Sen, sen man tika taisīts un paspēju tad, kad vēl nebiju pilngadīga - līdz ar to nebija jāmaksā par operāciju.
Bet es iesaku noteikti apdomāties vai ir vērts taisīt, drīkst jautāt kādēļ tev ārsts iesaka taisīt šādu operāciju? Jo ir dzirdēti vairāki gadījumi, ka nekādas izmaiņas nav bijušas.. man it kā ir labāk, bet nav tā, ka pavisam labi. Līdz ar to, nekādu lielo labumu operācija nedeva.
Es nogulēju ilgāk slimnīcā, jo tas bija sen un es knapi mājās tiku ātrāk, sākumā gribēja pat turēt mani nedēļu.. bet cik pavisam nogulēju, neatceros :D
Emm, operācija kā jau operācija - nekas īpašs. Nepatīkamākais ir pēcoperāciju dienas, abas nāsis piebāztas ar marles tamponiem, tamponiem pa vidu ir caurulītes elpošanai, bet reāli tu vairāks dienas elpo caur muti.. īpaši jau naktīs grūti pagulēt, jo neesi pieradusi tik grūti elpot. Un trakākais ir tad, kad rauj ārā tamponus - iesaku tajā brīdī vienkārši aizvērt acis un noteikti neskatīties ko tev rauj ārā!!! Sāpes nav tik nepaciešamas, sāp jau protams, bet izturamas... galvenais neskatīties, jo man tā bija liela kļūda, ka tā darīju :)