Liekulīgāki man šķiet cilvēki, kuri, ļoti labi apzinoties kā tiek no...irsti aiz muguras, turpina izlikties, it kā viss būtu kārtībā, baigie draugi, jo viņiem no tā cilvēka labvēlības ir savi labumi, riebjas tādi d..irsā līdēji.
Jā, mums kursā bija viena tāda, kurai patika runāt par un ap visiem, es vnk. laidu gar ausīm visu, tas tak nav nopietni, ka man tagad jāsatraucas, ko par mani runā vai domā cilvēks, kurš man ir tukša vieta. Tie, kuri runā aiz muguras, tur arī paliek. Nē, negāju ne attiecības skaidrot, ne scēnas rīkoju, ignorēju, jo reāli bija vienalga. Speciāli kontaktu ar šo cilvēku nemeklēju, metu līkumu, burtiski. Ja gribi, lai apraujas, nevis skaļi izplati baumas, bet it kā neuzkrītoši paskaties no galvas līdz kājām, nosmīni un aizgriezies, ideālā variantā, ja sēdi ar kādu kopā, vnk. turpiniet sarunu un uzvedies dabiski, viņu gan tas izvedīs no pacietības. Man uzreiz baigā draudzene uzmetās, ko tik man nestāstīja, ar zemtekstu, vai neesmu par viņu kko dzirdējusi. Man tas skatiens tīri neapzināti sanāca, nosmīnēju, jo viņa sabučojās ar meitenēm, kuras tikko bija zemāk par zemi nolīdzinājusi. Varbūt sagadīšanās, bet par sevi neko vairs dzirdējusi nebiju. Katram ir savi noslēpumi, mazums, padomāja, ka sākšu stāstīt kko par viņas pagātni. :D