Sveikas meitenes :) atvēru šo mājas lapu un likās interesanti palasīt ko tad dāmas runā un domā :) nolēmu uzrakstīt arī es (uzreiz atvainojos, ja nevietā vai kādai šis nepatiks)
Tātad tā :)
1. ES- Esmu 25 gadus jauns čalis 180 cm un 74 kg :) strādāju 2 darbos un esmu nodrošināts :) ir gan auto gan motocikls gan dzīvoklis (remontējams) ir dažādi hobiji kas saistīti ar aktīvo atpūtu un tūrismu :) esmu jautrs , akrīvs un dzīvespriecīgs , bet diemžēl uz doto brīdi viens tieši tādēļ vēlos iepazīties ar meiteni ko varētu doties pārgājienos un sildīties pie ugunskura,vai aizbraukt ar mašīnu kāda patīkamā izbraucienā pa laukiem :) karstā vasaras dienā aizbraukt uz jūru nopeldēties ar motociklu :) aukstā ziemas vakarā ieritināties sedziņā un uzslēgt kādu komēdiju vai arī vienkārši pasēdēt un paklusēt :)
2.Vēlos tevi redzēt simpātisku,mīļu, saprotošu, sirsnīgu ar savām interesēm un vaļaspriekiem tādu ar ko būtu par ko parunāties un padiskutēt.tādu kas prastu parūpēties par pusdienām un sirds siltumu :)
laikam sāku izplūst sarunās :)
3. ja vēlies ar mani sakontaktēties tad mans epasts ir
[email protected] :) ļoti gaidīšu vēstules ar foto un aprastu par sevi :) noteikti atbildēšu :)
jauku dienu Rihards