Sevis kopšana

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Labvakar dāmas.

Es te tā domāju par vienu tēmu un tīri ziņkāres tāpēc vēlējos uzzināt jūsu domas par to.

Kā jau pieņemts, mēs esam daiļais dzimums, un mēs to ar cenšamies izrādīt, bet kā jums liekas (pēc pašas pieredzes) vai tas ir normāli ja ilgstošās attiecībās kā dāma tā kungs atļaujas pārkāpt konkrētas ētikas robežas, vai ar vienkārši izmainās uz sliktāko pusi.

Nav jau runa par ko drausmīgu, bet piemēram kā pāri jau tā ir pieraduši viens pie otra ka atļaujas nepieklājības, kaut vai palaist vējiņu otra klātbūtnē nemaz to neslēpjot vai ar atrauāaties. Nu tas tā vairāk par kungiem tomēr domāts.

No meiteņu viedokļa man atkal interesē vai jūs pašas neesat pamanījušas, ka jo ilgāk jūs esat kopā ar kādu jo vairāk palaižaties, kaut vai izskata ziņā. Ja kādreiz pirmkārt vajadzēja kolosāli izskatīties tad lūk tagad vairs tam nav nozīme jo lūk..Kam tad mums jaizrādas? puisis tak jau maisā un citus nevajag. Vai jūsu prāt tā tam vajadzētu būt? Vai ar jūs nevēlaties lai tā notiktu?

Pati pēc pieredzes atceros ka kādreiz biju attiecībās palaidusies, ka nu labi jau izskatījos, bet necentos vairs tā kā kādreiz, toties kā uzreiz no tām laukā tiku tā tik pat vai atkal grezni staigāju, kā jau atkal mednieces lomā man pienākas.

Man laikam šo vakar uz miegu nevelk, ka izdomāju ko parakstīt :P
18.12.2012 02:00 |

Reitings 339
Reģ: 06.11.2012
Cik labi, ka ir tādas, kuras sevi kopj, staigā pa māju kā princesītes.

Vēl man patīk šis:
Ja attiecību laikā būtu pieņēmusies krietni svarā, sen jau man vairs nebūtu attiecību

Laikam jāiet kravāt čemodānus, jo esmu pieņēmusies svarā :D
22.12.2012 22:51 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neesmu palaidusies. Es jau no paša sākuma nebiju iztaisījusies savādāka nekā esmu patiesībā. Jau no sākta gala es ļoti,ļoti,ļoti maz lietoju kosmētiku, ļoti,ļoti reti staigāju špiļkās utt. Kā sākumā, tā tagad esmu vienmēr sakopusies, tīra. Mājas drēbes man ir vienkāršas, tīras, ērtas un siltas. Arī attiecību sākumā mājās biju ģērbusies ērti, vienkārši nevis dreifēju pa mājām apenēs vai kaut kādās superkrutajās drēbēs, lai tikai nez kā izrādītos viņa priekšā.
Protams, es kkā svinīgāk sataisos, ja mums jāapmeklē kāds pasākums. Tā tas bija sākumā un tā tas ir arī tagad.
Protams, kā agrāk tā tagad nepiržu un neatraugājos viņa klātbūtnē(vai kādu citu cilvēku klātbūtnē), jo, manuprāt, tas ir rupji.
22.12.2012 22:59 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
ne man, ne arī manu vecāku attiecībās (viņi ir kopā 35gadus), ne ģimenē nekad neesmu manījusi,ka kāds kāda klātbūtnē palaistui vējiņus vai atraugātos...man, piemērām, no skaļām citu atraugām slikti paliek...

uzskatu,ka ir jābūt cieņai vienam pret otru visas dzīves laikā..
22.12.2012 23:03 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Shyvana, nevajag aiziet līdz absurdumam un runāt par divām pilnīgi dažādām lietām.
Grūtniecība nav liekā svara uzņemšana nolaidības/ slinkuma rezultātā. To saprot jebkurš garā vesels cilvēks.

Eksistē ļoti daudz vīriešu, kurus neapmierina svarā pieņēmušās draudzenes, jo , ja reiz viņš izvēlējās tievu/slaidu sievieti- tāda ir viņa gaumē. Nevis apalīte.
Mani arī neapmierinātu, ja mans vīrietis pārvērstos par pīrādziņu ar kāmja vaigiem - es tādu negribētu. Cilvēku jau var mīlēt tāpat, tikai seksuālā iekārē gan sāks pamazām izčabēt.

P.S. Ar nodomu atzīmēšu, ka runāju par veseliem cilvēkiem un neapspriežu gadījumus, kad otrai pusei rodas veselības problēmas vai kas tml. Tā ir cita tēma.
22.12.2012 23:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
shoreiz piekritiishu Cataleya. nav paaraak daudz viirieshu pasaulee, kuri uzbudinaas no apaliiteem un liels svara pieaugums var novest liidz tam, ka viirietim vairs nestaav uz sievieti.
23.12.2012 01:22 |

10 gadi
Reitings 532
Man sāk likties,ka es sāku palaisties..It kā visas drēbes ir tīras, pati tīra, mati mazgāti, bet, ja visu laiku atnāku mājās pēc septiņiem, tik daudz lietu savācas, kas jāizdara..Un tik ātri gribas iet gulēt, ka šķiet,ka pēdējā laikā nav sanācis ne lakot nagus, ne nopirkt kādu jaunu drēbju gabalu, ne īpaši pucēties vakarā..
Meitenes - kas ir tie punkti, kas sievietēm jādara, lai skaitās nepalaidusies?
Kopš nākamnedēļas sākšu ievērot...
23.12.2012 01:26 |

10 gadi
Reitings 532
Vismaz labi,ka svara problēmu nav, kopš lielā stresa sākšanaās darbā, esmu daudz nokritusies :D
23.12.2012 01:28 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Es drausmīgi palaižos, kad dzīvoju kopā ar draugu. Kā tikko mājās pa durvīm iekšā, tā kosmētika nost, mati jāsavāc, jāuzvelk drauga trenuškas. Sākumā viņš man teica, lai tā nedaru, jo izskatos pēc sievas. :D :D Pēc tam pierada. Noteikti nepucējos priekš drauga. Vienīgais ar svaru problēmu nav.
23.12.2012 14:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits