Čau! :)
Šodien gribas aprunāties par darbu. Gribu, lai jūs man pasakat, ka daru pareizi vai tieši otrādi - noliekat pie vietas, ja braucu auzās :)
Šodien šefs man izteica ilgi, ilgi gaidīto piedāvājumu - vadīt vienu projektu. Protams, piekritu! Projektā man būtu ļoti cieši jāsadarbojas ar vienu kolēģi (bez viņa patiesībā nemaz netikšu galā, jo viņam ir daudz lielāka pieredze, zināšanas). Visu rītu biju ļoti, ļoti priecīga līdz izstāstīju to šim kolēģim un tagad jūtos kā ar aukstu ūdeni aplieta - izrādījās, ka viņš bija sapratis, ko šo projektu dos viņam un bija ļoti, ļoti nepatīkami pārsteigts, ka šefs pat nav neko viņam pateicis... Savukārt šefs pirms tam man teica, ka šis kolēģis pats ir atteicies no piedāvājuma vadīt šo projektu un tāpēc tas tiek piedāvāts man. Saprotu, ka viņiem kāds pārpratums izveidojies.
Es neesmu ne pie kā vainīga, bet tāda sajūta, it kā es ņemtu kolēģim darbu nost (jāpiebilst, ka nevienu projektu līdz šim pati neesmu vadījusi, tikai asistējusi, bet kolēģis ir).
Man taču nav jāiet ar šefu par to visu runāt, bet vienkārši jāķeras pie uzdotā darba, vai ne? Un viņiem pašiem šis pārpratums jāatrisina, vai ne? :)