Sveikas! Nav jau citam,kam izstāstīt un padomu pajautāt :D
Izrādās,ka mana draudzene ir bez smadzenēm :s Viņas draugs izmet no dzīvokļa (kopā viņi nedzīvo ) un pēc laika atkal prasa, lai atnākot ciemos (pašsaprotami kāpēc viņa viņam vajadzīga). Nu lūk, pienāk brīdis, ka viņš viņu nosauc visādi ka nu var un pasaka visu ko domā par viņas (ne jau nu to labāko), arī viņa beidzot izdomā pateikt viņam kaut ko riebīgu. Viņa aiziet prom. Nākošajā dienā viņa viņam raksta sms uz kuru viņš protams neatbild, jo jau izklaidējās ar citām meitenēm (pati savām acīm redzēju), un kamēr viņš izklaidējas viņa sēž mājās un čīkst,ka nevar dzīvot bez viņa un gaida, kamēr viņš uzrakstīs viņai sms vai piezvanīs. Viņa ir tik naiva. Zinot to čali, viņam kā viņas ir un būs, un tāda kā viņa ir pie vienas vietas, bet viņa vēl cer. Man jau no viņas 3 nedēļu čīkstēšanas jau migrēna sākas:D Es vairs nezinu,ko lai viņai iesaku un kā palīdz atbrīvoties no tām domām. Mēģinu izvilkt no mājām (neiet), saku lai iet ar kaut ko lietderīgu nodarboties (sēž dr.lv un vēro viņa profilu :D). Tas jau sāķ palikt slimi.
Sakiet,kur var iegādāties kādu rieviņu smadzenes priekš viņas? :D Uzdāvināšu Jaunajā gadā, lai turpmāk dzīvē vismaz sāk domāt ar galvu.