Sweiki visiem, man ir loti sarezgita situacija kurai wairs neredzu iznakumu. Bija tada lieta ka biju ar darba kolegiem aizbraucis darba pasakuma, protams dzivojaam kopaa un izdomaajam pirmajaa dienaa mazliet palusteeties, sanaca taa ka man ar darba koleegi, kura man tiesaam patika un veel jo projaam patiik, sanaaca maza dzirksteliite, kas turpinaajas veel nakosaas 2 dienas, viss bija ok, liidz pareejie saka kaut ko baumot un tenkot, lidz uzzinaaja viss darba offiss un izcelas daznedazakas baumas. Tajaa laikaa protams biju kopaa ar citu meiteni, bet ar sawu darba kolegi bija un ir kautkas ipass. Tgd kad viss beidzies, esmu nonaacis pie sasistas siles, jo draudzenei vakar pastaastiju un izkiramies, bet ar darba koleegi naw nekas skaidrs un diez vai vina noslieksies par labu man vai vinas ieprieksejajam draugam. Ja man darba kolege (sauksim par Ilzi) patiik, man ciinities vai laut vinai iet dzivot talako dzivi, neskatoties uz to ka Ilzi redzu katru dienu darbaa un nespeeju vien beigt domaat tikai un vieniigi par vinu.