Ko jūs par to domājiet?Kāl,lai to izbeidz?

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Esmu vairāk nekā gadu kopā ar puisi
Bet viņš pret mani izturas reizēm briesmīgi iztura.Piemēram kaut arī esmu ļoti tieva ,viņš tikai saka,ka vēlprojām esmu mazliet apaļīga(curvy).Esmu 172 un 50 kg smaga.Jā priekritīšu,ka man ir izteiktas krūtis un platāki gurni,tāču no curvvy esmu tālu.
Bieži man met acīs,kapēc man nav brendu apģērbi,kāpēc es tik bieži nebraucu brīvdienās uz ārzemēm utt.Man šķiet ,ka viņš visu laiku mēģina sacensties ar mani un parādīt cik viņš ir varens.Cik viņam ir skaista un sakārtota dzīve.
Es nespēju viņam to pateikt,bet esmu sapratusi,ka man gribās beigt šīs attiecības,tikai nezinu kā lai izbeidz.
Es patiešām jūtos nemīlēta,noniecināta un apsmieta.Varbūt viss ir tikai manā galvā un tas ir tikai tādēļ,ka es neesmu vienā līmenī ar viņu.
Ko jūs ieteiktu darīt?
25.12.2012 23:03 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nevaru iztēloties 172 cm garu un 50 kg smagu meiteni ar izteiktām krūtīm un platiem gurniem, sorry...

Pievienojos. Platus gurnus vē iedomāties varu, bet izteiktas krūtis gan nē.
26.12.2012 13:34 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
"curvy" vispār skaitās seksīgi
Ā, nu tad jau vienkārši komunikācijas problēma... Džeks Tev pasaka komplimentu, un pat iedomāties nespēj, ka Tu to uztversi kā kaut ko negatīvu. Var jau būt, ka Tev tiešām izveidojušies kkādi kompleksi, ja uzreiz pieņem, ka tas, ko Tev saka, noteikti būs kas slikts.
Starp citu, par tiem apģērbiem un ceļojumiem - esi viņam pateikusi, ka Tev nav pietiekami daudz naudas tādām lietām? Jo varbūt džeks tiešām nesaprot - kāpēc nepērc un nekur nebrauc, bat Tu kaunies pateikt, un tāpēc visu laiku paliek šī nesaprašanās?
Bet tas, ka viņš stāsta par sevi, cik viņš lielisks - mošk cenšas Tevi pārliecināt un Tev iepatikties.
Labāk šīs lietas izrunā ar pašu džeku. Kas zin, varbūt arī pārējās lietās, kurās saskati noniecinājumu pret sevi, patiesībā būs tikai kāds pārpratums un jūsu abu nesaprašanās (tāpat, kā par to formīgumu, nevis apaļīgumu, kā Tu biji pārpratusi).
26.12.2012 14:07 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Tiešām,kas Tev viņā saistīja?Ka tik ne tas pats,ko viņš pārmet Tev-brendu drēbes un ceļojumi.
Tas nav pārmetums, bet gan pieņēmums,ka Tu iemīlējies viņa dzīvesveidā,gribi arī sev ko tādu. Ja atmet visas šīs dekorācijas, vai vari atbildēt, kapēc esi kopā ar viņu?
26.12.2012 14:14 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Stulbi, bet šitādu piesiešanos par augumu esmu dzirdējusi jau citur. Viena mana paziņa pilnā nopietnība ir no vīrieša iegruzīta,ka ja "uzresnēs" kaut par 1 kg, šis to pametīšot. Lieki piebilst, ka meitene jau tā ir ļoti tieva (varētu būt līdzīgs svars un augums kā te minēja autore). Nesaprotu dažus mūsdienu vīriešus :( Vai tiešam izrādīties ar perfektu sievieti blakus ir svarīgākais dzīvē? Laikam šādiem vīriešiem tā ir - brendu drēbes, krutie ceļojumi, vēl tikai supermodeli vajag pie sāniem.
26.12.2012 19:03 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
es tādam pajoliņam tiešām iespertu un pateiktu - astala vista!

Pamet to ākstu, kamēŗ nav par vēlu. CIENI TAK SEVI BEIDZOT nevis klausies ko tev kāds ''brendu'' āksts stāsta...
es tādu nošaut gribētu.

Esmu 170 cm gara un 55 kg smaga, un tad jau izskatos kā bute,..
kur nu vēl ja man būtu 50 kg.. šausmas.
26.12.2012 19:15 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nu, pag - es beigās sapratu, ka džeks taču nemaz viņai neteica, ka viņa būtu apaļīga, tikai viņa pati tā iedomājās (nesaprotot, ko nozīmē vārds curvy)..? Un īstenībā džeks viņai komplimentus, ne apvainojumus teica.
26.12.2012 19:35 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Nē domāju,ka viņš man visu laiku met acīs manu svaru tādēļ,ka agrāk es biju apmērām 46 kg(patiešām kaulu kambaris) un tagad,kad esmu pa ziemu dažus kg pieņēmusies svarā.Izskatās ,ka miesa ir uz kauliem un šis ir stresā,ka es pārvērtīšos par bumbiņu :(
Jā,meitenes tas ir briesmīgi.Man ir kauns justies kā tādai pelnrušķītei,nabadzei kurai nekas nav.
Varbūt tas ir pieradums,mums ir daudz kopīgie draugi universitātē,kopīgas intereses,nodarbošanās,vissdrīzāk tur ir tā problēma,ka nav tik viegli izšķirties.Iepriekšējās attiecībās izdarīju pāri vienam puisim un varbūt tagad zemapziņā ļauju sev darīt pāri vienam idiotam.
Vienmēr esmu nosodījusi meitenes,kuras ir gaudušās ,ka nespēj pamest savus puišus,bet tagad pati esmu šādā situācijā :(
26.12.2012 22:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits