Sevis kopšana

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Labvakar dāmas.

Es te tā domāju par vienu tēmu un tīri ziņkāres tāpēc vēlējos uzzināt jūsu domas par to.

Kā jau pieņemts, mēs esam daiļais dzimums, un mēs to ar cenšamies izrādīt, bet kā jums liekas (pēc pašas pieredzes) vai tas ir normāli ja ilgstošās attiecībās kā dāma tā kungs atļaujas pārkāpt konkrētas ētikas robežas, vai ar vienkārši izmainās uz sliktāko pusi.

Nav jau runa par ko drausmīgu, bet piemēram kā pāri jau tā ir pieraduši viens pie otra ka atļaujas nepieklājības, kaut vai palaist vējiņu otra klātbūtnē nemaz to neslēpjot vai ar atrauāaties. Nu tas tā vairāk par kungiem tomēr domāts.

No meiteņu viedokļa man atkal interesē vai jūs pašas neesat pamanījušas, ka jo ilgāk jūs esat kopā ar kādu jo vairāk palaižaties, kaut vai izskata ziņā. Ja kādreiz pirmkārt vajadzēja kolosāli izskatīties tad lūk tagad vairs tam nav nozīme jo lūk..Kam tad mums jaizrādas? puisis tak jau maisā un citus nevajag. Vai jūsu prāt tā tam vajadzētu būt? Vai ar jūs nevēlaties lai tā notiktu?

Pati pēc pieredzes atceros ka kādreiz biju attiecībās palaidusies, ka nu labi jau izskatījos, bet necentos vairs tā kā kādreiz, toties kā uzreiz no tām laukā tiku tā tik pat vai atkal grezni staigāju, kā jau atkal mednieces lomā man pienākas.

Man laikam šo vakar uz miegu nevelk, ka izdomāju ko parakstīt :P
18.12.2012 02:00 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Ar mani laikam ir ta, ka vairak censos. Piemeram, agrak mana maja nekad neizskatijas tik kartiga, ka tagad, kad dzivoju kopa ar virieti, kurs ir kartigaks par mani :D . Izskata zina nekas nav mainijies, kada biju ieprieks, tada ari esmu tagad, kaut gan, kad biju viena, tad bija dienas, kad vareju visu dienu nostaigat halata, tagad vairs ta neatlaujos :D . Un ja, piekritu par prata kopsanu - ja tas vairs netiek kopts, cilveks ne ar ko neaizraujas, tad mirdzums no acim zud un otram cilvekam vari klut garlaicigs.
18.12.2012 19:10 |

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
Man arī jāpiekrīt tam, ka vairs tā nepucējos un nestresoju par katru vīlīti kā laikos, kad tikai flirejām, bet ne tāpēc, ka būtu vīrieti sašņorējusi un palaidusies, bet tāpēc, ka es dzīvoju vienkāršāk. Jāātzīst, ka tas laiks, kad vēl tikai flirtējām bija krietni pārspīlēts ārējās izpausmēs. Es nekad neeju nesavākta, negludināta un neķemmēta uz ielas, bet neskrienu arī 4x pie spoguļa atjaunot grimu.
18.12.2012 19:16 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Es labāk pamostos 30min ātrak un pamīlējos ar savu vīrieti, nekā aizjožu tīrīt māju.

un tad jožu pucēties.
18.12.2012 20:17 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja, esmu palaidusies. pa maju bez make up, utt. bet fihuras zina gan ne!
19.12.2012 22:46 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Viss,no rītdienas ''ieeju vecajās sliedēs'' :D
19.12.2012 22:48 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Nekad ikdienā neesmu nez kā krāsojusies vai nez kādas frizūras taisītu, lai tagad pēkšņi izskatītos palaidusies. Jā, varbūt, sēžot visu dienu pie puiša dzīvoklī, es neuzkrāsoju skropstas, neieveidoju matus kā ikdienā, staigāju vienkārši astē, vienkāršās drēbēs (lai gan, ja sanāk visu dienu būt pie viņa dzīvoklī, tad es neko vairāk par viņa maiku vai džemperi un zeķēm (kājām vienmēr jābūt siltumā, ar basām pa grīdu vispār nav iespējams staigāt, ja nevēlos vēlāk mocīties ar kaut kādām apsaldēšanās problēmām intīmajās vietās), savādāk staigāju burtiski ar "pliku pakaļu", jo visa diena tiek pavadīta gultā.
Duša vienmēr ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa.

Mani nedaudz kaitina, kad manējais palaiž gāzes, pārāk komfortabli manā priekšā jūtas :D , bet par atraugām - es atraugājos, viņš autraugājas, neesam vēl no tā nomiruši vai izšķīrušies.

Bet kopumā, kamēr nedzīvojam kopā, tad nekas traks tur nevarētu būt.
19.12.2012 22:56 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Nu es tieši cenšos sevi pastiprināti uzturēt formā gan auguma, gan kosmētikas ziņā. Bet drīzāk sliecos domāt, ka tas vairāk ir tāpēc, ka pēc dzemdībām esmu sākusi sevi uztvert kā sievieti, nevis pusaudzi. Jā, protams, uzpucējos arī vīrietim par godu, bet biežāk to daru sevis, ne vīrieša dēļ. Esmu ievērojusi - ja man ir slikts garīgais, eju uzkrāsojos vai nolakoju nagus, garīgais uzreiz paceļas. :D
19.12.2012 22:59 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
womankind es garos matus nogriezu, kad biju viena :D Un jūtos ar īsākiem matiem daudz foršāk kā ar garajiem. Citi teica, ka šāds griezums pat izskatās labāk.

Nazīc Man arī šķiet, ka tā gluži nevajadzētu būt, ka nevar par sevi rūpēties jo jādara mājas darbi, jo abiem taču būtu jādara tie kopā. Nevis tā ka abi strādā, bet sieviete vēl gatavo un šrubē.
20.12.2012 00:30 |

Reitings 5119
Nu...tā diži nekas nav mainījies. Kad dienas pavadu pa mājām, nekrāsojos, nepucējos, nerunāju par elementāru tīrību un kārtību. Kad izejam vai dodos pati kkur, tāpat kā agrāk, uzkrāsojos parasti un apģērbjos pieklājīgi. :)
20.12.2012 00:37 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Noteikti esmu palikusi vienkāršāka, ņemot vērā viņa aktīvo dzīvesritmu, pirmais no kà sàku atteikties bija augstie papèži, bez kà iepriekš nevarēju iedomāties, iemācījos tipināt ar baletkurpēm. Parādījās džinsi, treniņbikses utml. Vairs nevalkāju pieguļošas kleitiņas, dekoltē.
Pārējās lietas gan palikušas- kā vienmēr cenšos, lai mati, āda, svars būti kopti, tas vairāk sevis dēļ, protams.
20.12.2012 02:29 |

Reitings 5709
Es esmu kļuvusi vienkāršāka mājās, bet par to nepriecājos. Man tā tipiski - ja agrāk zīda halātiņi un taisnoti mati, tad tagad šortiņi + brīvs krekliņš.. :D
20.12.2012 02:39 |

Reitings 2230
Esmu palikusi vienkāršāka, bet nedomāju, ka esmu palaidusies. Jā, vairs no rītiem nestresoju, ka kopā pamodīsimies un viņš mani bez meikapa ieraudzīs (jā ,sākumā par to stresoju :D ). Viņs nemaz nepamana ir vai nav man tā skropstu tuša, saka, ka dabīga tā pat skaistāka.
Un pašai ērtāk tagad, jo varu berzēt acis un burzīties pa gultu, un dienas beigās neizskatīšos pēc pandas.
Arī džinsos un pa māju trenuškās esmu staigājusi vienmēr. Un ja ir iespīlēts dibens, tad tā pat dzīvoklī visu laiku tieku pārtverta. :D
Nav jau tā, ka veči visu laiku mājās sev blakus grib nevainojamu meiteni ar ielokotiem matiem un svaigu pūdera kārtu uz deguntiņa. Dabīgums arī ir seksīgs (bieži).
Bet par higiēnu runājot- tas gan būtu stulbi, ja vairs neskūtos/nevaksētos vai nemazgātos, ja kopā dzīvo. Tā pat arī purkšķināšanu otra klātbūtnē uzskatu par tabu.
20.12.2012 02:48 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
cupcake2 mani sakardinaja,man ari sagribejas ielist viriesa dzemperi un zekjes :D ja godigi man skjiet,ka tada sieviete izskatas seksigak neka zida naktskrekla! Mosh kljudos!

Zāra bet cik maz ta notiek,un kas pie vainas? mes pasas sievietes,jo sakuma gribam ka pec maziem berniem vakt un tad virietis izlaizhas,lidz beigas jau nesaksi zagjet par to pie ka pati esi vainiga,ja vinjs ir pieradis pie auklites!
20.12.2012 10:48 |

Reitings 8272
nu vīrietis manā klātbūtnē na atraugājas, ne palaiž vējiņu, kaut arī mēs jau kādu laiku dzīvojam kopā.
nu, kad mēs nekur nedodamies, tad es tur baigi netaisos un nevelku balles drēbes, jo, pirmkārt, jau ienākot pa durvīm, viņš man liek pārģērbties "mājas drēbēs". un es domāju, ka tikpat šokēts viņš būtu, ja es brīvdienās, kad mēs sēžam tikai mājās, pēkšņi uzmālētos :D nu bet labi, ir jau visa pārējā sevis kopšana - mazgāšanās, kāju epilēšana, un citu ķermeņu daļu skūšana. galvenais tomēr, lai sieviete, rupji sakot, nesmird pēc netīrības un nestaigā ar mēnesi ataugušām spalvām uz kājām un citās zonās. es laikam sajuktu prātā, ja man katru dienu būtu jākrāsojas. tad jau viņš negribētu mani blakus, bet kkādu lelli. man drīzāk kādi kompleksi sāktu rasties, ja viņš man sāktu pārmest, ka es piemēram, kādu dienu neesmu uzkrāsojusies.
protams, uz kādiem pasākumiem es dodos atbilstoši sapucējies utt.
20.12.2012 11:36 |

Reitings 1761
Nē, neesmu palaidusies, esmu kļuvusi tikai labāka un tas man tiek arī regulāri teikts.
Mājās nekrāsojos , staigāju brīvā kleitiņā, basām kājām vai zeķītēs, bet vienmēr esmu tīra, tīriem matiem, labu ādu un smaržojoša.
Vīrietis nekad nav redzējis mani netīriem, nekoptiem matiem, nolupušiem nagiem vai ataugušām spalvām. Uzskatu to par absolūto minimumu sevis cienošai sievietei un neredzu nekādu problēmu arī pašrocīgi sevi sakopt. Ja sieviete to nespēj, tad vienkārši ir nevīža.

Svara izmaiņas man nepastāv, ar augumu nav problēmu. Ja attiecību laikā būtu pieņēmusies krietni svarā, sen jau man vairs nebūtu attiecību. :D
Pāris reizes nedēļā cenšos apmeklēt spa : hammams, baseins, kāda maska vai masāža.. ļoti labi palīdz uzlabot pašsajūtu un āda kļūst samtaina.
Ar dekoratīvo sevis izrotāšu neaizraujos vispār, kopjošo gan.
20.12.2012 12:32 |

Reitings 74
Reģ: 03.11.2012
man ir tā, manējais šad tad pasaka, lai sacacojos, viņam ļoti patīk svārki, augstpapēžu apavi, vienvārdsakot, meitenīga es. man ir tādas dienas, kad gribās cacotie,s pucēties, tad arī to daru! bet tā arī man patīk staigāt brīvajā stilā, kediņās utt :)
22.12.2012 21:20 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Esmu pieņēmusies svarā,bet tamdēļ ab. uz sporta klubu jau nopirkts.Vīrietis arī uzbarojies.
Nespēju novērtēt,kā ar to pucēšanos.
Jā,tagad pucējos mazāk,bet arī cilvēkos eju mazāk.Mazāk tiekos ar draudzenēm,mazāk eju uz klubiem,tātad mazāk pucējos.Man tā pucēšanās vairāk ar spilgtu make up asociējas.Kad tikāmies vēl,tad katru reizi taisnoju matus,tagad to daru mazāk, jo viņš zina,ka tas bojā matus un neļauj nemaz to bieži darīt. Ja salīdzina randiņlaiku pirms dzīvošanas kopā un tagad,tad nekas nav mainījies.Ja ejam kaut kur kopa,tad pucējos tāpat.
22.12.2012 21:36 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Neesmu palaidusies un diez vai kopdzīve spēs tik vienkārši lauzt manus uzskatus par koptumu un glītumu. Turklāt kopdzīve man nenozīmē dzīvot "kā pagadās", bet gan tieši pretēji, pat vairāk sekot savam ārējam izskatam, jo tu dzīvo kopā ar vēl vienu cilvēku, tātad tu jau esi sabiedrībā.
Tas, protams, ir saprotams, ka mājās nav obligāti krāsoties vai staigāt izejamā apģērbā un kurpēs. Mājas apģērbs vienmēr būs ērts, mīļš, savā veidā vienmēr būs vienkāršāks par ikvienu greznāku blūzi vai kleitu, bet tāpēc jau mēs esam mājās. Un mājās es staigāju dažādā apģērbā, atkarīgs no sezonas un garstāvokļa. Ja vasarā tās ir satīna vieglās kleitiņas, tad ziemā pārsvarā ģērbju velūra kostīmiņu (piegulošus) ar pūkainiem "uggveida" zābaciņiem vai baltas bikses un kādu adītu dzemperi (arī uz augumu nevis izstaipītos). Matus veidoju pēc garstāvokļa - vai nu izlaistus, vai daļēji saspraustus, vai arī uztaisu uz galvas copi.

Par nepieklājīgiem izgājieniem īpaši komentāru nav. Tas, kurš ir audzināts labi zinās, kur ir tā robeža, un, ka ne viss dabiskais ir apsveicams. Pretēji ir tad, ja cilvēks ir slims, tas attaisno visu.
22.12.2012 21:38 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
Cataleya, nez, ko darīs Tavs vīrietis, ja Jums reiz būs kopīgi bērni...? (no offence, just wondering). (tas jautājums saistībā ar svara pieaugumu, kaut uz relatīvi minimālu laika periodu).
22.12.2012 22:25 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Kad dzīvojam vienas taču arī pa māju nestaigājam kā uz balli. Tapat arī sākot dzīvot kopā mājās esam kā mājās!
22.12.2012 22:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits