Sveiki!
Nesen saskāros ar nepatīkamu lietu. Biju ierakusies savos darbos, skolā un arī attiecībās ar vīrieti. Izrādās, ka biju veltījusi par maz laika savai labākajai draudzenei, un, nesazinoties ar viņu pietiekami bieži, neko nezināju par to, ka viņa ir izšķīrusies ar savu draugu un jūtas slikti.
Bet, kā gan es to varu zināt, ja man neviens pat neuzzvana un neraud klausulē? Domas lasīt nemāku..un tagad saņēmu smagu vēstuli no viņas, ka tā vairs nav nekāda draudzība, un kad biju viņai vajadzīga, es biju aizņemta ar ko citu..jūtos nepatīkami, jo daļa taisnības tur ir, bet pagale nedeg viena. Par cik nedzīvojam blakus, taču pateikt varēja, ka kaut kas tāds noticies, es, protams, visu atliktu malā.
Tagad to visu nožēloju un man viņas tiešām pietrūkst, bet kā saprotu, viņa ir atradusi jaunus draugus, arkuriem tagad pavada laiku. Esmu jau zvanījusi un rakstījusi pēc tam, ar cerību, ka tas bija tikai tā..bet nekā.
Tā kā nāk X-mas, man bija doma kādu dienu nopirkt kādu kūku un negaidot vienkārši aizbraukt ciemos, piezvanīt pie durvīm..un..cerēt, ka mani aicinās iekšā un viss būs labi.
BET man ir bail, ka būs atraidījums, kas liks justies vēl trakāk. Esmu runājusi ar daudziem, tie saka, ka tā nav draudzene, lai nepūlos..vai arī ar laiku pāries.
Ko darītu jūs? Vai riskēt un iet ciemos, par spīti visam?