esmu augšā jau no pus7,aizgāju gulēt atkal tikai pirms 3 naktī :D
tagad jālīmē skočš,lai acis turētos vaļā
šodien esmu aukles lomā un, tā kā man mans mazais sātans jāved uz dārziņu pēcpusdienā,nekāda diendusa nebūs :D
Man ziema joprojām netraucē, man besī tie tizlie šoferi, kas nevar palaist busu pa priekšu. Tiešām tik grūti saprast, ka visi kavē, ne tikai viņi? Galu galā autobusā ir ~30x vairāk cilvēku, kuriem jāsteidzas nekā vienā mašīnā.
Šonakt laikam jāpabeidz kartītes, lai rīt var sūtīt. Foršāk jau, protams, būtu to darīt šovakar nevis šonakt, bet, nu, nesanāks...Es laikam vispār līdz tām Z-svētku brīvdienām nevienu nakti nedabūšu normāli izgulēties. :D
Man ziema joprojām netraucē, man besī tie tizlie šoferi, kas nevar palaist busu pa priekšu. Tiešām tik grūti saprast, ka visi kavē, ne tikai viņi? Galu galā autobusā ir ~30x vairāk cilvēku, kuriem jāsteidzas nekā vienā mašīnā.
Tas ir cilvēku egoisms, es arī domāju par sevi un man vienalga par tiem kas autobusā, ja iespējams nelaist autobusus nekad nelaižu, jo negfribu pēc tam vilkties aiz tā, vai radīt avārijas situācijas pēc tam mēģinot apdzīt... :D :D :D Zinu nav pieklājīgi, bet maniem nerviem un manam laikam tas iz nozīmīgi :D
labrīt,
šodien saprata,ka pienācis laiks iegādāties ugg zābakus.
skatos,ka ir šajā veikalā, bet kā ar piegādi uz lv, skatos ,ka viņiem ir cenas shippingam, 2 un 3 dienu, bet nekas vairāk.
ir kāda saskārusies ar šo veikalu? http://shop.nordstrom.com
un otrs mans jautājums,ko darīt,ja mans suns ēd skujas? man tas nepatīk, viņš nevar aizrīties vai sagriezties?
Lagba diena,
šorīt šķērmīgi ap dūšu, sagribējās šokolāsi apēdu vienu no adventes kalendāra un palika vēl šķērmīgāk. :D
Uzzināju baigos jaunumus - pastāv liela iespēja ka mums būs dvīņi ( drauga mammas viens no vecākiem bija dvīnis)!!! o.O Vismaz māsām nebūs jāstrīdās par krustmāšu būšanu. :D
Moro pielikām pie iemauktiem un ragaviņām - viņam neieslēdzās vilkšanas instingts. Ļoti nelaimīgs gāja sāņus un skatījās uz ragaviņām. Būs biežāk jāmēģina. :D
Paldies ņam ņam, ka atgādināji par vēstulēm, man tik markas jāsalīmē. :p
Roxy, es nez kpc, bet es pati tiešām vienmēr viņus palaižu (cik nu braucu :D), man tas vispār pilnīgi neko nemaina, no stress :D
Pēdējās dienas vispār traki ar to sabiedrisko, visur buksējās, nabaga šoferi :(
Tas, k kādam rados ir tas nenozīmē, ka tev arī būs dvīņi... tas tikai palielina procentuālo iespējamību, bet galīgi neko negarantē, tā, ka nesapriecājies pa ātru... kad daktere sadzirdēs divas sirdis un usg redzēs abus, tad tik var but pārliecība :)
Mana mamma vakar cieta mini avārijā ar mikriņu... dēļ tā, ka cilvēki ir debīli un nejēdz normāli pateikt kur jākāpj laukā, viena meitenīte esot skaidrojusi šoferim, lai apstājas pie kaut kādas zīmes mistiskas, šoferi uzprasijis KUR? Un šī sākusi kliegt, TE TE... šis pa bremzēm... knapi savācis to mikriņu un aizmugurējā mašīna arī sākusi slīdēt un iebrauca sānos... Sviest... Iepriekšējā sieviete izkāpa 10 metrus pirms viņas, nesparotu tos idiņus kuriem grūti paiet tos pāris soļus kājām, un liek šoferim raustīties kā muļķim ik pa pāris metriem....
Nīna, haha, es vēl neesmu Vulfim šoziem likusi iemauktus, šis gan uzreiz saprot, kas jādara :D
Un par tiem dvīņiem - sit pieci :D Ok, man rados patālu sanāk, bet daktere teica, ka man tas ir diezgan ļoti iespējams...tāpēc vēl jo vairāk nekur vēl tā baigi nesteidzos :D
Roxy, ooo, jā, tas arī! Cilvēki čakarē mikriņu, pārējo sab. transportu šoferi domā, ka mikriņa vadītāji vienk debīli, un auto šoferi pēc tam domā, ka visu sab. šoferi ir bremzes...ir, ir tāda ķēdīte :D
Beidzot nav tas pretīgais vējš un vairs nemaz neliekas tik auksts. Nespēju sagaidīt 25. decebra rītu, kad no savām ģimenes mājām no rīta ar starppilsētas autobusu - 28 grādos braukšu uz Rīgu :D
Šovakar pēdējais pirmssvētku šopings, jāsataisa vismaz 150 trifeles. Un tā tie vakari paiet, mēģinot visu paspēt.
Jautāšu savu vakardiena sjautājumu - Kāda jums ir sulasspiede? Kā kalpo? Man pa šodienu jāizdomā kuru gribu, lai draugs var nopirkt. Vispār man fascinē, ka man jāiesūta viņam savu dāvanu linki. Bet pati vien esmu vainīga, ka atteicos no planšetdatora un viņam citu ideju redz neesot :D
nína, tavs berninjsh nesanak jau 4 paaudze? 1. - vecmamma 2. - vecáki 3. tavs draugs 4. bérninjsh... nav tá, ka teorétiski, tavam draugam bija tá lieláká% iespéja dabút dvinju bráli?
mana tévam gimené bija daudz brálju un másu un páris no tiem dvínji.. un visi tagad mani biedé, ka liela iespeja dvínjus dabút.... es jau ceru, ka né :D
Roxy bet es atceros, ka bija noteikts, ka mikriņi drīkst apstāties tikai pieturās, tieši tādēļ, lai nerastos šādas situācijas. Nezinu kā bija ar Rīgas mikriņiem (ar tiem nepārvietojos), bet Rīga-Sloka mikriņi to stingri ievēroja un laida ārā pasažierus tikai pieturās. Laikam netiek ievērtos, bet noteikti vajadzētu!