Labrīt!
Nekad nebiju domājis, ka kādreiz apmeklēšu šo portālu ar mērķi uzrakstīt forumā. Tas brīdis pienācis.
Esmu vīrietis. Jau salīdzinoši ilgu laiku (ne mazāk kā divus gadus) zinu jauku meiteni. Rakstu "zinu", jo neesam nedz pārmijuši kādu vārdu, nedz arī personīgi pazīstami. Tomēr visu šo gadu laikā, tiklīdz viens otru sastapām, allaž apmainījāmies ar zīmīgiem skatieniem, kā arī pēc viņas uzvedības varēja noprast, ka viņa vēlas uzsākt ar mani kontaktu. Un, kas svarīgi, visa šī iniciatīva nāca no viņas puses. Savukārt es tajā laikā īpaši neiespringu, vien atbildēju ar tikpat zīmīgiem skatieniem, jo biju pārliecināts, ka agri vai vēlu pie labākās izdevības viss atrisināsies pats no sevis. Acīmredzot smagi kļūdījos un nošāvu greizi. Viņas uzvedība joprojām nemainījās (un nemainās joprojām) un mani šāds dīvaino attiecību modelis ilgākā laika posmā sāka neapmierināt, tādēļ nolēmu viņai uzrakstīt. Atbildē saņēmu, ka "es neko nezinu, tas bija sen" un tādā garā. Un, kas pats interesantākais, šie skatieni, dažbrīd pat slepus, joprojām turpinās.
Nezinu. Iespējams izklausās jocīgi un smieklīgi un forumā nav iespējams situāciju pilnīgi izskaidrot, bet tā nu tas ir. Piebildīšu, ka vecuma ziņā neesam pusaudži, bet virs 20 gadiem.
Viņa ar mani spēlējas? Spodrina savu ego? Varbūt gaida, kad vakarā zem viņas istabas loga nodziedāšu serenādi?!
Esmu apjucis. Vispār - galīgi sūdīgi.