seksam - NĒ līdz kāzāms

Reitings 74
Reģ: 03.11.2012
sveikas!
vienu dienu runāju ar savu paziņu, un uzzināju, ka viņa ar savu puisi ir kopā jau vairāk kā 3 gadus, bet viņa ir vēljoprojām nevainīga. Jautāju, kāpēc tā, viņa teica, ka negrib to darīt līdz kāzām. un uzzināju to, ka guļ katrs savā gultā, ja ir tāda iespēja, ja paliek viens pie otra pa nakti. jo esot tāda ticība.
ehh, nu nezinu, es laikam, ka tā nevarētu, un nabaga čalis, 3gadi jau jārauj kulakā, beet , manuprāt, tagad ir lielāka iespēja , ka viņu krāps, jo puisim taču vajag seksu.
bet ja tas ir mīlestības pēc, un 100% zina, ka viņi apprecēsies, ka tas ir īstais, respect!
manuprāt, mūsdienās šādu cilvēku ir ļooooooooti maz.

kāda ir jūsu attieksme? pazīstat kādu, kam ir līdzīgi?
25.12.2012 23:59 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Es piekrītu Spotorno, ka visi tik runā par nesaskaņu seksā, bet īsti nedefinē, kas tad tur īsti ir par nesaskaņu.Kka viens vēlas biežāk , otrs ne tik bieži vai ka viens grib mežonīgi, otrs guļ kā bluķis? Tas ir absurds, var taču pielāgoties, ja otru mīl, tad abi centīsies, mēģinās un darīs, lai abiem būtu labi. Tā arī ir sava veida ''skola''. Turklāt, ja abi ir nevainīgi, mācās kopā, kas var būt skaistāks.

Un tās runas par to, ka nezinās, kas ir labs sekss, ja tikai pēc kāzām nodarbosies ar to ar savu vītu. Tad sanāk, ka jāizmēģina ar vairākiem lai zinātu, kas patiešām ir labi? Tā jau var turpināties mūžīgi un kļūst par apsēstību,''oo ar šito bija labi'', sanāk ar citu,''ak nē, ar pirmo nebija uz pusi tik labi kā ar šo'',u.t.t. Tad jau sanāk, ka meklē seksu,kurš apmierina tevi, nevis mīļoto cilvēku.
28.12.2012 00:22 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Smaidīgā, palasi kaut vai manus komentārus. Tās nesaskaņas definīcijas ir ļoti konkrētas un bieži "pielāgoties" ir fiziski neiespējami.
Izklausās kā pret sienu.
28.12.2012 00:29 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
bet ko darīt,ja pēc kāzām sagribēsies pamēģināt ko jaunu un svaigu? viss mainās,arī ticība.. seksa dēļ un pašapliecināšanās dēļ arī ģimenes jūk un brūk..
28.12.2012 00:31 |

Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
Donata, ja tā nav tiešām kāda slimība, tad taču var atrast un izdomāt, ko darīt,lai situāciju uzlabotu, taču mūsdienās ir tik daudz informācijas par šo visu.
28.12.2012 00:37 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Forši runāt par pielāgošanos, tikai kā pielāgoties, ja viņam izrādās ļoti maziņš un griezies kādā pozā gribi, sievietei baudas nav? Gluži kā Samantai gadījās Sex and the city :D Visu mūžu ar vibratoru un orālo iztikt un runāt par laimīgo laulību un to, ka sekss jau patiesībā nav svarīgs? Es noteikti tā nespētu.Sekss man attiecībās nav galvenais, bet nozīmīgs tas ir.
28.12.2012 00:39 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Still, jebkurā gadījumā vispirms paprasi, lai parāda, cik liels :D

Spotorno +++

Tiešām jābrīnās, kur jūs visus tos tiiiiik maziņos raujat. Jo jādomā taču, ka pēc savas pieredzes spriežat - viena tante teica nav arguments.
28.12.2012 11:29 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Forši runāt par pielāgošanos, tikai kā pielāgoties, ja viņam izrādās ļoti maziņš un griezies kādā pozā gribi, sievietei baudas nav? Gluži kā Samantai gadījās Sex and the city Visu mūžu ar vibratoru un orālo iztikt un runāt par laimīgo laulību un to, ka sekss jau patiesībā nav svarīgs? Es noteikti tā nespētu.Sekss man attiecībās nav galvenais, bet nozīmīgs tas ir.

Nē, izklausās, ka tev sekss ir galvenais attiecībās. Smieklīgi izklausās, kad runā, ko darīt, ja nesaskan un tā, bet pēc tam apgalvot, ka nē - tas nav galvenais. Kas tad ir galvenais?
28.12.2012 11:32 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu ja viņiem abiem ir tāda ticība, tad viņiem nebūs tik ļoti nozīmīga intīmā dzīve, bet ja viņiem nesaskanēs nav jau nekur teikts, ka kāds ar laiku nejutīsies apmierināts un paklusītēm nemeklēs citu, neskatoties uz ticību. nu tas ir atkatīgs no tā, cik stipra ir tā ticība viņiem. visa vienlīdz stipra visiem nebūs.

bet normālam cilvēkam (es nesaku, ka viņi ir nenormāli) bez tām ticību padarīšanām vajg sexu pirms kāzām. nu ko tad gaidīs gadiem varbūt, ja uzreiz neapprecēsies?
28.12.2012 11:39 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
man ar ir divas draudzenes (dvīņu māsas) kas ir par to, ka sekss tik pēc kāzām.
Abas staigā vēl nevainīgas līdz šai baltai dienai 23 gadu vecumā.
Viņām nekad nav vēl bijušas nenopietnas, (pat ne vienas nakts sakari) kur nu vēl nopietnas attiecības ar kādu. Zinu visu savu mūžu viņas.
Viena pat no viņām nesen man pateica, ka labprāt iestātos klosterī un noliktu celibātu.
Jēziņ, es gan tā nevarētu bez seksa. Es grēkoju (pagātnē) , grēkoju tagadnē un grēkošu nākotnē! Tāpat nav ko zaudēt, zinu ka debesīs mani neviens negaidai bet ellē gan... :D :D
28.12.2012 11:44 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Varu vien pievienoties Jackie:
Ko nozīmē kāda man ir attieksme? Normāliem cilvēkiem vsp būtu nospļauties par citu cilvēku attieksmi šādos jautājumos. Personīgi man, pilnīgi neitrāla.

Es vēl padomātu, kas man šķiet dīvaināks - atturēšanās, arī, piemēram, tā agrākā nostāja "Padomju savienībā seksa nav" vai tā maucība, seksa kults un popularizēšana, kas notiek mūsdienās. Manuprāt, no vienas galējības pārgāja uz otru. Katrā ziņā katram pašam spriest, ko savā dzīvē darīt un es nebrīnos ne par to, ka kāds atturās, ne par to, ka kāds guļ ar visiem.
28.12.2012 11:52 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
nu ja viņiem abiem ir tāda ticība, tad viņiem nebūs tik ļoti nozīmīga intīmā dzīve...

Kas par absurdu kategorisku secinājumu?!
Var padomāt it kā tikai pirmskāzu izpriecas garantē nozīmīgo intīmo dzīvi pēc kāzām... :D
Man domāt, ka tieši otrādāk šādi cilvēki, ilgi gaidot kāroto, mīlēsies pēc kāzām uz nebēdu, svarīgākais ir tas, ka ar savu mīlošo vienu cilvēku, ar kuru jau ir precēts, nevis mainīs partnerus kā zeķes.
Runa ir par mīlestību nevis peņu mainīšanu kā zeķes.

Varu vēl sniegt reālu piemēru tām, kurām ilūzija par seksu ir kā par svarīgāko un noteicošo faktoru.
Ir man paziņa, kopā mācījāmies skolā, viņa par gadu vecāka. Salīdzinoši ātri apprecējās pēc skolas, dzemdēja 2 bērnus, bet rezultātā pašai jau kopš sākta gala attiecībās pastāvēja neuzticība. Vīrs krāpa, esot ar pirmo bērnu stāvoklī, gaidot otro kopā vairs nedzīvoja, jo arī vīrs staigāja pa kreisi.
Un vienīgais, kas ir labs viņu starpā, esot tikai sekss.
Lūdzu, dzīvs piemērs, ka sekss nekad nebūs galvenākais, jo pat ideāla saskaņa seksā negarantē to, ka vīrs tevi mīlēs, ka nepametīs tevi pat ar maziem bērniem.

Tieši tāpēc ir muļķīgi dzīvot ilūzijās, ietekmējoties no, piedodiet, stulbākā seriāla kā Sekss un Lielpilsēta, kur attiecības parādītas no "lūzera" pozīcijām, nezinot, kas ir īsta patiesa mīlestība.

Forši runāt par pielāgošanos, tikai kā pielāgoties, ja viņam izrādās ļoti maziņš un griezies kādā pozā gribi, sievietei baudas nav?

Un pirms seksa tu nekad, nekad neesi redzējusi viņu kailu? Tiešām apbrīnojami, kāpēc tad tu sāki attiecības ar tādu, kuram ir tas mazais loceklis, kurš tevi neapmierina.
28.12.2012 12:02 |

Reitings 8272
cilvēki, kas ir nodevušies savai ticībā pilnībai, viņiem sex būs tikai bērnu radīšanai. un labāk tomēr ir izmēģināt pirms tam, nekā grauzt pēc tam nagus. kā jau zināms, daudzi pāri šķirās, dēļ nesaderības sexā. un tas jau bieži vien ir izdarīts pirms kāzām. var jau arī nostrādāt faktors 1 no 1000 un būs viss ideāli. tas tāpat kā ar rakstura saderībām/nesaderībām. var apprecēties pēc mēneša no iepazīšanās dienas un tu nezini, kas tevi sagaida. var paveikties un var nepaveikties. tāpat arī ar sexu. labāk tomēr ir pārliecināties, kā ir un kā būs kopā, un tad izdomāt, vai jums tiešām saskan un būs pa ceļam. ir jau protams ekstrēmi cilvēki un katrs jau dara kā vēlas.
28.12.2012 12:20 |

Reitings 1602
Sany,
cilvēki, kas ir nodevušies savai ticībā pilnībai, viņiem sex būs tikai bērnu radīšanai.

Kas par absurdu kategorisku secinājumu?!
Var padomāt it kā tikai pirmskāzu izpriecas garantē regulāru intīmo dzīvi pēc kāzām...

un labāk tomēr ir izmēģināt pirms tam, nekā grauzt pēc tam nagus.

Tad kā ir, tu pirms seksa neredzi savu partneri kailu?

kā jau zināms, daudzi pāri šķirās, dēļ nesaderības sexā.

Kur zināms? Kur tas ir teikts, nosauc kaut vienu man laulībā esošo pāri, kur pašķīrās TIKAI UN VIENĪGI seksa dēļ.

Patiesi ekstrēmi ir dzīvot ilūzijās, ka sekss valda pār attiecībām.
Tikai nezin kāpēc tādas attiecības nenoturās ilgāk par jebkurām citām attiecībām, kur sekss ir viena no svarīgākām sastāvdaļām, nevis tikai svarīgākā.
28.12.2012 12:29 |

Reitings 8272
Spotorno- pirmskāzu izpriecas negarantē regularu intīmo dzīvi, bet, ja tādu nav pirms kāzām, tas negarantē, ka tevi par to cienīs un mīlēs līdz mūža beigām un tas negarantē, ka tev tā aktivitāte nekad nemainīsies pēc tam. šeit ir bijuši pietiekoši daudz rakstu un tēmu par to, cik un kas ir neapmierināts un bieži vien intīmajās attiecībās. zini, pat, ja es nosauktu pāri, kurš izšķīrās dēļ sexa, tu tāpat viņus nezinātu un neko tev tas nenozīmētu. šķiršanās iemesls nesaderība sexā ir viens no iemesliem, bet pietiekoši svarīgs, lai tas ietekmētu vienas puses lēmumu.
un, jā, pirms sexa es neredzēju savu partneri kailu. man nebija nepieciešams viņu pirms tam aplūkot un novērtēt un tad tikai domāt- es viņu precēšu vai neprecēšu, es pēc tam gribēšu ar viņu gulēt vai negribēšu? tas notika un viss, un es pirms tam necentos viņu noķert kailu vai puskailu, lai novērtētu izmērus.
28.12.2012 12:38 |

Reitings 1602
un, jā, pirms sexa es neredzēju savu partneri kailu. man nebija nepieciešams viņu pirms tam aplūkot un novērtēt un tad tikai domāt- es viņu precēšu vai neprecēšu, es pēc tam gribēšu ar viņu gulēt vai negribēšu?

Rodas pretruna, ja jau tu uzskati, ka seksa nesaderība var būt par izšķirošo iemeslu laulības dzīves pārtraukšanai, tad kāpēc tu "uzkāpi uz grābekļa" un nepārliecinājies iepriekš - ir tavam partnerim pietiekams izmērs tavai gaumei vai nav???

Varbūt vajag tad padomāt sākumā pirms lekt gultā?

Un pēcāk tādas kā tu propagandē, ka pastāv tāda seksa nesaderība. Bet tādas seksa nesaderības nebūtu, ja vien iepriekš abi jūs viens otru iepazītu gan caur sarunām, pārrunājot seksuālās vēlmes, fantāzijas un to, cik viens otram gribētos to seksu, un ieraudzītu viens otru kailu pirms.

Protams, ka kopumā vērtējot katra pāra attiecības ir individuālas. Mēs nevaram zināt, kā, piemēram, konkrētam pārim veiksies laulībā pēc kāzām. Bet neapšaubāmi tas, ka šodien modē "kāpt uz grābekļiem atkal un atkal", un sūdzēties par to, ka pati vien "uzkāpi uz tiem grābekļiem".
28.12.2012 12:47 |

Reitings 8272
saderībai vai nesaderībai nevar būt par iemeslu tikai izmērs. tad var būt arī tā, ka izmērs nu ir pieņemams (smieklīgi tā teikt, bet nu ok :D), bet tehnika nu nekāda, ari nesakritības ar gribēšanām un negribēšanām (šo jautājumu vsp ir visgrūtāk noregulēt). nu par šīm lietām var pārliecināties tikai nodarbojoties ar sexu. un tad, jā var kāpt un kāpt uz tiem grābekļiem un reizes 50 izšķirties, kamēr sameklēsi kādu ar kuru tiešām sapas.
nezinu, par kādām vēlmēm un visu pārējo var runāt, piemēram, ja viens cilvēks ir nevainīgs. visu pārrunāt ir viens, bet darīt ir kas cits. bieži vien daudzi cilvēki daudz kur citur ne tikai sexā vairāk runā nekā dara. un fantāzijas par to, cik bieži gribētos sexu, tās ir tikai un vienīgi fantāzijas. reālajā dzīvē notiek savādāk. un domāju, ka otrs cilvēks pastiprina to gribēšanu vai negribēšanu. patiesību sakot, piemēram, es negribētu stundām un dienām ilgi tikai pārrunāt ko es gribētu, negribētu un fantazēt par to, kas kādreiz kkad varbūt notiks. un ko tad, ja šīs fantāzijas nesakrīt - neprecēties nemaz nepamēģinot, kāda abiem ir fiziskā tuvība? bieži vien cilvēku domas atšķirās no pirms un pēc tam . reti, kad ir tā, kā tu esi iedomājies. ir vai nu sliktāk, vai nu labāk. nu tad cerams, ka labāk.
28.12.2012 13:18 |

Reitings 1602
saderībai vai nesaderībai nevar būt par iemeslu tikai izmērs. tad var būt arī tā, ka izmērs nu ir pieņemams

Nu es jau nerunāju tikai par izmēriem,
"pārrunājot seksuālās vēlmes, fantāzijas un to, cik viens otram gribētos to seksu, un ieraudzītu viens otru kailu pirms."

nu par šīm lietām var pārliecināties tikai nodarbojoties ar sexu.

Kur garantija, ka aktīvi nodarbojoties pirms kāzām, tā aktivitāte saglabāsies arī pēc kāzām?

Saproti, redzi pati, ka ir visnotaļ absurdi visus tā bāzt vienā maisā iekšā un noniecināt tos, kuri izvēlas to seksu pēc kāzām vai tos, kuriem ir viens vai ir bijis mazs partneru skaits.

Mīlestība ir svarīgākais, kas satur abus cilvēkus kopā un nekāda seksālā saderība vai nesaderība to nevar pārspēt. Nebūs mīlestības, tā seksālā saderība ripos kā ola pa kalnu.
Bet, ja nebūs seksuālās saderības (paņemsim par piemēru biežumu), bet mīlestība būs, tad mīlestība arī izpaudīsies tajā, ka tiks panākts kompromiss. Ja viens grib katru dienu, bet cits principā tikai 2x nedēļā, tad izejot uz kompromisu mīlēsies "pastarpināti", vienreiz izdabājot vairāk vienam, citreiz otrs piekāpsies. Tā veidojas harmonija. Neviens normāls, mīlošs pāris nešķiras tikai tāpēc, ka sieva palika grūta un seksa palika mazāk, vai tāpēc, ka vīram pāris nedēļas saspringts režīms darbā un sieva nevar dabūt katru dienu vai tik, cik tur pati grib.
28.12.2012 13:28 |

Reitings 1602
p.s. oj, U burts kaut kā nespiežas, piedošanu par drukas kļūdām vārdā "seksuāls" :D
28.12.2012 13:29 |

10 gadi
Reitings 5929
Neesmu lasījusi visu diskusiju, tikai Spotorno komentāru, bet absolūti piekrītu!
28.12.2012 13:29 |

Reitings 7497
nu kā es te jau bieži sāku teikt :

mīlestība ir hormonu kokteilis mūsu asinīs. sekss ir tas, kas ir viens no bārmeņiem, kas piedalās kokteiļa sajaukšanā. bāra apmeklētaji ir dažādi, katram var šo kokteili var uzjauk arī cits bārmenis, ne tikai sekss :D bet sekss tomēr ir viens no spēcīgākajiem :D
28.12.2012 13:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits