LU MF

Reitings 6
Reģ: 18.12.2012
Sveikas. Vai seit ir kada,ka macas medicinu LU? :) Gribu tur studet. Vai daudzi atkrit pirmaja kursa, otraja?
18.12.2012 18:43 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es nezinu tik precīzi par medicīnas studiju atškirībām abās skolās.. principā ir jālasa un jārakājas googlee (ļoti daudz par šo ir runāts LU forumā), bet es uzskatu, ja tiec budžetā RSU, tad mācies tur. Ja nē, tad LU.. jo tomēr studiju maksa ir ļoti augsta un LU ir iespējams ierotēt budžetā. Nu man vismaz lielu plusu nospēlētu tas, ka RSU būtu budžetā un nebūtu jāsatraucas par to, vai kāds nepaņems manu budžeta vietu.
19.12.2012 00:12 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
LU nav labāka! RSU ir tikpat laba! :)
Lido ārā abās augstskolās, pašlaik kursā esam no 130-140 kādi 60-65 . Un mūs lamā, kāpēc tik daudz, jo valstij reāli neesam vajadzīgi. Tur ir smaga problēma izglītībā. Valsts maksā par speciālistiem, kuri nav vajadzīgi!

Naivi cerēt, ka paliks ar katru nākamo kursu vieglāk. Kad pierodi pie slodzes pirmajā kursā, tad nākamie liksies savādāki, bet ne vieglāki. Grūti būs visu laiku!
19.12.2012 00:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits