Pašai īsti pieredzes nav. Tik sarakstes līmenī. Patīk sarakstīties ar dažādu tautību cilvēkiem un runājot tiem, kuri no Āzijas puses, tie man pēdējā laikā uzdzen šermuļus. Zinu, ka nav labi par visiem spriest kopumā, tomēr vienu es esmu skaidri secinājusi, ka, ja tu viņiem patiešām interesē, tad gadījumā, ja tev īsti, tomēr liksies, ka 'nav pa ceļam', tad grūti tikt vaļā, jo viņi tik un tā uzplīsies ar to, ka tu esi viņu īstā un vienīgā. Ironiski, ka pat sarakstoties un skaidri norādot robežas, ka internetā meklēju tikai sarunu biedrus, jaunus draugus caur kuriem uzzināt, ko interesantu par citām kultūrām, ir bijuši gadījumi, kur viņi saka, ka caur internetu jūt, ka es esmu īstā un izredzētā un tas nu ir uzmācīgi un biedējoši, jo cenšas visu ko ausīs piestāstīt. Tas nu arī man lika aizdomāties par šo tēmu, kā būtu, ja kādreiz būtu tā, ka sanāktu 'ieķerties', kādā no tā puses. Un, nonācu pie secinājuma, ka, manuprāt, tas, kā jau te minēja ir ļoti grūti (tā dzīvošana kopā, uzskati, pārējās lietas), es to formulētu kā milzīgu atšķirību, tādas kā divas dažādas pasaules, kurām pielāgoties ir ārkārtīgi, varbūt ne neiespējami, bet gandrīz nereāli grūti.
Bet pavisam noteikti nezinam ne tavas sajūtas, ne kā iepazināties, ne protams to puisi, tā kā šeit nu tev jābalstās tikai uz savām sajūtām, kas zin, ja mēģināsi un viss izdosies, varbūt pat apgāzīsi visu manis iedomāto, ko te uzrakstīju :)