Garlaicīgas attiecības?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Ir svētdiena. Viena no retajā brīvdienām kopā. Ko mēs darām? Visu dienu nosēžam katrs pie sava datora. Es rakstu skolas darbus. Viņš čato sociālajos tīklos.
Pieeju klāt, sāku dīkt, ka man besī ka mēs tā pavadām savu laiku.
Viņš - a ko darīt tādā laikā, ārā iet?
Ārā auksts, mājās auksts. naudas ar īpaši nav. Satuntulējušies sēžam mājās katrs pie sava datora.
Ierosinu paskatīties kopā kādu filmu.
Viņš - mums tāpat filmu gaumes atšķiras.
Teju vai sastrīdamies. Apvainojos, eju atpakaļ pie sava datora. Superīga svētdiena.

Un tagad uzdevums jums :) Pateikt, kur ir misundersendings? Kur ir problēma, ka brīvdiena netiek forši un kvalitatīvi pavadīta?
16.12.2012 16:34 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
mēs pietiekoši daudz brīvdienas vnk pavadām gultā skatoties tv. bet nekad (nekad nesaki nekad) nesēžam katrs savā istabas galā un katrs kko darām. varbūt kādu pusstundiņu dienā ir tā, ka viens pie datora, bet otrs pie tv. bet ne vairāk, jo tiešām tad paliek garlaicīgi. es vairāk skatos to, ko viņš ir izvēlējies skatīties, bet es pat teiktu, ka viņa gaume ir labāka nekā man par to, ko skatīties. mums viena brīvdiena parasti paiet, kamēr mēs izbraukājam visus veikalus un sapērkam produktus un citas lietas. es arī esmu mājās rakstījusi kko skolai vai darbam, bet es to nedaru visu dienu. es galu galā atlicinu lielāko dienas daļu mums. jums ir jāvienas par to, ko jūs skatīsieties. protams, ja tu piekrīti viņa izvēlei, tu nevari īdēt. ja man nepatīk filma, ko viņš skatās, tad es vnk palasu grāmatu. bet mēs esam blakus un tāpat viens otram pievēršam uzmanību. nevar jau sēdēt 2 h viens otram blakus nekustīgi.
17.12.2012 14:56 |

10 gadi
Reitings 652
pamainiet sexa pozu ;)
17.12.2012 15:00 |

Reitings 8272
jā, un ko tad sēdēsi un gaidīsi, kamēr viņš ar savām sarunu biedrenēm sāks satikties? var jau būt, ka tu tik daudz raksti skolas darbus, ja viņam vnk jau zb, un viņš jau pats vairāk neko negrib. nezinu, noliec datoru un paziņo, ka iesiet slidot. skaidri un konkrēti. vai arī noņem to uzspiedošo toni un saki- zini ko es iedomājos, mēs varētu iet paslidot! (nu vai arī ko citu padarīt). ja viņš nepiekrīt, pajautā, ko tad viņš gribētu darīt. vsp es to sarakstīšanos ar citām viņam iemestu acīs. jā, scēnas rīkot nav labi, un tas arī tev nav jādara? bet, vai tad sarakstīties ar citām sievietēm ir labi?varbūt vēl aizej paglaudīt viņam galviņu, kāds viņš malacīts. nerīko scēnas, bet nosēdini pie galda un pajautā, kas notiek.
17.12.2012 15:03 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Es parasti rudenī un ziemā brīvdienās pa mājām kaut ko remontēju, pielaboju vai padaru kas pa vasaru ir sakrājies. Labāk nekā sēdēt pie TV vai datora. Patīkami un lietderīgi.
20.12.2012 20:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits