Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par un pret, tēma - ķivere!:)

10 gadi
Reitings 1530
Reģ: 29.01.2009
Nu tad tā, ticu ka te ir daudzas slēpotājas un snovotājas, kuras jau šosezon ir atklājušas ziemas priekus!:) Šogad atkal pavēroju, ka ļoti daudzi uz kalna neizmanto ķiveri, pati personīgi bez ķiveres uz kalna nerādos, jo dažas reizes, tā mani tiešām ir paglābusi... Zinu, ka citi uzskata, ka ir labi braucēji un ķiveri nevajag, citi uzskata, kas tas taču nav stilīgi, kā ir ar JUMS? Vai liekat/neliekat ķiveri? Kapēc?
16.12.2012 12:27 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Agrāk, kad snovoju, ķiveri neliku- nepatika, nejutu vajadzību, nelikās stilīgi un citas muļķīgas atrunas. Tagad slēpoju ar distanču slēpēm un, protams, ķiveri nelieku, lai gan ir nācies nozvelties arī ar distanču slēpēm (slēpoju slidsolī, kas, kā zināms, ir aktīvāks slēpošanas stils par klasiku). Tādos gadījumos gan vairāk cieš dupsis nevis galva :D
16.12.2012 12:48 |

Reitings 135
Reģ: 28.08.2011
nu, ja esi pro un nebrauc pa tramplīniem un vēl visādiem friiku kalniņiem, tad nu īsti nevajaga ķiveri, bet ja esi traka, piedzīvojumu alkstoša, iesaku. pati nelieku jo tikai mācos(jau 5to gadu :D) un tad kad krīt nostrādā refleks - galvas pacelšana.
16.12.2012 12:48 |

Reitings 123
Reģ: 13.12.2011
Snovoju. Es kaut kā ātri iemācījos, ķiveri nekad neesmu likusi un arī vajadzība nekad nav bijusi. Par nelaimēm, kas var notikt nedomāju, jo ja satrauksies par katru kritienu, ka vari dabūt kādu galvas utt. traumu, tad tas arī notiks.
Esmu pāris reizes kūleņojot uz galvas vēlusies pa kalnu ietinusies sniega virpulī. Skatītāji no malas brīnās, ka man nav traumas no kalna, turpretī skolā nokrītot pa diviem pakāpieniem kāja lauzta. :D
16.12.2012 13:00 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
Braucu ar slēpēm, neesmu nekad lietojusi ķiveri, pat tad kad mācijos neliku. pat nezinu kapēc. Vienkārši neiedomājos, ka ir tāda vajadzība :)
16.12.2012 13:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits