Iespējams mazliet dīvaini runāju,laikos ,kad apkārt visi pērk meiteni.Bet nu nav bijis savā dzīvē līdz šim,ka kādu pirktu..tas pat nav princips..vienkārša tāda cilvēcība..neredzu tajā jēgu,lai kāda būtu ar mani kopā dēļ tā,ka viņai skaistas kleitas pērku vtmldz..un pastāv iespēja,ka jūs ar tām nenozīmīgajām dāvanām vārda tiešā nozīmē pārbauda vai jūs nesākat sakostiem zobiem apkārt staigāt:)Jo jūs jau tikai no 1nas puses uz visu parasti skataties..bet puses vienmēr ir 2vas:) Jo tas jau no vīrieša puses ir normāli uzdāvināt kaut ko pavisam nevajdzīgu..vīriets izdomājis precēt meiteni,bet nav īsti pārliecināts,par viņas cilvēcību,nu un viņš pie sevis izdomā-uzdāvināšu es šai meitenei-salmu āzi,ja viņa to pieņems ar smaidu,un paskatīšos nedēļu viņas reakciju =precēšu īstā,ja sakodīs zobus,tad skaidrs,kapēc viņa ar mani..nu un jūs sakožat parasti zobus un brīnaties kapēc jums nav īstā vīrieša dzīvē../īstie vīrieši jau nav tādi muļķi kādus jūs viņus iedomājaties:) tapēc jau viņi ir īsti,ka spēj lapsas no normālām sievietēm nodalīt:)Veiksmi svētkos:)