Citiem ir interesantāk? :(

Reitings 49
Reģ: 03.03.2012
Sveikas! Dikti sen te neesmu bijusi, tomēr...
Ar mani laikam nav kaut kas kārtībā. :D Mēdz teikt: vienmēr ir labi tur, kur tu neesi. Man visu laiku ir tā sajūta, ka draugi/paziņas šobrīd noteikti dara ko interesantāku, svarīgāku utt. Piektdienas vispār ir murgs. Piemēram, šovakar man nemaz negribas iet izklaidēties, bet prātā tā doma - visi taču šovakar kaut kur dodas ballēties, viņiem noteikti ir 100reiz interesantāk, nekā man mājās sēžot utt. Citreiz šādi domādama aizeju, pieņemsim, uz klubu vai uz kādu mājas ballīti, bet saprotu, ka nekas nenotiktu, ja tur neierastos, labāk būtu mājās ar tēju pie kādas filmas pasēdējusi.
Iespējams neizklausās tik traki, bet man ir drausmīgi grūti šādi dzīvot. Rakstot šo likās, ka bez maz vai jāiet runāt ar psihologu. :D
21.12.2012 17:38 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Ārzemēs ir normāli, ja cilveks viens pats kaut kur aiziet - uz bāru, klubu, restorānu. Pie mums LV tas skaitās tizli - piemēram ja viena pati ēd restorānā! Es bieži ēdu viena pati - pēc skolas, vai pārtraukumos un bieži nāk klat iepazīties puiši un jautā kjipa - "kā tad t, ka viena pati?", vai arī - "nevajag kompāniju?", vai -"t"ik smuka meitene un vientuļa?"! Es tad domāju - wtf!!? Es vnk gribu paēst. Tapat arī ja meitene viena pati aizies uz bāru tatad viņa vai nu "strādā" vai seksa meklējumos, kaut gan man dažreiz majās esot pa nakti tā sagribās kadu kokčiku - dažreiz domāju, ka varētu uz ātro kokčiku aiziet uz sapņiem, bet kaut kā sakautrējos, jo esmu viena! Par klubiem vsp nerunāsim.
21.12.2012 22:12 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Ja cilvēkam nav interesanti vienatnē, viņš nav labā kompānijā.

Man patīk mana dzīve, ar citu nesalīdzinu, salīdzinu savu dzīvi šodien ar to, kādu gribu redzēt rīt.
21.12.2012 22:18 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Meitenes, varbūt ir kāda, kas vēlas iedzert pāris kokteiļus ŠODIEN, TAGAD? :D

Par tēmu - man reizēm patīk paēst vai iedzert vienai, pasēdēt un veltīt laiku sev.

Atkal ne par tēmu - tā kā man kaitina tie tipiņi, kas mēģina iepazīties, 5dienas vakarā tā nav labākā doma :D
Mans draugs ir jau pārāk iebraucis auzās ar saviem "džeku tusiņiem", šovakar arī - es jau kleitā, sataisījusies, iedzērusi sēžu un viņš vnk piedzēries paņem un aizbrauc pie drauga! Esmu nikna pēc velna! Gribu iedzert vēl, ko es te mājās reibulī sēdēšu :D
21.12.2012 22:34 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Kad man bija 19, tad arī īpaši nekur negāju, kaut gan draugi tusējās pa riktīgo un, kaut gan viņi man neko nepārmeta, man arī bija tā kā neērti viņiem pēc tam teikt, ka sēdēju mājās utt.,jo, kad jau simto reizi viņiem atteica, tas tiešām jau sāka likties dīvaini.:D Bet man kaut kā neprasījās!
Toties tagad 25-cos man ir laikam kaut kāda čakra atvērusies, gribās iet tusēties, izklaidēties, bet vairs īsti nav ar ko, jo draugi laikam ir iztusējušies un gri mājās ar savām otrām pusītēm sēdēt:D
starp citu, rīt, ja neatradīšu sev kompāniju, laidīšu viena uz sapņiem un kokteiļiem:D un nospļauties, ko citi domās!
21.12.2012 22:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
sitada domasana ir tiniem raksturiga. man 15 g vecuma ari likas,ka visur kas kruts notiek, tik man ir garlaicigi....bet tagad nav energijas, velmes kur iet. dodu prieksroku kopigiem gimenes pasakumiem ne tadiem tusiniem
21.12.2012 23:01 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Es pusaudžu gados dažkārt jutos tāpat kā autore! :) Tagad, kad esmu nedaudz izaugusi no tiem lielajiem tusiņu laikiem ar draugiem un vairāk daros pa māju un darbu, tad mani šī problēma vairs netraucē! :)
21.12.2012 23:10 |

Reitings 8968
Tas tak atkariigs no cilveeka..
Kad draugs bij prom, gaju balket katru nedelas nogali..
Tagad kad shis ir, es negribu nekur iet, patik labak ieritinaaties vonam padusee un luret kadu filmu vai guleet :D
Oo, jasak lasit kada grama, sen neesmu iesmadzenojusi labu literatuuru.. :)
21.12.2012 23:29 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Ir jāiztusējas,es Tev iesaku iet un tusēt.Atrast sev kompanjonus.
21.12.2012 23:58 |

10 gadi
Reitings 3700
Pusaudžu gados tā arī šķita.
Tagad par tādām muļķībām nav laika domāt.
Ja man ir garlaicīgi mājās, tad eju un ballējos vai daru kaut ko, kas man šķiet interesanti.
22.12.2012 01:22 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Tas ir ta saucamais forever alone sindroms :(
22.12.2012 01:29 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Atceros, ka vakar gribēju skaidrā prātā ierakstīt normālu komentāru šajā tēmā. Man ir tā, ka drīzāk reizēm ir otrādi - dzīvē viss veļas pāri malām, visa ir tik daudz, ka nevaru neko paspēt (nu, izņemot pēdējās 2 reizes, kad draugs bija izdomājis mani pēdējā brīdī atstāt aiz borta, un, loģiski, ar citiem arī neko nebiju sarunājusi :D). Tas, ko dari un kā izvēlies pavadīt savu brīvo laiku, taču ir ļoti atkarīgs no cilvēka. Es pa klubiem staigāju no 15 gadu vecuma (jā, jā, biju nepilngadīga un tā, bet toreiz vismaz (nu vismaz likās) biju tāda vienīgā, man visiem draugiem bija 20+), un man nav apnicis, patīk būt sabiedrībā, patīk izdejoties klubā. Taču tas nav tā, ka obligāti katru 5dienu, 6dienu skriešu uz klubiem. Ir reizes, kad gribas tieši uz klubu, reizēm dodu priekšroku mājas ballītēm, tas pat ir periodiski mainījies - vienu brīdi vairāk mājas ballītes, citu atkal tie klubi. Taču tikpat ļoti man patīk arī pasēdēt mājās vienai vai ar kādu kopā, palasīt kādu grāmatu, paskatīties filmu, pagatavot kko garšīgu vai vienkārši atpūsties. Ļoti novērtēju laiku, ko varu pavadīt viena, jo tā nav tik daudz, un es to izbaudu. Bet es eju uz klubiem vai satikties ar draugiem tad, kad to gribu un sēžu mājās tad, kad to gribu. To, ko es vēlos, izlemju es pati, un man nenāk ne prātā citu priekšā atskaitīties vai justies sliktāk par to, ko un kā es daru.
Autorei iesaku nesalīdzināt sevi ar citiem, jo tā ir Tava dzīve, un Tev tā ir jādzīvo un jājūtas labi! Veiksmi un priecīgus svētkus! :)
22.12.2012 12:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits