis mierā.
Paskaties apkārt, varbūt gaidot un cerot uz šo konkrēti puisi, Tu palaid garām savu īsto iespēju.

Teksti par šnabja dzeršanu, brrr...., nu ja reiz Tev nepatīk, ka šamais šnabi dzer kā ūdeni, tad tas ir vēl viens iemesls, kāpēc Tev jāparaugās apkārt.

Un vēl, pamēģini viņam vispār nerakstīt un neszvanīt, tad jau manīši. Ja šis pats piezbvanīs, tad jau interese ir, ja nepiezvanīs, tad izdarī secinājumus.

P.S.Mans puisi gaidīja uz mani gadu un ne reizes nepārmeta, tieši pretēji, visādi mani atbalstīja un viss notika. Kopā nodzīvojām piecus gadus, taču vēl aizvien tas patīkamā atmiņā.

Par šo savu pusis, padomā labi. Ļoti ticams, ka angry ir taisnība, un pēc jūsu pirmās reizes, puisis nozudīs vēl lielākā miglā. Bet Tava sirds sāpēc piectik.
27.12.2012 12:35 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es kkā īsti nesaprotu, kādēļ visas ir meitenes pusē (t)
Nu, ok, nevainīga, bet puisis taču nekādu spiedienu neizdara. Bet viņam blakus ir histēriķe, kura visu laiku sūta sms un pīkstinās. Es ar tādu džeku vispār nerunātu un neko viņam neatbildētu. Nav nekāds brīnums!
Es arī padsmit gados labāk tusēju ar draugiem, nekā spaidījos ar džeku mājās.
27.12.2012 13:27 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
šķiet, ka meitenei ir kādi 15 gadi, bet puisim ir 19, jo meitene vēl nekur netiek tusēties un tas viss šķiet briesmīgi, bet puisim tikko kā pilngadība visi ceļi vaļā dzerstās un tusējās. autorei vēl bērna prāts. puisis īstenībā izskatās, ka ir bijis pacietīgs. saprotams, ka meitenes nevainība ir kkas sevišķs, bet tas jau nenozīmē, ka tu vari uzvesties kā tu gribi. ar to es domāju tavu paranoju ar telefonu. ja tu gribi attiecības, tad beidz uzvesties kā mazs bērns.
27.12.2012 13:42 |
 
Reitings 62
Reģ: 13.12.2012
Gaidi, esi pacietīga, jo puisim noteikti nav bijis viegli katru reizi, kad viss aiziet līdz seksam, tik atraidītam - pat, ja viņš ir gatavs gaidīt, tik un tā tas iesit pa viņa ego, jo viņš ir ieskrējies lecienam pāri kraujai un atspēriena brīdī tu viņu aprauj. Ikviens cilvēks justos apstulbināts.
Jā, tev nevajag iet tālāk, nekā esi tam gatava un nevajag padoties spiedienam, taču izrunāties ar viņu vajadzēja - un visu paskaidrot, lai nabags vienkārši nečakarētu sev galvu, cenšoties tik līdz tam, ko nedabūs (lai zinātu, ka tu tiešām neesi gatava - ka tā nav apstākļu nesakritība, lai viņam nerastos doma, ka "nākamreiz iespējams paveiksies"). Jo pēc tava teksta liekas, ka tu puisi neesi informējusi par to, ka tuvākajā laikā netaisies ar viņu pārgulēt un visam pa virsu - ļauj visam aiziet diezgan tuvu seksam un tikai tad apstājies - nav ko uzkurināt cilvēku! O_o
Un, ja man ir taisnība par to, ka nopietnas izrunāšanās par šo tēmu nav bijis (pat ja bija, tas nemainītu būtību), tad dabīgi, ka viņu pamatīgi nošokēja, ka tu nevari, jo "viņa draugs kaut ko pateica". C'mon! Tu esi viņa meitene vai neesi - kāds vēl puiša drauga viedoklis???? Ja tu nopietni viņam ar to atteici, tad ir ļoti skaidrs, kāpēc viņš jūtas aizvainots - jo puisis var gaidīt, ja meitene nav gatava, bet kā viņš var gaidīt, ja meitene negrib, jo viņu interesē CITU PUIŠU domas? :@
Njāaa... tagad tev ir tikai jāgaida - nekādu zvanu, īsziņu - NEKĀ! Paigaidi vismaz 2 nedēļas pirms sūti viņam īsziņu "Sveiks, vai izdevās visu apdomāt?Kad tu būsi gatavs ar mani parunāt un pateikt, ko esi izdomājis? Es ļoti uztraucos un gaidu no tevis ziņu!♥Mīlu Tevi!♥"
Un sarunas laikā, ja tāda notiks - vajag visu izrunāt un stingri novilkt robežas, lai arī viņš zinātu spēles noteikumus, jo šajā brīdī izskatās, ka tu esi vienīgā, kas tos zina. Ja tu izmantoji viņa drauga vārdus kā ieganstu, vai arī, ja tu par to sāki domāt uztraukuma dēļ (ne tādēļ, ka tev rūpētu, ko teica viņa draugs - bet esi godīga. Gan pret sevi, gan viņu.), tad noteikti viņam to paskaidro - iespējams, tas palīdzēs šajā situācijā! :)
28.12.2012 19:28 |
 
Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
Mēs jau nezinām,ko teica puiša draugs,varbūt teksts bija:viņš ar tevi pārgulēs un pametīs. Ziniet,es arī padomātu vai atdoties tādam,kura draugs tā runā.
29.12.2012 23:19 |
 
Reitings 13
Reģ: 27.12.2012
Cik jums gadu?
Ja puisis neraksta vinjam vienalga,ja meitenes neraksta,tad ta izrada lepnumu.
Tapec iesaku piebremze ar sms un zvaniem,savadak tas vinjam apniks.Ja vinjam ir jutas ka vins saka,tad noteikti pietruksi un vinjsh pazvanis.
Es uzskatu,ka puisis parak ilgi nevar gaidit kamer meitene atdosies,tapec padoma:) Saki,ka miili vinju,tad nebremze.
03.01.2013 12:27 |
 
10 gadi
Reitings 51
Reģ: 26.12.2012
paldies par padomiem. :) varu jau pateikt, ka, atgriežoties no māsas, arī izlēma ko vēlas un ko nē. katrā ziņā izlēma, ka vēlas ar mani būt kopā, jo vēl mīl mani (tieši pirms Jaunā gada).
bet nu jau atkal jālūdz jūsu padoms. eh, ar to čali vienas vienīgas problēmas. tātad, viss bija ļoti labi, bija pamatīgi piebremzējis ar to dzeršanu, bet kaut kas notika, pat nezinu kas, ka viņš atsāka dzer, pie tam vēl ar savu bijušo. zināju, ka pirms tam abi reizēm sazinās, tā jau īsti neprotestēju. pats viņš atzina, ka viņa ir mau**, jo, kad abi bija kopā, viņa laida pa kreisi ar citu puisi. tad nu abi atkal dzēra kopā, cik saprotu tad arī citi draugi tur bija. sestdien bijām runājuši, ka braukšu pie viņa, bet piektdien pēkšņi visu atcēla, jo bija jābrauc pie māsas atkal dzert. arī šodien vēlējos tikties, bet viņš slikti jutās, tādēļ nekas nesanāca, bet tagad, un tieši pašlaik, viņš jau atkal ir ar savu bijušo un savu māsu, pie kuras vienmēr dzer. par māsu okej, tomēr māsa, man iebildumu nav, kaut arī mums nav tas labākais kontakts, bet par to bijušo gan ir. liekas, ka viņai pret manu puisi vēl ir jūtas, kaut gan viņš man saka, ka viņam par savu bijušo vienalga. izskaidroju kādēļ man viņa nepatīk, un tagad viņš laikam ir apvainojies par to, neraksta neko. es pat nezinu kā lai viņam ieskaidroju to visu. es saprastu, ja viņi tikai čatotu, bet viņa jau liek dažādas kopbildes vēl tagad dr.lv, iet kopā ārā un dzer.

kā lai panāk to, ka viņš to arī saprot, kādēļ mani tas uztrauc??
21.01.2013 20:28 |
 
10 gadi
Reitings 51
Reģ: 26.12.2012
arī divas citas viņa māsas, ar kurām man ir labs kontakts, uztraucas par viņu, par to, lai neiekuļas kādās nepatikšanās dēļ tās dzeršanas. labi vismaz ir tas, ka nedzer šņabi, nu, ja viņam var vēl ticēt. arī abas viņa māsas sāk protestēt par to, ka viņš ar savu bijušo vēl staigā kopā, kaut vai viņam pret to meiteni nekādas jūtas nav, arī viņa māsas to atzina. bet kaut kā viņai sanāk ievilkt viņu atkal dzeršanā. un es pat nesaprotu kādēļ. un nē, šoreiz tam nav nekāda sakara ar seksu, jo abi pārgulējām.


un tām, kuras vēlējās zināt, ko viņa draugs teica:
*viņam meitenes ātri apnīk
*krāpj visas
*pamet pēc seksa
*čato ar citām, kaut vai esam kopā utt.

protams, daudz ko no tā viņa draugs man teica, kad pats vēlējās ar mani būt kopā un mēģināja mūs izšķirt (un par izšķiršanu es zinu tāpēc, ka viņš to pats pateica manai draudzenei un vēlējās panākt to, ka viņa viņam palīdz).
21.01.2013 20:40 |
 
Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012
ak dievs,tas ko tu raksti ir patiesība? tu tak klaji atļauj ņirgāties par sevi..ak dievs es ej tak no tāda projām,prikš kam tev jaunai vajag žūpu un vēl to ka viņš liek bildes ar bijušo un iet ārā,dzer..tas tak ir pāri visam,kā tu pieļauj ka par tevim smejas?
un piedod,tad tā bijušā arī ir kaut kāda greizā,ja jau dzer tā...viņiem kopā sader,vismaz var dalīt vienu pudeli..bet tu atrodi normālu čali..;)
21.01.2013 20:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits