Svētki vai dāvana?

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Draugs ir tāds, kuram riebjas visa tā zsv apdāvināšanās. Viņš pats nevienam nedāvina un negaida, lai viņam dāvina, bet nu es esmu audzināta tā, ka dāvina uz svētkiem, un man tas patīk un ir svarīgi. Tāpēc es viņam sarūpēju dāvanu uz zsv, bet viņš man nē. Attaisnojās ar naudas trūkumu un ar to, ka viņam nepatīk tās padarīšanas un neko nenozīmē. Par to dāvanas iztrūkumu jūtos tā čābīgi. Pat mazliet kauns bija viņa vietā, ka viņš man neko, kamēr citi ģimenes vīrieši savām sievietēm sazin ko dāvina. Toties viņš mēroja ļoti garu ceļu visu dienu, lai vispār tiktu pie manis uz svētkiem. It kā jau jā, svētki jau nav dāvanas, galvenā ir kopā būšana. Bet man ir svarīgi arī tas, ka otrs ir piedomājis pie manis. Vai tiešām esmu tāda materiāliste?
25.12.2012 23:52 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Ja reiz nav naudas, tad ko tur padarīsi.
Manējam arī nav pieņemts ģimenē apdāvināt Ziemassvētkos.Skatījās,kā es pakoju dāvanu mammai un prasīja,kapēc jāsaiņo,ja var ielikt dāvanu maisiņā utt. Savādāk tā domāšana vīriešiem. Un vai Tev kāds štrunts vajadzīgs? Mans draugs zina,ko es gribu un tā nav lēta dāvana,tapēc man labāk štruntus ķekša pēc nedāvināt. Varbūt Tu esi izteikusi vēlmi pēc kaut kā dārga un čalis nodomāja,ka tad jau labāk neko.
26.12.2012 14:23 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
jāpiekrīt meksikankai, ka labāk izdarīt kaut ko , nevis tukši katru dienu kladzināt, ka mil..vajag darbus, nevis tukšas skaņas. man piemēram sagādā milzīgu prieku sagatavot dāvaniņu mīļajiem cilvekiem. un arī katram sirsnībā pateikt paldies un tad cilvēka seja atplaukst smaidā..tas ir tik jauki, un dāvnas cena mani pilnīgi neinteresē
26.12.2012 14:51 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tu izklausies kā mana māte :D
26.12.2012 14:53 |

Reitings 8189
es?
26.12.2012 14:54 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nē,nē autore.Vaidzēja piezīmēt klāt. :)
26.12.2012 14:55 |

Reitings 8189
ā, es domāju ka es, jo pēdējā rakstīju komentāru
26.12.2012 14:56 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Mīlestība ir,kad nekas netiek prasīts pretī vai pieprasīts:)
Un no otras puses tā kā dzīvojam vienreiz ja ir iespējas vajag meiteni apdāvināt,visu to,ko viņa visvairāk vēlas,jo nu nedomāju,ka pozitīvas emocijas vajag atlikt uz nākošo dzīvi:)

No trešās puses,otrais punkts nav pielietojams ,ja tiek pārkāpts 1mais punkts:) Ideālā variāntā,meitenei vajadzētu uzdāvināt pilnā nopietnībā dažas reizes zobu pastu,salmu āzi,zelta zivs atjaunošanas karti pa 2.95 kaut ko tādu,kas meiteni pilnībā izsitīs no līdzsvara,ja viņa ar tevi izvēlējusies būt kopā vienīgi dāvanu dēļ:)
26.12.2012 16:15 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Iespējams mazliet dīvaini runāju,laikos ,kad apkārt visi pērk meiteni.Bet nu nav bijis savā dzīvē līdz šim,ka kādu pirktu..tas pat nav princips..vienkārša tāda cilvēcība..neredzu tajā jēgu,lai kāda būtu ar mani kopā dēļ tā,ka viņai skaistas kleitas pērku vtmldz..un pastāv iespēja,ka jūs ar tām nenozīmīgajām dāvanām vārda tiešā nozīmē pārbauda vai jūs nesākat sakostiem zobiem apkārt staigāt:)Jo jūs jau tikai no 1nas puses uz visu parasti skataties..bet puses vienmēr ir 2vas:) Jo tas jau no vīrieša puses ir normāli uzdāvināt kaut ko pavisam nevajdzīgu..vīriets izdomājis precēt meiteni,bet nav īsti pārliecināts,par viņas cilvēcību,nu un viņš pie sevis izdomā-uzdāvināšu es šai meitenei-salmu āzi,ja viņa to pieņems ar smaidu,un paskatīšos nedēļu viņas reakciju =precēšu īstā,ja sakodīs zobus,tad skaidrs,kapēc viņa ar mani..nu un jūs sakožat parasti zobus un brīnaties kapēc jums nav īstā vīrieša dzīvē../īstie vīrieši jau nav tādi muļķi kādus jūs viņus iedomājaties:) tapēc jau viņi ir īsti,ka spēj lapsas no normālām sievietēm nodalīt:)Veiksmi svētkos:)
26.12.2012 16:25 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Man atkal visa tā dāvanu būšana ir pilnīgi vienaldzīga, un nesaprotu šo svētku drudzi. Es ne no viena neko negaidu ar trīcošām rokām. Protams, vienmēr ir patīkami saņemt dāvanas, bet tas man galīgi nav galvenais. Turklāt, priekš manis ir ļoti grūti kaut ko notrāpīt.
Tā ka, galvenais bija paši svētki, un tie bija ļoti ģimeniski un forši! :) Šogad vīrs manā vietā šiverēja pa virtuvi un gatavoja ciemiņiem - un tā man bija pati labākā dāvana, ko ļoti novērtēju, jo neciešu gatavot ēst. :D
26.12.2012 16:40 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Es nezinu kā tev Cumshot net man nepatīk spēlēt spēlītes attiecības ne ar vīrieti, ne citiem cilvēkiem. Tādēļ, ja mans vīrietis vēlētos mani pārbaudīt šādā veidā man kļūtu pavisam skumji, jo tas tikai nozīmētu, ka viņš it nemaz mani nepazīst.
Un kā jau meitenes teica daudz lielāka nozīme par vārdiem ir darbi. Un dāvanas sarūpēšana svētkos ir viens no šīem darbiem.
26.12.2012 16:47 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Lasot tavas tēmas par attiecībām, rodas iespaids, ka Tev visu laiku ir problēmas, un esi ar kaut ko mūždien neapmierināta.
Mēģini savā problēmā saskatīt to jauko, tad neveidosies šāda veida diskusijas.
Man būtu pie d****s dāvanas, galvenais, lai mans mīļotais cilvēks ir man blakus, apskauj, pasaka, ka mīl, tā ir vislabākā dāvana svētkos, nevis kaut kādas materiālas dāvanas, tās noliek plauktā, kamēr apput vai arī izlietojas, toties atmiņas un izjūtas paliek.
26.12.2012 16:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
izrunaajies ar vinu, pasaki vinjam, cik ljoti tev shii tradiicija ir svariiga. un es tavaa vietaa piemetinaatu, ka man vairaak ruup pats zests, nevis daavanu veertiiba gadiijumam, ja sis tevi paarprot.
26.12.2012 16:55 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
kopumā mans viedoklis ir tāds, ka tas, ka tu esi centusies un no sirds kaut ko dāvinājusi, automātiski nedod tiesības tev pieprasīt saņemt tādu pašu atdevi pretī. tavs draugs jau tev nelūdza to dāvanu, tā bija tava brīva izvēle.
protams, stulbi, ka viens sarūpē dāvanu, bet otrs ne. bet tajā pašā laikā, ja tu zināji, ka viņam ir tāda attieksme, varējāt sarunāt kkādu kompromisu.
26.12.2012 17:00 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
kāds vēl materiālisms, ne jau viņa no tā puiša gaida briljantu kaklarotu vai luksusa mašīnu, bet gan apliecinājumu tam, ka viņš par viņu padomājis tikpat ļoti kā viņa par savu draugu!
26.12.2012 17:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Noteikti piekriitu tam ,ka gribaas apliecinaajumu darbos ,ka esi svariiga.Vienam taa ir davana,otram vakarinas,kuras varbuut ir iipasas ar paarsteigumu.Pilniigi piekriitu ,ka vienkaarsi vaardi-es tevi miilu ,kaadreiz liekas pliekani.
Es domaaju ,ka vins vareeja kaut vai saruupeet kastiiti sokolaades konfektes .Tai kastei nav jaabuut lielai,bet iipasaam konfekteem,kuras izveeleetas ar miilestiibu...Es tagad edu konfektes no Latvijas -"trifeles" , maneejie tiesaam saruupeejusi ko iipasu ,lai paarsteigtu mani sveetkos!Viss ,kas pacinaa bija loti piedomaats!:)
Galvenais tajaa visaa - ruupes par otru cilveeku!
26.12.2012 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)