Šis te jau norāda uz to, cik vispār greiza ir izpratne par attiecību veidošanu un mīlestības izpratni.
Interesanti gan, un ko abi cilvēki runā pirms seksa? Viņi tātad nerunā par seksu, nezin, ko viens otrs vēlās, kas viens otram patīk, kādu seksu viņi gribētu?
Normāla izpratne par mīlestību
Spotorno, cik nav dzirdēti stāsti no mammām un omēm, kā viņas apprecējās nevainīgas un mocījās, pildot laulību pienākumu, 20+ gadus, bet tad ar citu vīrieti beidzot atklāja, kas piem. ir priekšspēle un kas ir orgasms.
Un tiem, kuriem ir šāda ticība viens otru noteikti nav redzējuši kailu.
Kas ir normāla izpratne par mīlestību?
Manai mammai tieši tā arī bija.
Man ar pirmo draugu likās, ka ideals sekss, ar otro sapratu, ka ar pirmo bija tīri viduvējs!Nu un kur probleema visu dziivi taa domaat, ka sekss ir ideaals ar to pirmo? Es gan neesmu taa, kas gaida liidz kaazaam, bet man jau vairaakus gadus ir pirmais puisis, ar kuru vieniigo man bijis sekss. Teoreetiski es pienjemu, ka kaads cits vareetu buut labaaks gultaa, varbuut pat 100 miljons reizhu labaaks, BET es savu draugu tik ljoti miilu, vinjsh miil mani, mums ir lieliskas attieciibas, saprashana un visi paareejie punkti, ko piemin Spotorno, ka ir ljoooooti labi ar vinju gultaa. Nesaprotu kaapeec buutu jaameegjina veel kaads.
UN pieredze arī ir vjadzīga, lai salīdzinātu, ne jau futbola komandai ir jāpariet pāri, bet tomēr kaut kādai pieredzei jābūt.Varbuut tev ir vajadziiga, citiem taa nav. Shis ir pilniigi, atvainojos, dumjsh uzskats. Tev un daudzaam citaam meiteneem, jaa liekas svariigi, kad ir pieredze, bet ir arii cilveeki, kam to nevajag.
http://www.youtube.com/watch?v=s7JfkPRdHao
Varbuut tev ir vajadziiga, citiem taa nav. Shis ir pilniigi, atvainojos, dumjsh uzskats. Tev un daudzaam citaam meiteneem, jaa liekas svariigi, kad ir pieredze, bet ir arii cilveeki, kam to nevajag
^^
Donata un Ella, jūs runājiet par seksu kā par kaut ko tādu izšķirošo, bet nekad neesat padomājušas, ka sekss ir viena no daudziem kritērijiem mīlošu, veselu attiecību veidošanā.