Modes lieta?

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Ieejot facebook, puse no postiem, ko liek mani dārgie draugi un paziņas ir tas, ko viņi ēd, kā izskatās šķīvis ar vakariņām,pusdienām or smth. Kāpēc? Priekš kam tas ir vajadzīgs un ko domā tas cilvēks ?
Ooo uztaisiju pusdienas, jāparāda pasaule ,ka man ir ko ēst?
un vai arī jūs liekat tādas bildes apskatei ???

Man ,piemēram, ir dziļi vienalga ko citi ēd :D
16.12.2012 17:15 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
nav vajadzīgas bildes
tepat arī tiek drukātatas atskaites par savu dienu sīkumos, apmēram tas pats, kas ielikt bildi ar pusdienu šķīvi
16.12.2012 17:42 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
fočēšanās pie spoguļa ir ātrais variants, ja nav, kas nobildē vai, ja negrib un nav, kur taimeri uzlikt
16.12.2012 17:43 |

Reitings 120
Reģ: 02.12.2012
Tākā tagad daudzi liek bildes/gifus attiecīgi tā brīža emocijām par izlasīto tekstu kādā portālā :D Acīmredzot Tev tas patīk , tāpēc tam tu nepiesiesies.
Man personīgi netraucē, lai jau liek , ja traucētu, tad facebook pastāv tāda iespēja ,kā uzlikt , lai nerāda uz manas fb sienas ko dara mani draugi.

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Iečekošanos es mēģināju, bet man nesanāca vai nemācēju :D, citādi man patīk redzēt, kā citi dzīvo, ko viņi ēd ( neko negaršīgu vai neglītu nav nācies redzēt), kāds izskatās viņu kaķis vai kā viņi sapucējušies, lai dotos ballēties. Protams, tie ir draugi un paziņas, tādēļ, manuprāt, tam nav ne vainas.
Tikai dīvaiņi čekos līdzi, cik cilvēki spiedīs like vai atbildēs ko uz Tavu twītu, normāls cilvēks dalās savā priekā, gardumā, notikumā un ar tādu pašu domu skatās citu bildes.

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
a nafig pa to cepties? :D katram vnm kkas besīs, citām te besī ka tu liec tas bildes , Tev besī, ka citi liek savus šķīvjus ar ēdienu utt., utt. :D man patīk gan bildes, gan šķīvji ar edieniem :D nezinu, kadus tieši ēdienšķīvjus Tavi draugi liek, bet man ir ineteresanti paskatiities , piemēram, ja kāds mans draugs ir bijis kādā restorānā un ieliek inčīgu ēdienu - man ir reakcija oo, super, es zināšu, ka vot piemēram tajā "Vincentā" vai Bibliotēkā ir šāds ēdiens, kas iespējams mani ļoti uzrunāja un es noteikti gribēšu to pamēģināt! Vai arī, ja kāds/a kko pagatavojusi - kāpēc gan nepadalīties ar to? piemeram es ēst netaisu, savukārt, ja sanjemtos uztaisīt kko mega labu, kas man pašai liktos nereāli kruti, kapēc gan neiepostot un nepalielities daugiem? :D Protams, es nezinu, kādi Tev tie draugi, bet ne man liekas, ka viņi uzreiz ir pilnīgi atmarozaki, ka padalās ar savām ikdienaa labajam, patikamajam lietam, un ne vinjiem šķiet tā pa mani! :))

Un tai ''iečekošanās'' fīčai gan es uzskatu, ka jābūt ar tādu domu, ka iečekojies tur, ja ir iespēja, ka kāds paziņa ir tur pat un uzraksta Tev ''eu, klau, es ar te esmu, vai tulit busu utt.,'' vai ari atklaat kādas labas iestādes, vietas, pasākumus, kuri notiek un savukārt ir forši no tiem uzzināt arī šādā veidā! Tizli man skiet tad,ja iečekojas katrā lielveikalā, točā vai kkādā vietā, kurai garām brauc :D

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vai tad principā mēs te nedaram to pašu, atskaitoties beztēmās par savām dienas gaitām?
16.12.2012 17:57 |

Reitings 352
Reģ: 10.10.2009
Smieklīgi, ka tās kuras cosmo sēž no rīta līdz vakaram, tagad spriež par citu cilvēku aktivitātēm sociālajos portālos.
Godīgi sakot, es starpību neredzu starp cilvēkiem, kuri:
- publicē pusdienu šķīvja fotogrāviju,
- ierauga pusdienu šķīvja fotogrāfiju un uzbliež diskusiju,
- ierauga diskusiju par pusdienu šļīvja fotogrāfiju un uzraksta savārstījumu par mūsdienu sabiedrības degradāciju.

Katrs cilvēks var likt kādas bildes vēlas un cik bieži vēlas, tāpat arī katrs cilvēks var atvienot citus no draugu loka, kā arī katrs var nemaz nereģistrēties šajos portālos, lai nebūtu jāšausminās.

Tas jau paliek smieklīgi, kā visas aktivitātes tiek norakstītas uz smadzeņu skalošanu un citām muļķībām. vēl joprojām atceros cosmo diskusiju par brūno ietinamo papīru. Beigās izrādījās, ka visiem, kuri tādu papīru pērk, ir izskalotas smadzenes.

Uzskatu, ka cilvēks, kurš izmisīgi mēģina pierādīt, ka citi ir muļķi un dara muļķīgas lietas, paši sevi nostāda vēl lielākā muļķa lomā.
16.12.2012 18:00 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Tādu ēdienbilžu publicētāju manos draugos nav. Agrāk draugu lokā bija daži kas čekojās gandrīz katru stundu kaut kur un tas gan izbesīja, jo piesārņoja manu twitera lapu vai facebook lapu. Kaut kā neinteresē mani, ka Anniņa Maximā šobrīd atrodas utt. Taču, es vienkārši problēmu atrisināju - atsekojos no tiem cilvēkiem un mierīgi dzīvoju tālāk.

Sasmējos par BaCk video. :D
16.12.2012 18:17 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Man FB draugos ir viena meitene, kas praktiski katru dienu fočē savu pusdienu/vakariņu šķīvi un liek iekšā FB! Un arī visu laiku atzīmē, kur tgd atrodas... :) Vakar vnk iesmējos, kad izlasīju, ka tā meitene ar kaut kādu draudzeni atrodas "at Zasulauks"! :D Nē, nu labi, var jau darīt ko grib, bet tas bija smieklīgi.
Un jā, pamanīju, ka tiem, kuriem ir Iphone, viņi fočējās ar kameru pret spoguli, nevis pret sevi, laikam jau grib parādīt, ka redz, viņiem ir Iphone! :D
16.12.2012 18:20 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Marimba - perfekti pateikts, tas pats arī par beztēmām, tās jau tiešām izskatās, ka nav ko darīt, kā atskaitīties pilnīgi katru dienu par to, ka... nav ko darīt :D nevis, ka kāds padalās ar kādu bildi.
esmu piedalījusies līdzīgā bilžu diskusijā, arī tādēļ, lai iedvesmotos jaunām oriģinālam idejām desktopam vai nagiem (nesen bija, bet ta arī neuzplauka tās diskusijas)
16.12.2012 18:28 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Atkal piesienās tam ēdienšķīvjiem. Nav svarīgi, ko publicēt, bet kā un cik bieži.
Man ir viena tāda paziņa fcb, kas visu laiku čekojas, kur atrodas: Dailes teātris, Il Patio, Tokyo City...Wtf? Nezinu, varbūt cer, ka tad par viņu padomās: O, viņai patīk teātris. Izglītota... Vnk cilvēkiem vajag uzmanību. Man ir vienalga. Ja jūtu, ka gribu/man to vajag - eju uz teātri, kino, zoo. Un ja vismaz 200 manu paziņu par to nebūs informēti, neko, es spēšu to pārdzīvot un izbaudīt izrādi/filmu vai ko citu pilnā mērā, par ja par to zinu tikai ed. Nu uzskatu to par smieklīgu...Agrāk tracināja, tagad liek pasmaidīt.
16.12.2012 18:28 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
*es
16.12.2012 18:29 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man, piemēram, smīnu izraisa tie profili, kuriem kaut kādas dimantu kurpes vai simts rozā rozes ir profilā ;D bet nu mēs katrs esam dažāds, vienmēr būs, kāds, kurš aiz sajūsmas spiegs par tevi un vienmēr būs kāds, kurš pels un liec vircu virsū ;D personīgi man tas netraucē, parasti iesmeju par to ;DDD
16.12.2012 18:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man patiik skatiities uz skaistaam lietaam,manaa izpratnee!Patiik paskatiities gaumiigas, interesantas maajas dizainu,dazaadas modes tendences!Es kaadreiz arii nospikoju kaadu ideju ,paskatoties kaadu interesantu eedienu salikumu!
16.12.2012 18:49 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
jāpiebilst, ka šī tēma nav izdiskutējama, jo katrai no musm ir atšķirīgas intereses. Studentam studenta joki par ēdienu liksies smieklīgi, 30 gadus vecai damai varbūt vairs nē. Man personīgi kaitina to meiteņu galerijas, kuru bildēs redzama nolaista istaba, savandīts, kur bučo kādu bārdainu veci, vai dzer un pīpē, uzkrasojušas sarkanas lūpas smaida, ka izceļ dzltenos zobus, bet visam kronis - zem bildes ir citāti, kuriem pat autori nav pierakstīti no sērijas: "Īsta maita nekliegs, neraudās un nesitīs traukus... Viņa vienkārši klusējot skatīsies acīs un smaidīs", "Mūsdienās, ja Tu esi laimīgs, tad citi domā, ka Tu kaut ko lieto", Tajās reizēs es tiešām nodomāju, cilvēki, kur ir Jūsu līmenis?! Un citai varbūt šis liksies pilnīgi normāli.
16.12.2012 18:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Sunshine+++!:D
16.12.2012 18:55 |

Reitings 1852
Man teiksim nepatīk tepat cosmo tā beztēmas padarīšanu, kur katra uzraksta ko ēdusi, ēdīs, ko nopirkusi, ko darīs utt..
Tas laikam skaitās normāli, bet kad cilvēks ieliek ko ēd,ēdīs, ēda - nav? :D

Man ir pilnīgi vienalga ko kas liek. Pati šad tad ar ielieku kādu no ēdiena tematikas, ja kaut kas izdevies perfekti skaists :D
No citiem iedvesmojos. :)
16.12.2012 19:12 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Par godu šai tēmai :D

Trešās adventes vakariņas :D
16.12.2012 19:43 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
piem. es draugiem.lv lieku fotoreceptes - kaapeec, ne, ja ir cilveeki, kurus tás interesé un kuriem tás noder?

nu bet likt facebook bildi, ko es shodien kafe pasuutiiju? nu pastulbi... taapat kaa beebis - 100 bildes praktiski vienaa pozaa ar pliku dibenu... vai vajag?
16.12.2012 19:46 |

Reitings 5709
Ārprāts, tāds viens šķīvis ir vienam cilvēkam?? :D
16.12.2012 19:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits