Pelīīīte - Man Biodermas sejas krēmi manam ādas tipam (taukaina) patīk labāk.
Viss ir ļoti subjektīvi - jāpērk un jāmēģina. Vai jātiek pie paraudziņiem un jāmēģina
man ir problemātiksa sejas āda un tagad esmu meklējumos.. kādu laiku jau lietoju biodermu, bet uzlabojumi nav lieli.. :( tāēc meklēju tagad ko labāku.. :) kādās cenās ir Avene kosmētika? dārgāka par Biodermu?
Pie dermatologa esmu bijusi analīzes normālas.. ēdu arī normāli... bet nu tās pumpiņas metas kā nelabas..:) un pec viņām paliek tumši pleķīši.. pavasarī izgāju mandeļpīlinga kursu... bija ievērojami uzlabojumi.. bet nu naudu izdevu baigi daudz.. tagad mekleju kadu alternativu
Peliite - Tev dermatologs pateica, kādēļ metās tās pumpiņas? Vai tik paskatījās, ka analīzes labas un ieteica atrast labu krēmu un tādēļ tagad pildi norādījumus?
Ja tā, tad dīvains speciālists...
pie dermatologa man uztais'ja analīzes un teica ka ar hormoniem ir ok.. ieteica lietot vienu smērīti(nosaukumu vairāk neatceros,bet liekas ka bija dalacin), un teica lai lietoju Biodermu. un tas arī viss.. no kā pat reāli neateica..
Pelīīīte, var iegādāties tajā linkā, ko iemetu (lookfantastic.com) problēmas jau viņš diži nerisina, bet attīra ādu ar skābēm, nevis kā abrazīvi skrubji. Viņš tā kā "izšķīdina" atmirušas ādas šūnas, attīra poras. āda pēc viņa ļoti gluda.