Labākā draudzene..bija

Reitings 467
Reģ: 29.03.2010
Sveiki!
Nesen saskāros ar nepatīkamu lietu. Biju ierakusies savos darbos, skolā un arī attiecībās ar vīrieti. Izrādās, ka biju veltījusi par maz laika savai labākajai draudzenei, un, nesazinoties ar viņu pietiekami bieži, neko nezināju par to, ka viņa ir izšķīrusies ar savu draugu un jūtas slikti.
Bet, kā gan es to varu zināt, ja man neviens pat neuzzvana un neraud klausulē? Domas lasīt nemāku..un tagad saņēmu smagu vēstuli no viņas, ka tā vairs nav nekāda draudzība, un kad biju viņai vajadzīga, es biju aizņemta ar ko citu..jūtos nepatīkami, jo daļa taisnības tur ir, bet pagale nedeg viena. Par cik nedzīvojam blakus, taču pateikt varēja, ka kaut kas tāds noticies, es, protams, visu atliktu malā.
Tagad to visu nožēloju un man viņas tiešām pietrūkst, bet kā saprotu, viņa ir atradusi jaunus draugus, arkuriem tagad pavada laiku. Esmu jau zvanījusi un rakstījusi pēc tam, ar cerību, ka tas bija tikai tā..bet nekā.
Tā kā nāk X-mas, man bija doma kādu dienu nopirkt kādu kūku un negaidot vienkārši aizbraukt ciemos, piezvanīt pie durvīm..un..cerēt, ka mani aicinās iekšā un viss būs labi.
BET man ir bail, ka būs atraidījums, kas liks justies vēl trakāk. Esmu runājusi ar daudziem, tie saka, ka tā nav draudzene, lai nepūlos..vai arī ar laiku pāries.

Ko darītu jūs? Vai riskēt un iet ciemos, par spīti visam?
14.12.2012 21:16 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
cik ilgi tu par viņu nelikies ne zinis? manuprāt, tas daudz ko izaka. ja tā ir nedēļa, divas, var saprast, ja ilgāk, tad, man ir saprotams viņas aizvainojums
14.12.2012 22:24 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Met mieru, nepazemojies, ja viņai vienalga
14.12.2012 22:25 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
... un arī pati pirmā draudzene neliek par sevi manīt diskusijas autorei!

Pagale ar diviem galiem.

es tavaa vietaa neriskeetu palikt ar kuuku aiz durviim, bet driizaak gan nosuutiitu vinjai kaadu forshu, miilju niecinju daavanaa uz ziemassveetkiem, kaa piemeeram teejas kruuziiti ar uzrakstu - piedod, man tevis pietruukst vai kaut kaa taa. ja ir veel iespeeja saglaabt draudziibu, tad vinja noteikti noveertees to, ka neesi vinju aizmirsusi uz sveetkiem.

Ideāla ideja priekš šādas situācijas. Vai kā filmās nosūti picu ar uzrakstu Piedod nu vai kaut kā tmldz.!
14.12.2012 22:26 |

Reitings 467
Laiks varēja būt kādas pāris nedēļas, bet nu regulari sarakstījāmies, kā jau tas tgd notiek.
Pirms tam bija tāpat, bet viss bija OK.
14.12.2012 22:26 |

Reitings 467
Un, ja to izdaru, bet atbildes nav? Klusums? Pašai rakstīt?
14.12.2012 22:28 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
aizbrauc pie vinas un izrunajies!
14.12.2012 22:29 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Esmu pārliecinājusies, ka labu draugu ir 1% uz pasaules. Tāpēc jāuzmanās, lai tos nepazaudētu!
14.12.2012 22:33 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Jā, ja vēlies parādīt, ka šī draudzība tev neko nenozīmē, tad nepazemo gan sevi, pieturies pie lepnuma...
Es domāju, ja gribi saglabāt šo draudzību, tad nav te vairs diži ko spriedelēt un brauc vien ciemos. Centies izrunāies u varbūt atklāsies, ka viņai kas dziļāks tur sāp pie kā vrb pat neesi vainīga tu, bet pagadījies vnk pa ceļam ar nelielu aizvainojumu pret viņu, un tagad esi tā upe, kurā visa kanalizācija tiek gāzta. Cilvēka psiholoģiskie procesi ir krietni sarežģītāki k`ano ārpuses šķiet.
Ja tev vienalga, tad nu neko tur arī vairs nevajag darīt.

Ok, pietiks no mansi komentāru :D Man vnk šī ir tuva tēma
14.12.2012 23:16 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Man vajag just atgriezenisko saiti, ka otrs arī ir ieinteresēts, ne tikai es vienmēr aicinu kopīgi pavadīt laiku vai pirmā uzsāku saraksti.

Es ātri pieķeros cilvēkiem, bet, tā pat kā jāmāk atšķirt draugu no paziņas, jāatšķir arī labākais/ie draugs/i no draugiem.
14.12.2012 23:20 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Nebija gadījumā tā, ka puisis viņu pameta? Ja nu tā ir, tad ir pašsaprotami, ka viņai šķita, ka tu par viņu neinteresējies. Arī tad, ja šķiršanās bija viņas pašas iniciatīva, tas ir grūts laiks viņas dzīvē, un tad parasti gribas kādu blakus, bet nekad negribas uzbāsties. Domāju, ka tas ir tikai sakāpināto emociju dēļ, taču skaidri jau mēs neviena to pateikt nespēsim. Es, tavā vietā, aizbrauktu pie draudzenes ar to kūku. Ja nelaidīs iekšā, tev vismaz būs kūka. :D Picas sūtīšanas ideja man šķistu bezpersoniskaun es būtu pat nedaudz dusmīga, ka pie manis neatnāca personīgi, bet sūtīja kaut kādu muļķīgu picu.
14.12.2012 23:25 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka, ja tā draudzene pirms tam bija tuva, tad ir ļoti maza iespēja, ka paliksi ar kūku aiz durvīm. Vismaz es tā nevarētu izdarīt. Aicinātu iekšā un visus rūgtumus izrunātu. Tomēr, ja pēc šādas tavas pretimnākšanas, situācija neuzlabojas, tad gan met mieru.
14.12.2012 23:30 |

10 gadi
Reitings 1266
Reģ: 21.08.2012
Es ietu ciemos, domāju, ka vēstule, ko saņēmi arī bija signāls tam, ka viņa vēlas tevi satikt, bet aizvainojums neļauj zvanīt un pielūgties :)
15.12.2012 01:09 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Piekrītu Fleming. Ja viņa nevēlētos, lai tu viņāi šajā gadījumā pasper soli pretim, nebūtu rakstījusi, bet vienkārsi paturējusi visu sakāmo pie sevis un pārstajusi kontaktēties.
15.12.2012 01:20 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Darītu tieši kā minēji
Tā kā nāk X-mas, man bija doma kādu dienu nopirkt kādu kūku un negaidot vienkārši aizbraukt ciemos, piezvanīt pie durvīm..un..cerēt, ka mani aicinās iekšā un viss būs labi.

Tā taču labākā draudzne, kāds gan pazemojums ir pielikt lielāku soli pretī salabšanai?
Atzīstos, ka man arī piemīt tāda lieta kā tavai draudzenei - tad kad man ir slikti, man gribas, lai mani tuvie cilvēki paši skrien pie manis, man nepatīk sākt runāt par savām problēmām, ja man par to nejautā :D Izrunājaties un pastāsti, ka tev bija saspringts laiks un nespēji pamanīt saucienu pēc palīdzības :)
15.12.2012 01:23 |

Reitings 135
Reģ: 28.08.2011
Es tiešām šoreiz aizietu vai būtu pārlaimīga ja pie manis atnāktu.

savā laikā es arī gribēju pie labākās draudzenes aiziet ar kūku, ok lieta bija citādāka, puisis izjauca draudzību un greizsirdība, bet noteikti, ja iekšēji nebūtu tāds ''NEEJ, VIŅA JAU NEGRIBĒS'' un tāds kā aizvainojums, tad man joprojām būtu labākā draudzene. Vairs jau nav ko nožēlot, bet ilgi nevarēju pārdzīvot.
AIZEJ AIZEJ AIZEj, viņa grib!!
15.12.2012 01:24 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Tu domā,ka viņa nenovērtēs, ka tu viņas dēļ centies? ņemot vērā,ka viņai ir sāpīgi pēc šķiršanās, vienalga vai kā atbalsts ir nepieciešams!
Pilnībā piekrītu Tatjanai, ka šķiršanās laikā mēs visu uztveram daudz saasinātāk. Pati pēc sevis to zinu...
15.12.2012 09:20 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
Saka,ka katraas attiecibas uzsakot,ar laiku pazaude tiesi vienu draugu :) nezinu no kurienes sis teiciens :D Skaties pati, vai ir verts justies slikti, ja otrs ta nejuutaas..
15.12.2012 10:28 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Draudzību veido divi cilvēki. Es neuzskatu, ka vienam visu laiku jāvaktē, vai otram viss ir ok, vai nekas nesāp, vai nevajag paturēt rociņu. Ja viens vairāk dod, bet otrs tikai gaida, tad jau saknē uzskatu, ka šāda draudzība īsti nav... es nezinu, bezjēdzīgi man tas viss liekas. Tādā ziņā pat apskaužu vīriešu draudzību- mēnešiem var netikties un tāpat skaidri zina, ka draudzība tāpēc nav izplēnējusi.

Jāņem to visu vieglāk. Mēģini, protams, ja tas Tev ir svarīgi :)
15.12.2012 13:39 |

10 gadi
Reitings 27
Es ari esmu nepatikama situacija ar labako draudzeni. Ari gribetos kadu padomu.

Vina macas dazas reizes nedela (1-2-3), visu atlikuso laiku pavada majas vai ar citiem tikoties, bet kad es vinu saucu ciemos vai nu vel kaut kur, vina saka, ka nevarot. Bet nu es zinu ka daudz darisanu vinai nav :( vina pieradusi, ka es vinai palidzesu un vispar darisu visu vinas laba, bet nejutu, ka vina daritu tapat
15.12.2012 14:21 |

Reitings 12651
Noriskē...nu, kas tad Tev var palikt sliktāk? Noignorēs Tevi, noignorēs..vismaz mēģināji. A, ja aicinās iekšā un tā, tad jau varēsi paskaidrot to pašu, ko rakstīji te, ka, ja viņa būtu padevusi kādu ziņu, Tu noteikti viņu atbalstītu, bet tāpat vien jau nevari uzminēt, ka kaut kas ir noticis. Un nākamreiz tad arī viņa padomās par to un šādas situācijas neatkārtosies..
15.12.2012 14:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits