Modes lieta?

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Ieejot facebook, puse no postiem, ko liek mani dārgie draugi un paziņas ir tas, ko viņi ēd, kā izskatās šķīvis ar vakariņām,pusdienām or smth. Kāpēc? Priekš kam tas ir vajadzīgs un ko domā tas cilvēks ?
Ooo uztaisiju pusdienas, jāparāda pasaule ,ka man ir ko ēst?
un vai arī jūs liekat tādas bildes apskatei ???

Man ,piemēram, ir dziļi vienalga ko citi ēd :D
16.12.2012 17:15 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
neuzskatu par normu un vajadzīgu publicēt savas dienas gaitas. arī galerijas redz tikai kādi 20 cilvēki, praktiski ģimene un tuvākie draugi.
17.12.2012 09:32 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
viens mans paziņa ielika bildi, kur viņš ar savu 4. iPhone fočē savu jauno 5. iPhone (un 5. ekrānā atspīd 4. ) :D :D

vispar manas māsīcas visun laiku liek bildes, kas uzņemtas ar iPhone visās iespējamās vietās un pozās - tā kaitina :D bet tie tak mani māšuki - nevaru viņas izdzēst no FB :D ēdiena bidles gadās, bet maz. Pārsvarā no tā pašām māsīcām, kam patīk tusēties pa restorāniem. Tā kā soc.tīklus gandrīz nelietoju, tad kaut kā ar to sadzīvoju :D
17.12.2012 09:58 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
man tas netraucē.pati arī tā mēdzu darīt.:) vienmēr var uzlikt ignoru informācijai vai vienkārši izdzēsties. :)
17.12.2012 13:39 |

Reitings 12651
Mani tas nesatrauc...vispār! :D

Man pašai ir tāds mobilais, ar kuru varu pazvanīt, uzrakstīt sms...un, ja labi, gribu, ieiet draugiem.lv, līdz ar to neko no tā visa neizmantoju. Taču besīties par to, ka citi liek tādas un šitādas bildes? pfff :D Vienk "parullēju" tālāk un viss :D
17.12.2012 13:43 |

Reitings 1111
Būtu man iPhone, es biežāk liktu bildītes Twitter un Facebook.
Bet man patīk dalīties ar citiem interesantās lietās un bildēs- ne jau pusdienu šķīvju izskatos vai vietu, kur atrodos.

Vakar taisīju Ziemassvētku dāvaniņas, gribēju nofotogrāfēt, ielikt kādā no soc.tīkliem ar domu, ka kāds var pārsteigt savējos mīļos tāpat :) Bet tad sapratu- mani draugi un radinieki taču arī to redzēs! Un pārsteigums pagalam, jo esmu ielikusi šo attēlu Facebook, piemēram :D

Tādēļ- jo mazāk publicē, jo labāk :)
17.12.2012 13:52 |

Reitings 1761
Hmm nez man ir tikai viens tads pusdivainis, kas regulari liek FB savu dienisko picas skeli.
Mani vispar ediena bildes ipasi nesajusmina.
Pati publiceju to, kas iepatikas, liekas smiekligs vai interesantas. Ja esmu skaista vieta pie dabas vai izdekoreta viesnica, restorana vai kada balle- reizem nofotografeju un ielieku.
Mani netrauce un par lielibu neuzskatu to, ja mana draudzene ieliek savus jaunos Louboutin zabacinus vai ko tml. Noverteju un priecajos lidzi. Vispar neuzskatu par izradisanos to, ja cilvekam ir kas skaists/ labs/ interesants, ko paradit ,un vins ar to padalas.

Socialos tiklos pulceju tikai realus draugus un pazinas, tadel ari nav man visadu divainu ar izrautu zobu bildem vai tadu, kas iecekojas ik pec 10min.
17.12.2012 14:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits