seksam - NĒ līdz kāzāms

Reitings 74
Reģ: 03.11.2012
sveikas!
vienu dienu runāju ar savu paziņu, un uzzināju, ka viņa ar savu puisi ir kopā jau vairāk kā 3 gadus, bet viņa ir vēljoprojām nevainīga. Jautāju, kāpēc tā, viņa teica, ka negrib to darīt līdz kāzām. un uzzināju to, ka guļ katrs savā gultā, ja ir tāda iespēja, ja paliek viens pie otra pa nakti. jo esot tāda ticība.
ehh, nu nezinu, es laikam, ka tā nevarētu, un nabaga čalis, 3gadi jau jārauj kulakā, beet , manuprāt, tagad ir lielāka iespēja , ka viņu krāps, jo puisim taču vajag seksu.
bet ja tas ir mīlestības pēc, un 100% zina, ka viņi apprecēsies, ka tas ir īstais, respect!
manuprāt, mūsdienās šādu cilvēku ir ļooooooooti maz.

kāda ir jūsu attieksme? pazīstat kādu, kam ir līdzīgi?
25.12.2012 23:59 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011

Šis te jau norāda uz to, cik vispār greiza ir izpratne par attiecību veidošanu un mīlestības izpratni.
Interesanti gan, un ko abi cilvēki runā pirms seksa? Viņi tātad nerunā par seksu, nezin, ko viens otrs vēlās, kas viens otram patīk, kādu seksu viņi gribētu?

Es domāju, ka tiem, kuriem sekss ir pēc kāzām īpaši par to nerunā. Un tiem, kuriem ir šāda ticība viens otru noteikti nav redzējuši kailu.
Normāla izpratne par mīlestību

Kas ir normāla izpratne par mīlestību? Katram tā ir sava. Katrs veido pats savu attiecību modeli. Kas citam liekas normāli, citam nepieņemami.
Katrā ziņā es šādu modeli nevarētu piekopt, jo ja man ir blakus cilvēks, tad es viņu gribu ne tikai garīgi, bet arī fiziski.
šis video tieši par tēmu
http://www.youtube.com/watch?v=s7JfkPRdHao
26.12.2012 11:48 |

Reitings 10333
Spotorno, cik nav dzirdēti stāsti no mammām un omēm, kā viņas apprecējās nevainīgas un mocījās, pildot laulību pienākumu, 20+ gadus, bet tad ar citu vīrieti beidzot atklāja, kas piem. ir priekšspēle un kas ir orgasms.

Manai mammai tieši tā arī bija.
26.12.2012 11:55 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Un tiem, kuriem ir šāda ticība viens otru noteikti nav redzējuši kailu.

Nu beidz :) Skatīties filmas ar erotiskām ainām drīkst un uz savu partneri kailu paskatīties nedrīkst? Nevajag domāt, ka ortodoksāļi Latvijā ir tik principiāli. Protams, ja sarunā, tad var sarunāt da jebko. Arī to, ka viens otram nepieskaras... :)

Kas ir normāla izpratne par mīlestību?

Normālā izpratnē par mīlestību visi kritēriji ir harmonijā, līdzsvarā.
Un to jau arī var novērot tiem pāriem, kuriem kopdzīve, laulība ir ilgus, laimīgus gadus.
Visur ir likumsakarības un tieši tāda pati likumsakarība ir mīlestībā :)
26.12.2012 11:56 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Manai mammai tieši tā arī bija.

Es ļoti šaubos, ka tikai seksa dēļ viņa bija nelaimīga. Vari neatklāt, vienkārši pati jau zini, ka nebija jau nu tikai sekss par iemeslu nelaimīgai laulībai.
26.12.2012 11:57 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Lielos vilcienos šajā diskusijā piekrītu Spotorno. Par to, ka vajag salīdzināt, lai zinātu, vai ir labi, man vispār liekas smieklīgi - man labs sekss liekas tāds, kas liek man labi justies, sniedz patīkamas izjūtas un man ir pilnīgi vienalga, vai man varētu būt vēl labāk un vai citām ir labāk vai sliktāk. Turklāt esot ilgās attiecībās sekss arvien uzlabojas, iepazīstot vienam otru, apgūstot ko jaunu kopā. Nav jau tā, ka pieredze rodas tikai pārguļot ar armijas bataljonu...

Bet principā man ir vienalga, ko citi dara savās guļamistabās. Ja grib gulēt atsevišķās gultās līdz kāzām, lai dara to. Es tā nedarīju, bet neuzskatu, ka šis ir jautājums, kurā būtu jādzīvo pēc kaut kādām normām - KATRS DARA KĀ GRIB.
26.12.2012 12:04 |

Reitings 10333
Tas viss ir saistīts, bet ja sekss nesagādā baudu, tad zūd viss prieks attiecībās.
26.12.2012 12:05 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Jā, un becky variants par O un A arī nemaz nav tik nereāls :)
26.12.2012 12:05 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man ļoti patika kā šāda situācija tika apspēlēta seriālā Sekss un lielpilsēta. Izrādījās, ka bezgalīgi mīlētajam un mīlošajam vīram nestāv. Vienkārši nestāv. Un nav pat nekāda runa par nesaskaņu seksā, var būt tā, ka seksa nav nemaz. Ir taču vīrieši, kuriem ir fiziskas dabas problēmas - ļoti mazs dzimumloceklis, ļoti liels vai vienkārši nestāv. Un neviena īsta mīlestība neaizstās to, ka kādreiz vienkārši gribēsies būt kārtīgi izmīlētai.
Tieši sekss, nevis mīlestība, ir tās pašas slavenās Maslova piramīdas pašā pamatā. Es nenoliedzu, ka īsta mīlestība var paciest visu, bet tomēr nesaprotu šādu atlikšanu pēc kāzām. Kāpēc riskēt ar paciešanu, ja visu var noskaidrot jau iepriekš?
26.12.2012 12:11 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man ar pirmo draugu likās, ka ideals sekss, ar otro sapratu, ka ar pirmo bija tīri viduvējs!
Nu un kur probleema visu dziivi taa domaat, ka sekss ir ideaals ar to pirmo? Es gan neesmu taa, kas gaida liidz kaazaam, bet man jau vairaakus gadus ir pirmais puisis, ar kuru vieniigo man bijis sekss. Teoreetiski es pienjemu, ka kaads cits vareetu buut labaaks gultaa, varbuut pat 100 miljons reizhu labaaks, BET es savu draugu tik ljoti miilu, vinjsh miil mani, mums ir lieliskas attieciibas, saprashana un visi paareejie punkti, ko piemin Spotorno, ka ir ljoooooti labi ar vinju gultaa. Nesaprotu kaapeec buutu jaameegjina veel kaads.

UN pieredze arī ir vjadzīga, lai salīdzinātu, ne jau futbola komandai ir jāpariet pāri, bet tomēr kaut kādai pieredzei jābūt.
Varbuut tev ir vajadziiga, citiem taa nav. Shis ir pilniigi, atvainojos, dumjsh uzskats. Tev un daudzaam citaam meiteneem, jaa liekas svariigi, kad ir pieredze, bet ir arii cilveeki, kam to nevajag.
26.12.2012 12:11 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
tas ir traki - sekss pēc kāzām :d

par to, vai jums ir ideāla saderība, jau vien var spriest pēc tā, kāds ir sekss. Un vīrieši var būt lieliski citā jomā ,bet seksā pilnīgi citādāki. Tā ir kā papildus dzīves joma, kurā pārbaudīt savu partneri. :) un izturēt es arī nevarētu bez tā ar savu mīļoto. tad jau jāprasa, kas viņiem tā par mīlestību//
26.12.2012 12:13 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
"Ak, nabaga puisis, viņam taču gribas" :D Drošvien abi līdzīgi domāšanā, ja jau viņiem sanāk pieturēties. Puisis nav nabadzinš, jo pats jau trīs gadus izvēlas šādu dzīvesveidu. Kamēr vīrieši dažas noved pēc pilnas programmas, sievietes pārāk daudz uztraucas par vīriešu vajadzībām :D
Svarīgakāis jau ir tas, ka diviem cilvēkiem ir labi.
Man arī ir savi uzskati šajā ziņā un negribētu, lai kāds to tagad sāk nolikt, jo redz viņš domā citādāk ;)
Lai jau pārim veicas!
26.12.2012 12:13 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
http://www.youtube.com/watch?v=s7JfkPRdHao

Mademoiselle nebiedē cilvēkus .. tā var sirdstrieku dabūt un krēslā pie kompīša palikt .. es nemaz negribu iedomāties kāds feilsex viņiem bija .. ja mani sieviete tā skūpstītu, es pēc sekundes jau atrautos no viņas .. domāju sievietēm tāpat .. brr .. tas bija sick .. murgi šonakt garantēti ..
26.12.2012 12:14 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Teorētiski man tas šķiet skaisti, ka abi mīl viens otru tik ļoti, lai spētu gaidīt gadiem, esot fiziski kopā, nekas netraucē. Pati neko tādu piekopusi neesmu. Zinu gan vienu meiteni, kura gaidīja kāzu nakti, bet viņa diezgan jauna apprecējās.
26.12.2012 12:15 |

Reitings 10333
Varbuut tev ir vajadziiga, citiem taa nav. Shis ir pilniigi, atvainojos, dumjsh uzskats. Tev un daudzaam citaam meiteneem, jaa liekas svariigi, kad ir pieredze, bet ir arii cilveeki, kam to nevajag

citiem vajag, citiem nevajag. Tas ir mans viedoklis, un neviens viedoklis nav stulbs vai nepareizs.
^^

viņi jau abi divi tādi, tā kā viņiem likās ok, man arī tas liekas nedaudz slimi :D
26.12.2012 12:19 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mademoiselle, nu labi mabi :) Vienkaarshi izskatiijaas, ka tu taa kategoriski to teici. Miers
26.12.2012 12:20 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Donata un Ella, jūs runājiet par seksu kā par kaut ko tādu izšķirošo, bet nekad neesat padomājušas, ka sekss ir viena no daudziem kritērijiem mīlošu, veselu attiecību veidošanā.

Tajos gadījumos, kurus minēju, sekss ir izsšķirošs. Tu runā par harmoniju visā, un, ja seksā tās harmonijas nav, tad viss pārējais arī noplok. Sanāk, ka sekss ir izšķirošs.
Gribētu redzēt, kā tu pati dzīvotu ar savu lielo mīlestību ilgus gadus bez apmierinājuma gultā.
Pati teici, ka "sekss ir viena no daudziem kritērijiem mīlošu, veselu attiecību veidošanā". Tad es nesaprotu, kāpēc esi pret mūsu viedokli? Es saku to pašu, ko tu.
26.12.2012 12:23 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Galvenais, lai tie cilvēki abi justos apmierināti ar savu lēmumu, kas mums par daļu. Bet, ja kāds no tiem klusībā cieš, tas gan nav labi.
Starp citu, Spotorno gudra meitene, labi raksta, bet nelieto saliktos laikus, kur vajadzētu (!).
26.12.2012 12:37 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Man arī šķiet, ka tas atkarīgs no katra pāra attiecībām, ja viņi uzskata, ka tā būtu labāk tad kāpēc gan ne?
taču .. es personīgi uzskatu, ka pirms kāzām to vajadzētu pamēģināt, jo tiešām varbūt seksa ziņā kaut kas nesaskan! lai gan, ja grib - var! :)
26.12.2012 12:46 |

Reitings 74
Reģ: 03.11.2012
Man savukārt šķiet jocīgi, ka viņi tad neprecas, bet marinējas 3 gadus. Nu ja mīl tad lai precas.

viņiem ir 21 un 24 gadi, precēsies tad, kad meitene pabeigs augstskolu :)
26.12.2012 13:14 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
ja iet augstskolā, nedrīkst precēties?
26.12.2012 13:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits