Krāpt un (ne)piedot

Reitings 8
Reģ: 26.12.2012
Sveikas, meitenes!
Esmu nonākusi situācijā, ar kuru nekad nedomāju, ka nāksies saskarties. Tā ir sekojoša - mans vīrietis pavadīja gadu strādājot ārzemēs. Skaids, ka šis laiks nebija viegls. Viņš atgriezās jau vasarā. Protams, ka man interesēja viņa gaitas utt., un zinot viņu, es sapratu, ka kaut kas tur ir bijis. Visu laiku no šīm sarunām izvairījāmies un dzīvojām laimīgi tālāk, jo galu galā tagad ESAM kopā Latvijā. Taču, pirms neilga laika man tomēr šī doma tik ļoti nelika mieru, ka es vēlējos uzzināt, kas tad tur ir noticies. Uz to atbilde bija - kas bijis bijis, nedomāsim par pagātni. Es tomēr nelikos mierā un vēlējos noskaidrot. Uzzināju..un tagad saprotu, ka varbūt labāk bija nezināt. Viņam bija gadījuma sakars lielā alkohola reibumā ar kādu dāmu.
Izdzirdot to, likās, ka iekšā kaut kas salūzt. Tas, kas ir visus šos gadus būvēts un celts. Protams, ka pats skaidrojās, ka tas bija tikai fiziskais kontakts, pēc tam meiteni nav ne redzējis, ne dzirdējis, un tas nenozīmē neko.
Tagad esmu dilemmas priekšā. Pati tik ļoti vēlējos to uzzināt, tagad kožu pirkstos un domāju vēl papildus domas (kā bija, kā viņam patika, vai es esmu labāka, kā viņš jūtas utt.)?
Iespējams, ka te lomu spēlē arī mana pieredze, kad es pirms laika devos uz tādu pašu laiku mācīties ārzemēs, bet viņš gaidīja mani. Es gan ar nevienu līdz gultai netiku, kaut gan iespējas bija 1000. Bet tajā pašā laikā nepieļauju to, ka par to nedomāju...un te sākas problēma.

Iespējams, lielu lomu te spēlē tas, ka esam viens otram pirmie, nopietnie, ilgie, visās jomās. Viņam gribējās izbaudīt ko citu, arī man.Tikai es ar nevienu nemīlējos, viņš gan aizgāja tālāk. Bet tajā pašā laikā, arī pati neesmu labāka, jo noturējos, bet domas bija visādas.

Nesaprotu, vai nopelt viņu (kas protams būtu normāli), vai piedot? Tā it kā jau šobrīd ir veca lieta, bet kad par to domāju, tad sāp tā, ka nezinu, cik ilgu laiku man vajadzētu, lai to pieņemtu..
Vai jums ir bijis līdzīgi? Vai šādas pa kreisi iešanas tālumā jauniem cilvēkiem saprotat? Vai esmu tiesīga vainot citu, ja arī pati neesmu nemaz tik balts jēriņš? Un kādas attiecības (un vai vispār) var veidoties? Piedot var, bet vai aizmirst???
26.12.2012 16:13 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
es neticu uzticīgām attiecībām no attāluma. ja mans puisis grasītos braukt prom uz tik ilgu laiku, es vai nu šķirtos, vai nu arī pēc tam neuzdotu jautājumus
26.12.2012 17:27 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
varu atbildēt tikai to, ko es darītu - nepiedotu
26.12.2012 17:31 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Bet liela daļa krāpj... Un tā tas notiek, tāds ir cilvēks. Ja mīli, tad piedod. Un nesalīdzini sevi ar to sievieti.
26.12.2012 17:37 |

Reitings 91
Attiecības no tāluma lol
26.12.2012 18:18 |

Reitings 8
Paldies par daudzajiem viedokļiem!
Es nezinu, ko domāt, jo te pa vidu ir aspekts, ko iepriekš aprakstīju - esam viens otram pirmie, un varbūt tas bija veids, kā viņš grib "izbaudīt"jaunību, lai saprastu, ka tomēr esmu es labāka?
Labāk, ka to izdara tālu prom, nekā manā acu priekšā....bet tomēr tā IR krāpšana ziņkārības pēc, jo zinu to, ka ar to dāmu pēc tam ticies nav, redzējis nav utt.

Es pat nezinu, kura pusē esmu, un liekas, ka man nav arī neviena, kas spēj palīdzēt izlemt..pat ne es sev!!!
26.12.2012 21:26 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Viss ir atkarīgs no tā, kādas jūsu attiecības ir tagad.. Ja jūs esat laimīgi, ja viss ir kārtībā, tad uzskatu, ka šķirties nav vajadzīgs.. Es uzskatu tā- pirmā reize var būt kļūda. Otrā reize ir izvēle. Ja tas tiešām ir tā, kā tavs vīrietis to aprakstīja un ja šī versija tev šķiet pieņemama, tad kāpēc šķirties, ja jums ir jūtas vienam pret otru un jūtaties labi kopā?
Bet ja tev pašai ir grūti to pieņemt, tad labāk gan ejat katrs savu ceļu. Nevarēsi taču visu mūžu sevi mocīt, šaubīties, domāt, sāpēt to visu.. Labāk pielikt punktu uzreiz nevis stiept un stiept un ļaut tam iegrauzties tik dziļi, ka nevarēsi vairs vaļā tikt.
27.12.2012 03:28 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Leila, beidz - tas nav attaisnojums, ka redz viņš nav paņukājies ar citām!
Manas pirmās nopietnās attiecības arī bija sapņu pilnas, ar naivu ticību,ka mūs sagaida jauka nākotne bla bla bla, ka smiekli nāk par to runājot, un arī mēs viens otram tā bijām pirmie. Ha ha, pagāja 3 mēneši,kad mūsu attiecības tikko iegāja nopietnā fāzē un mīļumiņs vienreiz nokrāpa - piedevu, un viņš saprata, ka tā ir zīme, ka vēl tā var darīt gan jau piedos un atkārtojās tas pats. Man palika vienkārši pretīgi iedomāties ko viņš dara un pagriezu muguru tādam mēslam, lai cik smagi būtu.
Alkohols un švakā pieredze nav attaisnojums - nafig tev vajag vīrieti gļēvuli, kam nav rakstura stingrības? Tu meklē viņam attaisnojumus, jo žēl palaist, vai ne? Bail, ka sāpēs, kad šķirsies un negribi būt viena? SAMIERINIES - visas esam tam izgājušas cauri!
27.12.2012 08:41 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Alkohols nav attaisnojums nekam. Pat klīnī ir jāatcerās,ka tevi kaut kur tur kāds gaida (mājās, LV, kaut aiz stūra), ka tev ir meitene/puisis/ sieva/vīrs.. Bet ja vienīgais attaisnojums ir - biju piedzēries. Tad acīmredzot, vīrietim šī doma jau sēdēja iekšā un gaidīja izdevību,lai izpaustos, esot kunga prātā.
Tici man - turpinājums tikai sekos.
27.12.2012 09:02 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Es nezinu, kā rīkotis Tavā situācijā. Ja tu piedod, tad piedod no sirds un vairs to nekad dzīvē viņam nepiemini un nešaubies par viņu. klusībā tu vienmēr pašaubīsies, bet neizrādi tad to un negrauj jūsu attiecības.
ja šķiries, tad šķiries un viss.
jā, ir pagājis gads, un jūsu attiecības turpinās. šī ir tā lieta, par ko der aizdomāties. varbūt viņš vairs nekad tevi nekrāps. varbūt.
nesaprotu, jūs paši to izraisat, ja viens padzīvo gadu ārzemēs, tad otrs. ne visi cilvēki ir tik stipri. tas nenozīmē, ka var krāpt, bet nu ja paskatamies kaut procentuāli, cik atsevišķi dzīvojoši pāri, esot katrs savā valstīt, nekrāpj viens otru?tādu ir ļoti, ļoti maz, jo daudziem ir vajadzīga uzmanība un mīlestība, bet dzīvojot tālu viens otra, mēs dzīvojam tikai radītajā ilūzijā par mīlestību.
27.12.2012 09:11 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Leila, piedod, bet kā tu vari zināt, ka viņs saka patiesību?
27.12.2012 09:13 |

Reitings 8272
Arī es esmu piedzīvojusi neuzticību, un tā bojā nākošās attiecības. pašreizējajās attiecībās es vnk valdu pati sevi. es zinu, ka gribās reizēm kko pateikt, kkur paskatīties (kā, piemēra, telefonā), bet es to nedaru. nu vienu reizi paskatījos gada laikā, un, paldies dievam, neko neieraudzīju. bet tā vnk bija tāda slimīga interese. nagi niezēja un viss, bet es to neatbalstu. man nav dots pamats tam, lai es justos krāpta pašreizējajās attiecībās, līdz ar to es savu greizsirdību apslāpēju. pa retam varbūt, kad mani pakaitina, es kādu jociņu varu izmest, kas reizē arī nav jociņš. bet es zinu, ka ar sēdēšanu pie drauga telefona, vēstuļu pārbaudīšanu draugos un paskaidrojumu pieprasīšanu un atskaiti par katru telefona zvanu es panākšu tikai to, ka mūsu attiecības beigsies, jo neviens normāls cilvēks to neizturēs. esmu redzējusi dzīvē, kā tas izskatās no malas, un tas, goda vārds ir briesmīgi. pāris gadu laikā es ļoti sevi esmu mainījusi. visvairāk jau iekšēji, sakārtojot savas domas un pārdomājot savas attiecības.
27.12.2012 09:18 |

Reitings 8272
kāda vēl jaunības baudīšana?! tad, lai iet un viņu bauda, bet viens. man ar tādu ceļi šķirtos, ja man kas tāds būtu pateikts..
27.12.2012 09:19 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es laikam nevarētu.
Piedotu, bet kopābūšanas vairs nebūtu..zinot sevi, ilgi nevarētu aizmirst un tas pamatīgi grauztu un visu bojātu..
27.12.2012 10:21 |

Reitings 8
Paldies par viedokļiem, bet KĀ? KĀ lai izlemju?
Viss bija tiešām labi, bet tagad liekas, ka nezinu..vai spēšu aizmirst.
Pieļauju, ka draugs būs pie manis pēc kāda laika ar ziedu klēpi un piedošanas runu,bet..nezinu kā reagēt, jo nezinu, vai spēšu to aizmirst pavisam un uzticēties tālāk.
Varbūt arī jā, bet kas to lai zina..
27.12.2012 12:14 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
1. Palasot visas temas par šo jautājumu - liekas ka visas sievietes baigas dievgosninas :D un ja kāds greko to kā suni norej :D

2. Vispār šī nav īstā vieta tādām temam - katrs rīkojas ka pats uzskata par vajadzību - neviens cits tavu izveli neizdarīs un tavu dzīvi nedzīvos!!!!

NE VISS DZĪVĒ IR BALTS/MELNS - ir arī VIDUSCEĻŠ. Arī katra šāda rīcība ir izvertejama - un ne jau vienmēr tas sliktais ir tas kas ir nokrapis - viena pagale jau nedeg!!!!!!!!!!!!! Bieži vien paši ar savu rīcibu to panākam!!!

Mana laba drauga sievietei - kādus 3 menesus sāp galva - seksu nedod - ir runāts attiecībās par to u.t.t.... ir mīlestiba iktdiena viss kārtībā - reāli pec 4 menesa dzeks parguleja ar kkādu veceni - vienas nakts sekss.... nu neteikšu ka tagad vinu baigi vainotu vai nosodītu - daba ta iekartota.....
27.12.2012 13:02 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Bet tajā pašā laikā, arī pati neesmu labāka, jo noturējos, bet domas bija visādas.

Kādā ziņā neesi labāka? Domāt un fantazēt ir viens, bet darīt un rīkoties kas pilnīgi cits! Šajā ziņā tu sevi vainot nekādi nevari, jo, manuprāt, tas nav nekas nosodāms un nepareizs. Galu galā tu taču viņu nenokrāpi.
Zinu vairākus šādu veida džekus, kas tā darījuša. Varbūt ne tas ir noticis ārzemēs, bet noticis ir. Saka, ka tas bija tikai tāds gadījums alkohola reibumā. Atkal tiek vainots alkohols.
Es uzskatu, ja tev otrs ir patiesi svarīgs - viņš tevi nekrāps nekādā situācijā.
Piedod, atvaino, bet ja viņš to ir izdarījis - kāpēc, lai neizdarītu vēlreiz? Un tad viņš atkal teiks - kas bijis, bijis nedomāsim par pagātni! Biju galīgi piedzēries .. blā, blā, blā! Muļķības.
Zinu, ka nav vielgli, protams, ka būs smagi pamest! Tas ir tikai normāli, ja pret otru ir jūtas, taču nevajag sevi pazemot paliekot ar viņu. Viņš nav tevis cienīgs, ja ko tādu ir darījis. Tikai neesi naiva!
27.12.2012 13:23 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Viss bija tiešām labi, bet tagad liekas, ka nezinu..vai spēšu aizmirst.

Ja paliksi ar viņu - to tu neaizmirsīsi nekad! Vienmēr pie kāda lielāka strīda tas tiks iebāzts acīs!
27.12.2012 13:26 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Tapēc man arī riebj alkohols lielās devās. Nodzeras un meklē kur gaili iebāzt - vairs neko nevajag!
Nepiedotu - zinu pēc savas pieredzes, ja mīl un ciena, tad neies pa kreisi. Uzskatu, ka divu cilvēku (laimīga) kopā būšana, cieņa un sadzīvošana ir svarīgāka par vienu nakts sakaru. Cilvēkam taču ir dotas iemaņas kontrolēt savu rīcību.
27.12.2012 13:35 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Ja mīli, tad piedod.

Tā rodas sievietes-kājslauķi... Piedod vienu reizi, otru, trešo un galu galā samierinies, jo, redz, tāds ir cilvēks, kam krāns pār smadzenēm valda, un tāds viņš ir, un negrib mainīties, pieņem to! :D

Leila, tici man, Tu vari atrast labāku!!!
27.12.2012 15:23 |

Reitings 8
Mīlēju visus šos gadus (jo neesam kopā īsu laiku).
Tagad līst asaras dienu un nakti, jo rodas sajūta, ka varbūt vaina manī, nebiju laba, skaista, kā vajadzēja?
Varbūt vajag izrunāties par to, vai viņš to nožēlo un ir kaut ko sapratis...mācījies vai nonācis pie secinājuma, ka tā bija kļūda?
Kaut gan izlietu ūdeni vairs nesasmelsi.
27.12.2012 15:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits