Nākamā gada pilnveidei.

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Čau, meitenes:)

Tā kā mans Ziemassvētku noskaņojums ir galīgi kaut kur aizskrējis, gribas papļāpāt par kaut ko foršu:)
Iedomājos apvaicāties, kādas Jums idejas nākošajā gadā sevi pilnveidot-kādus kursus vai valodas vēlaties apgūt, varbūt kāda grib tiesības nolikt vai uz zāli sākt iet?:)
Tikai nesākiet man dažas pārmest, ka apņemšanās nekad neizdodas:D Te iet runa par mērķiem un vēlmēm:)
Es gribu nākamgad apgūt spāņu valodu un sākt vairāk nodarboties ar sportu. Vēlos pabeigt rakstīt savu romānu grāmatas veidā.
Hei, varbūt nākamā gada beigās jāpaceļ gaisā šī diskusija, kas kurai būs izdevies:D
Lai Jums foršs vakars,
25.12.2012 17:20 |

Reitings 220
Reģ: 03.04.2010
Izzināt sevi!
Vasarā aizbraukt uz Spāniju pie draugiem.
Mācīties cītiīgi.
Piedalīties Dziesmu un deju svētkos.
2013.gadā būs daudz pārmaiņu, jo kā saka, ka čūskas gads ir labākais gads, kad mainīt savu dzīvi, tas ir nomest veco ādu.
26.12.2012 15:05 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Mans vienīgais plāns, n kura bšu atkarīgi gandrīz vai visi mani dzīves plāni:
BEIGT VIENREIZ MĪŅĀTIES UZ VIETAS, DOMĀT UN ŠTUKOT VISU MŪŽU, IET UN DARĪT TAD, KAD IESPĒJA ATNĀK, NEVIS KAD JAU IET PROM.
Un turpināt atbrīvošanaos no liekiem cilvēkiem manā dzīvē, kas traucē man sasniegt savu iekšējo pilnību.
27.12.2012 03:16 |

Reitings 228
Reģ: 26.12.2012
Šogad esmu sapratusi daudz svarīgu lietu priekš sevis, kas man ļaus labāk sevi attīstīt, tāpēc nākamais gads solās būt liels pārmaiņu gads un piedzīvojumiem pilns. Ja godīgi, tad nevaru sagaidīt!
27.12.2012 16:11 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Pedejie divi gadi atnesushi nopietnas izmainjas mana dzivee, un nakamgad iesaktais jaturpina. Vien sobrid esmu loti nopietnas izveles prieksaa, man apmeram zinams, pie kaa novedis katrs no abiem. Ir plusi, ir minusi, un ir loti gruti, jo, izveloties vienu, nogriezu dalju no otra celja pozitivaa, un otradi.

Pastav tada iespeja kaa nodot vestuli pastaa un lai to atsuta pec kada laika :)
28.12.2012 18:56 |

Reitings 333
Reģ: 27.05.2010
Mērķis nr.1 tikt pie autovadītājas apliecības, cerams, ka izdosies ātri :)
28.12.2012 19:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)