Jelgava ieputīna kā sūnu ciems....tiiiiiiiiiiiiiiik forši (l) (l) (l)
viss balts un foršiņš
es jau nevaru sagaidīt,kad došos uz pļaviņas pikoties un sumo cīņā :D
ziema ir forša,lai ko kāda teiktu!
Jau otro dienu pēc kārtas visu laiku snieg!
wiiiiiiiiiii
starp citu, te kaut kad bija diskusija par krišanu..es šodien saļodzīju kāju, pat netuvojos zemei, kad man jau viens roku deva...tā kā nav taisnība, ka latvieši tie nepieklājīgie. :D
Abalone, kā nav vārtītāji? Kas tad tā par diskrimināciju? Nesmukie nedrīkst vārtīt vai kā? :D :D
* ņamsi, es šoreiz nerunāju par smuks/nesmuks kritēriju. Te laikam ir ļoti auksts, jo daudzi sildās savādāk. :D
* Nazi, vakarā iešu testēt Jelgavas ielas. :D
Man patīk karstvīna attaisāmos tā kustināt pat bez vīna pudeles, kad biju maza domāju, ka tās ir balerīnas. Vispār tas atgādināja, ka virtuvē stāv baltvīns, kuru jāpiebeidz, bet pirms aerobikas tas laikam nebūtu prātīgi.
Nazi, man bija plāns atkārtot zaļā pūķa vakaru, bet šoreiz ar bongu, ko brālis man solīja atdāvināt. tā kā nekas vēl nav zaudēts :D
nu es varu piedāvāt savas viemīlīgās telpas atkal. pat varu apsolīties nebūt tik garlaicīga, jo ceru, ka nākamreiz man nebūs atkal migrēna :D bija ļoti grūti to vakaru pardzīvot +/- ok noskaņojumā un uz kājām :D
* Nazi, 13 km ārpus Jelgavas :)
* ņamsi, super perspektīva-sadzerties un doties vārtīties ar lauku ziedu-onbkulīšiem, kuros vienmēr vismaz 40 grādi. :D