Varu izstāstīt par draudzenes pieredzi. Viņa kādu laiku īrēja istabu pie ļoooti vecas pensionāres - no sākuma viss bija kārtībā, tad jau sāku teikt, ka pārāk aizdomīgi, tomēr vecs cilvēks ir vecs un ar citu domāšanu (pārsvarā). Protams, ar laiku sākās sarežģījumi - pie draudzenes nāca puisis palikt pa nakti, vecenītei viņš nepatika pēc izskata, pateica, ka drošvien arī slikts raksturā(kas nav tiesa, burvīgs cilvēks) un sāka draudzenei skalot smadzenes, līda viņas istabā utt. Nu beigās sanāca kā es teicu, ka nekas labs nesanāks, draudzene izvācās un aizgāja dzīvot pie puiša. Es nevēlētos īrēt istabu pie veca cilvēka. Tikai ar jauniešiem un atlases kārtībā..
Ā, nu ja to tā arī var nosaukt, tad 3istabu dzīvoklī vienā istabā dzīvoju es, otrā brālis un trešā viens pārītis.. Reizēm bija jautri, bet brīžiem piebesīja atstātie trauki, pēc atgriešanās no vecākiem zem manas gultas mētājās prezervatīvs, pie šallēm un cimdiem koridorī arī, tēja un citi produkti pa bikiņam zuda.. nu tā. (Tā vispār bija stulba situācija, prezervatīvu atrada mans brālis, tad man bija 17 gadi, viņa sejas izteiksme bija briesmīga, bet manējā arī. Muļķīgi bija skaidrot situāciju, labi, ka viņš saprata :D )