a nafig pa to cepties? :D katram vnm kkas besīs, citām te besī ka tu liec tas bildes , Tev besī, ka citi liek savus šķīvjus ar ēdienu utt., utt. :D man patīk gan bildes, gan šķīvji ar edieniem :D nezinu, kadus tieši ēdienšķīvjus Tavi draugi liek, bet man ir ineteresanti paskatiities , piemēram, ja kāds mans draugs ir bijis kādā restorānā un ieliek inčīgu ēdienu - man ir reakcija oo, super, es zināšu, ka vot piemēram tajā "Vincentā" vai Bibliotēkā ir šāds ēdiens, kas iespējams mani ļoti uzrunāja un es noteikti gribēšu to pamēģināt! Vai arī, ja kāds/a kko pagatavojusi - kāpēc gan nepadalīties ar to? piemeram es ēst netaisu, savukārt, ja sanjemtos uztaisīt kko mega labu, kas man pašai liktos nereāli kruti, kapēc gan neiepostot un nepalielities daugiem? :D Protams, es nezinu, kādi Tev tie draugi, bet ne man liekas, ka viņi uzreiz ir pilnīgi atmarozaki, ka padalās ar savām ikdienaa labajam, patikamajam lietam, un ne vinjiem šķiet tā pa mani! :))
Un tai ''iečekošanās'' fīčai gan es uzskatu, ka jābūt ar tādu domu, ka iečekojies tur, ja ir iespēja, ka kāds paziņa ir tur pat un uzraksta Tev ''eu, klau, es ar te esmu, vai tulit busu utt.,'' vai ari atklaat kādas labas iestādes, vietas, pasākumus, kuri notiek un savukārt ir forši no tiem uzzināt arī šādā veidā! Tizli man skiet tad,ja iečekojas katrā lielveikalā, točā vai kkādā vietā, kurai garām brauc :D