Sāksim ar to, ka esmu gatavojusi karamelizētas auzu pārslas, izmantojot tikai cukuru un pārslas, viss bija kārtībā un gatavs minūtēs 5, tā ka nezinu, no kura gala sākt meklēt problēmu. :D
Tā kā te nevar nopirkt atsevišķi nesālītas mandeles, pirku maisījumu un izmantoju visu saturu - mandeles, zemesriekstus, sukādes.
Man jau bija slikta nojauta, ka kaut kas nebūs labi ar ūdens pievienošanu. Berot cukuru, pāršāvu pār strīpu, bet ko nu vairs ?! :D
Tā kā paredzēju nelāgu iznākumu, izvērtēju, ka panna man ir dārgāka, labāk izmantošu mazo katliņu, jo paliks vēl lielais. (šī te noteikti arī bija kļūda :D)
Kādas 15min viss izskatījās kā cukura zupa, bet cerība muļķa mierinājums - ūdens iztvaikos, viss momentā pārvērtīsies milzu karamelē. Pēc 10min viss sāk palikt želejains un nenormāli burbuļains, atlikušās manas pacietības 15min šis cukura un riekstu puņķis ne pa kam negribēja mainīt savu konsistenci un es padevos, vēl arvien cerēdama, ka ,atdzisis, kā krupis pārvērtīsies princī. :D
Še Tev, nekā, cukurs vispār nemaz nebija izkusis, varbūt, ja būtu vārījusi vēl 40min, bet tik daudz laika cukura ekstrēmajām pārvērtībām man arī nebija. :D
Ir atļauts smieties, rādīt ar pirkstu. :D