sveikas dārgās dāmas!
esmu diezgan neapskaužamā situācijā.
tātad, centīšos izvērsties īsi un konkrēti: esam pazīstami 4 gadus vismaz, bet tā pa pus gadam pārmitām kādu retu vārdu, tagad tas kautkā aizgājis dienu dienā, nu jau divas nedēļas, runājam pa naktīm, sazvanamies dienā vismaz pāris reižu, protams arī sms! vīrietis ir ļooti jauks un patīkams man. Ļoti labi saprotamies, abi esam diezgan lieli humoristi, atrodam vienmēr par ko runāt, dziedam, smejamies utt. protams viņš mani ir izteicis ļoti skaistus komplimentus un tā. Šodien runājāmies un es tā caur vieglu humora izjūtu teicu ka piedalīšos precamies?! viņš palika nopietns un teica, ka lai nemaz nedomājot, jo viņš dalīties netaisoties. protams jau viss būtu ļot burvīgi, bet viņam ir meitene es īsti nezinu vai ļauties man šīm emocijām un turpināt šo esam runājuši arī par viņa meiteni, viņš teica ka šīs attiecibas ejot uz beigām un ka tur jau ir pēdējie metri. ko es tikai nesaprotu? to kāpēc viņš vēljoprojām ir ar viņu. protams es nevēlos pārsteigties, bet viņš man ir daudz ko teicis par to ka esot ļoti interesanta un tā. es nezinu vai vispār viņš to domā nopietni. viņš man ir arī teicis, ka atrodot īsto un vienīgo negribās citas. esmu mazliet dilemmā, jo nezinu vai to vajadzētu turpināt. palīdzat.