seksam - NĒ līdz kāzāms

Reitings 74
Reģ: 03.11.2012
sveikas!
vienu dienu runāju ar savu paziņu, un uzzināju, ka viņa ar savu puisi ir kopā jau vairāk kā 3 gadus, bet viņa ir vēljoprojām nevainīga. Jautāju, kāpēc tā, viņa teica, ka negrib to darīt līdz kāzām. un uzzināju to, ka guļ katrs savā gultā, ja ir tāda iespēja, ja paliek viens pie otra pa nakti. jo esot tāda ticība.
ehh, nu nezinu, es laikam, ka tā nevarētu, un nabaga čalis, 3gadi jau jārauj kulakā, beet , manuprāt, tagad ir lielāka iespēja , ka viņu krāps, jo puisim taču vajag seksu.
bet ja tas ir mīlestības pēc, un 100% zina, ka viņi apprecēsies, ka tas ir īstais, respect!
manuprāt, mūsdienās šādu cilvēku ir ļooooooooti maz.

kāda ir jūsu attieksme? pazīstat kādu, kam ir līdzīgi?
25.12.2012 23:59 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ella
Nav zināms, cik tiem cilvēkiem gadu. Varbūt tie ir tikai 16-17 gadus veci.
26.12.2012 00:54 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ella
Viņi vēl viens otru iepazīst un pārbauda vai viens otram ir īstie :)
26.12.2012 00:55 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Fū kompim viens procis bačas palicis.... :)
26.12.2012 00:59 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Tas ir tāds pasaku variants-tikai pēc kāzām-kas ir mūsdienās daudziem, tai skaitā arī man, grūti uztverams. Ir tikai apsveicami, ka pāris spēj funkcionēt tikai uz ne-fiziskām attiecībām nu jau vairākus gadus. Varbūt tas arī ir pareizs variants, meklējot sev pienācīgu partneri uz mūžu mūžiem.

Pati par sevi zinu, ka es tā nevarētu.
26.12.2012 01:06 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
A kas ir nesaskaņa seksā? Ļoti daudzi to tā uzsver, bet nekad nepasaka, kā tas izpaužas.
Grozot dažādus variantus, es tik un tā nespēju saprast, kā var izšķirties tikai tāpēc, ka pieņemsim viens grib katru dienu, cits 1x nedēļā...
Mīlošas attiecības balstās uz kompromisu un sekss nav izņēmums šajā lietā. Pretēji ir tad, ja nav mīlestības, ir tikai pseido attiecības.
Un cik tad ir tādu nelaimīgo impotentu vai ar reāliem defektiem? Kārtējais sabiedrības izdomājums, lai tikai attaisnotu visatļautīgu dzīvesveidu.

Manuprāt, tā ir katra personīga izvēle, pirms kāzām vai pēc. Ja abi ir reliģiozi, tad ne vienam, ne otram nav jāciešās un "jārauj kulakā".

Manās attiecībās bija pirms, bet neredzu nekā dīvaina, ja arī kādam ir pēc.
26.12.2012 01:15 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Katram savs :) Un es nepiekrītu variantam, ka pēc kāzām var izrādīties, ka nav saskaņa. Jā, var būt, ka nebūs tur super mega saskaņa, ka abiem patīk viss identiski, bet kā ir pierādījies ar to vien tāpat neiztiksi. Un ja cilvēki mīl viens otru, tad ar laiku tāpat iemācīsies kas otram patīk un kas nē.

Man gan tas noteikti nederētu un nav arī nekāda motivācija, bet ja cilvēki reliģisku iemeslu dēļ tā ir izlēmuši, tad malači, ka spēj arī turēties pie savas parliecības.
26.12.2012 01:15 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nu man personīgi liekas, ka tas ir stulbi, negulēt līdz kāzām. It īpaši pēc pieredzes, kad ar puisi satikāmies 3 mēnešus bez seksa un likās, ka viņš ir ideāls, un bija arī visās ziņās. Kad tikām līdz gultai izrādījās, ka mazs pipuks un arī darboties ar to īsti nemācēja. Sekss bija drausmīgs! Viņš gultā bija pilnīga nulle, nemākulīgs. Bet bez tā ideāls vīrietis. Bijām kopā pēc tā seksa vēl 3 mēnešus, jo es cerēju, ka nokārtosies viss, bet beigās jau izšķīrāmies, jo ja nevar gūt baudu gultā tad arī pārējās sadzīves lietas sāk kaitināt, besīt... It īpaši besīja, kad pēc tizla seksa viņs bija tik apmierināts un laimīgs, bet es nē... Nu tad iedomājos, ja tā pēc kāzām ar viņu gulētu tikai... Šķiršanās garantēta.

BET ja viņai nav bijis labs sekss iepriekš, viņa jau nevarēs atšķirt, ja būs slikts. Visu mūžu domās, ka tā ir jābūt.
26.12.2012 01:17 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Haha Ella, man laikam pagaidām tomēr paveicies nav tik traki bijis :D
26.12.2012 01:20 |

Reitings 1602
BET ja viņai nav bijis labs sekss iepriekš, viņa jau nevarēs atšķirt, ja būs slikts. Visu mūžu domās, ka tā ir jābūt.

Kādas muļķības, viss nāk ar pieredzi. Pieredzei nav vajadzīgi n`tie partneri, lai sekss būtu ideāls.
26.12.2012 01:20 |

Reitings 1681
Spotorno, ja tev nav ar ko salīdzināt tad tu nevari nemaz novērtēt vai ir labi vai slikti! Man ar pirmo draugu likās, ka ideals sekss, ar otro sapratu, ka ar pirmo bija tīri viduvējs! Tikai salīdzinot saprotam, kas ir labs un kas ir slikts!

Un vēl izkopt savas prasmes var ja ir vēlme! Ir indivīdi, kas uzskata, ka tāpat jau ir perfekti gultas lietās (parsvarā jau vīrieši). Mans piemērs ar to nemākuli - es teicu viņam, ka gribētu pamēģināt kaut ko citādāk un tml, bet viņs teica, ka iepriekšējā draudzene bija sajūsmā un gandrīz katru reizi beidza un viss bija ideāli un aptuveni, ka es pati vainīga, ka man nepatīk. ;) btw viņa ex draudzenei viņs bija pirmais draugs - domāju, ka tas daudz ko izsaka!
26.12.2012 01:24 |

Reitings 1602
Spotorno, ja tev nav ar ko salīdzināt tad tu nevari nemaz novērtēt vai ir labi vai slikti!

Pag, pag, kā nevar novērtēt? Vai tad tagadnes sajūtas nevar novērtēt? Vai mazs bērns saņemdams pašu pirmo dāvanu nesajūt laimi un prieku tikai tāpēc, ka iepriekš nebija saņēmis dāvanas?
Nu absurds.
Un priekš kam vajag salīdzināt, ja abiem viss ir labi? Nu es nesaprotu, goda vārds, to uzskatu, ka vajag salīdzināt. Varu tikai pateikt to, ka patiesā abpusējā mīlestībā nepastāv salīdzināšanas, tāpēc nav vispār vajadzības pēc kaut kādas filosofijas "a kā būtu, ja būtu", ja jau viss ir lieliski.

Ja rodas šaubas par otru cilvēku, tad nav vispār jāliekas gultā. Bet tiem, kam ir tā mīlestība, nu es vēl nekad neesmu dzirdējusi, ka viņi izšķirtos tikai tāpēc, ka kādam kaut kas seksā nepatīk, un nekad neesmu dzirdējusi, ka pēkšni kādam gultas priekos atklātos kaut kādi defekti.

Kur jūs tādus atrodat, tad ir jautājums?! :)
26.12.2012 01:37 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ella
Ar visiem tāpat nepārgulēsi, lai atrastu to visperfektāko. Varbūt tie, ar kuriem esi gulējusi, visi ir tikai viduvējības. Tā var visu mūžu mētāties no vienas gultas uz otru, meklējot to vislabāko. Un beigās saprast, ka tas vislabākais gultā kā cilvēks ir tik tizls cilvēks, ka neko vairāk par seksu ar viņu negribi.
Ja sekss būtu noteicošais kritērijs attiecībās, tad visas prostitūtas būtu precētas, jo vīrieši būtu gatavi uz visu viņu dēļ. Bet tā nav. Jo caurums ir tikai caurums.
Un tu jau pati teici, ka ar pirmo draugu likās, ka ideāls sekss. Tā tu nodzīvotu visu mūžu ar ideālu seksu.

Es neuzskatu, ka sekss var būt tikai pēc kāzām. Var būt arī pirms. Bet tam nevajadzētu būt ar katru bārā satikto vīrieti.
26.12.2012 01:39 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Spotorno, cik nav dzirdēti stāsti no mammām un omēm, kā viņas apprecējās nevainīgas un mocījās, pildot laulību pienākumu, 20+ gadus, bet tad ar citu vīrieti beidzot atklāja, kas piem. ir priekšspēle un kas ir orgasms.
Cik pasaulē ir sieviešu, kurām nav nekādas citas seksa pieredzes, izņemot ar vīru, un kas uzskata, ka viņu neapmierinājums gultā ir normāla parādība, ka tā dzīvo visi.
Ir pasaulē vīrieši, kas nejēdz elementāras lietas seksā, un ir sievietes, kas uzskata, ka tas ir normāli, jo nezin neko citu.
Var būt fiziski defekti, var būt problēmas ar pārāk ātru beigšanu/nebeigšanu, var būt vienkārši atsaldētas smadzenes. Un daudzi vīrieši, apzinoties savus defektus, meklē tieši nevainīgas sievietes, un tieši tādiem vīriešiem ir tā motivācija gaidīt līdz pašām kāzām, jo tad jau tik viegli neaizbēgs.
26.12.2012 02:28 |

Reitings 1681
Nu katram attiecībās ir svarīgas dažadas lietas - vienām meitenēm svarīgi lai ir daudz naudas un pārējais nav svarīgi, citām vajag lai būtu dvēseles saskaņa un pat sekss nav būtisks, jo ir taču cilvēki, kas ir aseksuāli un kuri atsakās no seksa, ir sievietes, kam svarīgs statuss, tādas, kurām vajag tikai, lai par viņām parūpējas, bet man ir svarīgs labs sekss. Un es nespētu veidot ilglaicīgas attiecības ar cilvēku ar kuru nebūšu apmierināta seksuāli.

Un es neteicu, ka tikko kā slikts sekss uzreiz pamet, bet to, ka neapmierinātai sievietei ar laiku viss sāk neapmierināt. Un ja vīrs, atvainojos, nevar kārtīgi paņemt priekšā, tad tas krājas un sāk besīt viņš, sāk besīt tas, ko viņš dara, sak besīt pat ideālā dzīve un perfekta māja un perfekta dvēseļu saskaņa. Jo pēc ilgāka laika, jūs kaut ko darat, kaut kur ejat un viņš kaut ko stāsta par to, kas tev patīk, bet tev prātā tikai tas, ka gribi kārtīgu seksu! Un nevajag teikt ka tā nav. Tāda ir cilvēka daba. Un ne velti ir lasīti un redzēti stāsti par 45-55 gadīgām sievietēm, kas izšķīras no vīra un ar jauno partneri pēkšņi iepazīst labu seksu, orgasmu, baudu un ir šokā par to, kur tas bija agrāk.

Un starp citu tās meitenes, kurām sekss ir labs, nemaz nevar iedomāties to otro pusi. Un ja jūs domājat ka ir maz vīriešu ar seksuālo disfunkcju, jūs smagi kļūdaties! Pēc statistikas ap 15% vīriešu tādas ir - gan pāragra ejakulācija, gan erektīla disfunkcija, impotence. Nerunājot vel par iespēju, ka tavs vīrs izrādās dod priekšroku kaut kam eksotiskam - sado-mazo, zelta lietutiņs un tml nestandarta seksa veidiem (un arī tadu cilvēku nav diži maz).

Universitātē tikko beidzās seksuālās veselības kurss, kurā tas viss arī tika stāstīts. Seksuālā neapmierinatība ir viens no iemesliem smagām dzimumorgānu saslimšanām, jo, ja sieviete nebeidz, dzimumorgānu apvidū uzkrājas asinis, kuras tur ilgi deponējas un tas kaitē gan cirkulācijai gan audu stāvoklim, veicina cistu veidošanos un saaugumus un arī ietekme uz nervu sistēmu ilglaicīgi.

Lai vai kā, bet labi izmīlēta sieviete ir laimīga sieviete!!!
26.12.2012 02:36 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pievienojos viedoklim - Ja tas ir tas, ko viņi vēlas un kas padara pāri Laimīgu, lai neguļ kopā. Tā ir viņu izvēle un viņiem ir tiesības uz to. Tikai es čaļa vietā jau pēc kāda pusotra gada būtu to meičuku noprecējis, ja jau lielā mīlestība tur ir.

Starp citu, mūsdienās jau nu ir visādi brīnumi izdomāti, kas čaļiem ar maziem krāniņiem palīdz dzīvot! Vajag tikai drosmi pārkāpt savam ego un vēlmi darīt savu mīļoto Laimīgu .. Tā kā, ja netiek iekšā turēta informācija, kas krājas, krājas un beigās uzsprāgst, bet gan izrunāta, tad arī problēmas risinājumus var atrast! Tā kā atsauces uz laiku, kad bērnus atnesa stārķis un sex neeksistēja, nav gluži korektas .. ir citi laiki, citas iespējas, cita informācija.

Kas attiecas uz mani konkrēti, piekrītu Ellas viedoklim, jo tas ir viens no maniem labu attiecību kritērijiem - spēt apmierināt sievieti seksuāli, jo labi apzinos, ka neapmierināta sieviete ir kā suņanagla pakaļā - ja sex neceļ viņu spārnos, tad ņem slotu un lido uz slotas :D Tā kā es nespētu gaidīt līdz kāzām ..
26.12.2012 09:48 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Variet rakstīt savus garos palagus, kurus neviens nelasa, bet es pateikšu, ka viņi izlīdzas ar diviem burtiem, O un A, nevainība, kā negrozi, saglabājas! :D
26.12.2012 09:51 |

Reitings 1602
Spotorno, cik nav dzirdēti stāsti no mammām un omēm, kā viņas apprecējās nevainīgas un mocījās, pildot laulību pienākumu, 20+ gadus, bet tad ar citu vīrieti beidzot atklāja, kas piem. ir priekšspēle un kas ir orgasms.

Nu muļķības, no sērijas "viena tante teica". Ja viņas mocījās pēcāk, tad vispār laulībā nebija kārtībā arī citas lietas, ne jau tikai sekss. Sekss ir viena no nepieciešamajām lietām attiecībās, bet nekad nebija, nav un nebūs galvenā. Tieši tāpēc pārējās disharmonijas dēļ arī sekss citiem ir nekāds, jo pastāv robi citur. Nu kāda jēga būtu, ja sekss būtu ideāls, bet vīrs neuzticīgs, slinks, skopulis?

Donata un Ella, jūs runājiet par seksu kā par kaut ko tādu izšķirošo, bet nekad neesat padomājušas, ka sekss ir viena no daudziem kritērijiem mīlošu, veselu attiecību veidošanā.

Nu katram attiecībās ir svarīgas dažadas lietas - vienām meitenēm svarīgi lai ir daudz naudas un pārējais nav svarīgi, citām vajag lai būtu dvēseles saskaņa un pat sekss nav būtisks, jo ir taču cilvēki, kas ir aseksuāli un kuri atsakās no seksa, ir sievietes, kam svarīgs statuss, tādas, kurām vajag tikai, lai par viņām parūpējas, bet man ir svarīgs labs sekss. Un es nespētu veidot ilglaicīgas attiecības ar cilvēku ar kuru nebūšu apmierināta seksuāli.

Man svarīgas ir visas lietas, visi kritēriji, jo tikai pastāvot visiem kritērijiem, kuri ir harmonijā viens ar otru, var pastēvēt normālas mīlošas attiecības un kā rezultāts - seksuālais kontakts.

Kad atradīsiet mīlestību, tad, meitenes, redzēsiet, ka nemaz vien tikai ar to seksu nepietiek :)
26.12.2012 10:36 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Pilnīgi noteikti neatbalstu. Vajag seksu pēc kāzām,lai nevajadzētu precēt kaķi maisā. Ko darīs , ja vienam patīk sadomazo, otram ne? :D
Nē, nē. UN pieredze arī ir vjadzīga, lai salīdzinātu, ne jau futbola komandai ir jāpariet pāri, bet tomēr kaut kādai pieredzei jābūt.
26.12.2012 11:29 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Ko darīs , ja vienam patīk sadomazo, otram ne?
Man kaut kā ļoti šķiet, ka cilvēki, kuri mierīgi var 3 gadus bez seksa, noteikti nav ar kaut kādām sado-mazo u.c. tieksmēm. Protams, visādi var gadīties, bet, manuprāt, cilvēki, kuri tik ilgi to nedara, visdrīzāk uzskata, ka sekss ir tikai pēcnācēju radīšanai.
26.12.2012 11:32 |

Reitings 1602
Ko darīs , ja vienam patīk sadomazo, otram ne? :D

Šis te jau norāda uz to, cik vispār greiza ir izpratne par attiecību veidošanu un mīlestības izpratni.
Interesanti gan, un ko abi cilvēki runā pirms seksa? Viņi tātad nerunā par seksu, nezin, ko viens otrs vēlās, kas viens otram patīk, kādu seksu viņi gribētu? :)

Pēc tādas loģikas un sanāk, ka abi satiekas, viens otram šķiet iekārojami un bez jebkādām sarunām lec gultā un tad nu "kaķis maisā"... :D Nešaubos, ka tādiem cilvēkiem arī ir tas kaķis maisā pēcāk, bet nu reāli normāli domājoši cilvēki tā nedara,

Pirms seksa jau n`tās reizes taču to pārrunā visas tās seksuālās fantāzijas, un jau iepriekš taču var novērot otram, ja viņam ir nosliece uz sado-mazo.
Un vai tad pirms seksa neviens neredz viens otru kailu? :D

Nu, ja lec gultā uzreiz, tad jau viss ir skaidrs, bet tad par kādu mīlestību var būt runa?!

Nevajag jaukt dažādas lietas, ticīgiem cilvēkiem ir normāla izpratne par mīlestību, tieši tāpēc viņiem nu nekad nebūs tas "kaķis maisā", jo pat tie reliģiozie jau n`tās reizes redzejuši savu partneri kailu un n`tās reizes ir pārrunājuši visu, kas un ko. Viņi pazīst viens otru tik labi, ka viņiem nevar vispār rasties situācija "kaķis maisā".
26.12.2012 11:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits