Manuprāt, ja pēc tik īsa laika, saka "es tevi mīlu" tas ir jūtu uzplūdā un visticamāk šajā brīdī viņš nemaz nav apjautis, kas ir mīlestība. Domāju, ka šajā brīdī "es tevi mīlu" nozīmē, tu man patīc, man ir labi ar tevi, es vēlos veidot ko nopietnāku ar tevi, pāriet jaunā attiecību līmenī, padarīt tavu ikdienu gaišāku, tas apzīmē tava vīrieša vēlmi būt blakus tev. Un tas ir pozitīvi.
Ja to saka, kad jau attiecības ir ilgāk kā 2 gadus, tas jau ir nopietnāk uztverams un tas apzīmē arī to, ka šim vīrietim tu tik ļoti patīc un viņš vēlas, lai tev būtu labi visās jomās un viņš arī spēs tevi darīt laimīgāku nekā attiecību sākumā.
Tad arī rodas dziļāka izpratne par to, kas ir mīlestība, jo mīlestība, manuprāt katrās attiecībās ir savādāka.
Ja man būtu jādefinē vārdu salikums “es tevi mīlu“ es teiktu šādi - mīlestība ir divu cilvēku kopums, kas veidojas padziļināti iepazīstot otru cilvēku, cenšoties padarīt viņa dzīvi labāku, jo divi mīloši cilveki papildina viens otru un spēj sasniegt dzīves augstienes. Tas ir brīdis, kad partneris neredzot otru jūt, kā šis otrs cilvēks jūtas, tikai pēc bals. Tas ir brīdis, kad divi cilvēki ir viens vesels.