Nu katram attiecībās ir svarīgas dažadas lietas - vienām meitenēm svarīgi lai ir daudz naudas un pārējais nav svarīgi, citām vajag lai būtu dvēseles saskaņa un pat sekss nav būtisks, jo ir taču cilvēki, kas ir aseksuāli un kuri atsakās no seksa, ir sievietes, kam svarīgs statuss, tādas, kurām vajag tikai, lai par viņām parūpējas, bet man ir svarīgs labs sekss. Un es nespētu veidot ilglaicīgas attiecības ar cilvēku ar kuru nebūšu apmierināta seksuāli.
Un es neteicu, ka tikko kā slikts sekss uzreiz pamet, bet to, ka neapmierinātai sievietei ar laiku viss sāk neapmierināt. Un ja vīrs, atvainojos, nevar kārtīgi paņemt priekšā, tad tas krājas un sāk besīt viņš, sāk besīt tas, ko viņš dara, sak besīt pat ideālā dzīve un perfekta māja un perfekta dvēseļu saskaņa. Jo pēc ilgāka laika, jūs kaut ko darat, kaut kur ejat un viņš kaut ko stāsta par to, kas tev patīk, bet tev prātā tikai tas, ka gribi kārtīgu seksu! Un nevajag teikt ka tā nav. Tāda ir cilvēka daba. Un ne velti ir lasīti un redzēti stāsti par 45-55 gadīgām sievietēm, kas izšķīras no vīra un ar jauno partneri pēkšņi iepazīst labu seksu, orgasmu, baudu un ir šokā par to, kur tas bija agrāk.
Un starp citu tās meitenes, kurām sekss ir labs, nemaz nevar iedomāties to otro pusi. Un ja jūs domājat ka ir maz vīriešu ar seksuālo disfunkcju, jūs smagi kļūdaties! Pēc statistikas ap 15% vīriešu tādas ir - gan pāragra ejakulācija, gan erektīla disfunkcija, impotence. Nerunājot vel par iespēju, ka tavs vīrs izrādās dod priekšroku kaut kam eksotiskam - sado-mazo, zelta lietutiņs un tml nestandarta seksa veidiem (un arī tadu cilvēku nav diži maz).
Universitātē tikko beidzās seksuālās veselības kurss, kurā tas viss arī tika stāstīts. Seksuālā neapmierinatība ir viens no iemesliem smagām dzimumorgānu saslimšanām, jo, ja sieviete nebeidz, dzimumorgānu apvidū uzkrājas asinis, kuras tur ilgi deponējas un tas kaitē gan cirkulācijai gan audu stāvoklim, veicina cistu veidošanos un saaugumus un arī ietekme uz nervu sistēmu ilglaicīgi.
Lai vai kā, bet labi izmīlēta sieviete ir laimīga sieviete!!!