Kas notiek vīrietim "apkārt"?

Reitings 49
Reģ: 31.07.2012
Sveikas, dāmas un tie daži kungi, kurus esmu šeit pamanījusi.

Lieta tāda, ka es atkal esmu nedaudz sapinusies un vēlējos noskaidrot jūsu pieredzi vai viedokli- varbūt kādai (gan jau noteikti) tā ir gadījies.

Lieta tāda, ka ar šo vīrieti tiekos- pamazām viss it kā attīstas, bet nevarētu teikt, ka mums ir baigās attiecības (tā teikt- līdz seksam vēl neesam tikuši, lai kā dažreiz gribētos). Zinu, ka viņš patīk citām sievietēm/ meitenēm un pat ļoti. Viņš pats to zin un apzinās. Kaut arī saka, ka viņam es patīkot un ik pa laikam atgādina, kas ir tās lietas, kas viņam manī patīk. Dažreiz gan gadās, ka liekas, ka viņš pazūd kaut kur, bet tad jau atkal parādās nākamajā dienā.

Tagad sēžu un domāju, ja nu viņam tādas kā es esmu vairākas un ar visām viņš komunicē? Bet no otras puses, ja viņam svarīgs būtu tikai sekss, tad viņš to sen jau būtu izdarījis un "nestiepis gumiju". Tagad domāju kā ar viņu patiesībā ir.
19.12.2012 22:35 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
^^, kā jau teicu, vīrieši ir neizlēmīgi un paši nezin ko grib. :D

Un autorei arī tāds gadījies, kas kaut ko grib, bet īsti nezin, ko grib un varbūt par maz grib.
20.12.2012 13:59 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Like-A-Boss manā gadījumā vīrieši ir pat ļoti izlēmīgi. Es ļoti labi zinu, ko es gribu, ar ko esmu spējīgs samierināties un kas man nav pieņemams ne zem kādiem apstākļiem.

PS Tu esi kārtējais cilvēks, kas no konkrēta teksta paņem informācijas nogriezni un kačā pravas par izrautiem no konteksta vārdiem .. fuiijj .. par žurnālistu Tevi!!!
20.12.2012 15:23 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
^^,
jā, jā, fujj, cik es slikta, iešu nokaunēties :D Laikam par daudz tavas jūtas aizskāru. Tak neņem tik tuvu pie sirds.
20.12.2012 15:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits