Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Es Tevi mīlu! - neeksistē

Reitings 168
Reģ: 11.12.2012
Sveikas, meitenes..palīdzītiet saprast kas notiek!

Esmu ar puisi kopā gandrīz gadu, dzīvojam kopā. Vienu brīdi atzināmies viens otram mīlestība un sākām šo frāzi teikt biežāk, tādos jaukos brīžos! Vienā strīdā, ka sākās pa visam nieka lietu bet pārvērtās tādā ka gandrīz izšķīrāmies, viņš teica, ka viņš nezin kas ir mīlestība, kā tas ir un utt. Bet viņam esot vēlme rūpēties par mani, gādāt un lolot, tā lai ar mani viss ir ok. Un dzīvē tā tiešām ir, viņš visu dara man. Bet es nezinu kāppēc, bet tas fakts, man nepatīk. Es vēlos dzirdēt to, ka cilvēks mani mīl. Tā lai beigās nesanāk tā ka viņam vienkārši ir komfortabili ar mani - ir kas drēbes mazgā, ēst gatavo, sekss ir. Bet mīlestības nav..
Kā likt viņam to saprast..saprast sevi?
13.12.2012 19:50 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
varbūt viņam tu esi jau pašsaprotama un viņš ir aizmirsis to mīlestības sajūtu. varbūt dēļ tā strīda viņš baidās izteikt tādus vārdus?
par ko bija jūsu strīds? varbut tu esi tagad pelnījusi šādu attieksmi no viņa puses? varbūt tu pateici ko tādu, kas viņu tā sapināja, ka ilgi vairs tev nespēs pateikt, ka tevi mīl un vai vsp sajutīs, ka tevi mīl. bieži ar vārdiem mēs nogalinām arī jūtas
18.12.2012 14:32 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Cilvēki ir dažādi! Viens var atzīties mīlestībā jau pēc mēneša, citam vajadzīgi gadi. Nedomāju, ka "gandrīz gada" laikā var definēt, kas ir mīlestība un kā tas ir. Nerunājot jau par to, lai to skandinātu non-stopā.
18.12.2012 14:36 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kā likts saprast sevi??

PATEIKT!
Ja neder mutiski, tad vari rakstveidā.
Nu nav citu viedu, kā otram darīt zināmas savas domas.

Viss, ko vari pieprasīt, ir tikt uzklausīta. Tas, vai sekos rīcība, ir atkarīgs no viņa paša un viņa izjūtas darīt to, ko prasi.
18.12.2012 14:36 |

Reitings 227
Bet, kas tad ir mīlestība, ja ne vēlme rūpēties par otru, lolot un būt kopā? Manuprāt, tas jau parāda to, ka viņš mīl :)
Nu, nav mīlestībai definīcijas! Tāpēc jau saka - to, ka mīlēji kādu, saproti tikai tad, kad pazaudēji. Tad redz apjaušs mīlestības īpašības un nav vairs muļķīgu jautājumu.
18.12.2012 14:43 |

Reitings 186
Reģ: 12.06.2012
"Just because someone doesn't love you the way you want them to it doesn't mean they don't love you with everything they have."
18.12.2012 14:45 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
labaak ka ar darbiem paraada,ka miil,nevis saka tuksus vaardus.
piem. sieva stiepj 20kg kartupelus,bet viirs tikmeer staasta cik loti vins tevi miil...

P.S garumzimes nestrada... :D
18.12.2012 14:52 |

Reitings 844
Esmu sapratusi, ka mīlestība, lai cik tas varbūt jocīgi neizklausītos, nav jūtas. Jo jūtām ir tendence lēkāt no spēcīgi pozitīvām uz spēcīgi negatīvām. Un tās vienmēr beidzas. Brīdī, kad mēs iemīlamies, mūsos vienlaikus piedzimst arī tik pat liels naids, jo jūtas īstenībā ir cietums. Un naids piedzimst kā iekšējās brīvības protests pret šo cietumu. Apvīts ar rozēm un lilijām, bet cietums. Bija te tāds cumshot, kurš sludinaja, ka mīlestība ir tilts starp divām dvēselēm. Šaubos, vai pats saprata, par ko runā, bet precīzāk nepateiksi.
18.12.2012 15:19 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Manuprāt, ja pēc tik īsa laika, saka "es tevi mīlu" tas ir jūtu uzplūdā un visticamāk šajā brīdī viņš nemaz nav apjautis, kas ir mīlestība. Domāju, ka šajā brīdī "es tevi mīlu" nozīmē, tu man patīc, man ir labi ar tevi, es vēlos veidot ko nopietnāku ar tevi, pāriet jaunā attiecību līmenī, padarīt tavu ikdienu gaišāku, tas apzīmē tava vīrieša vēlmi būt blakus tev. Un tas ir pozitīvi.

Ja to saka, kad jau attiecības ir ilgāk kā 2 gadus, tas jau ir nopietnāk uztverams un tas apzīmē arī to, ka šim vīrietim tu tik ļoti patīc un viņš vēlas, lai tev būtu labi visās jomās un viņš arī spēs tevi darīt laimīgāku nekā attiecību sākumā.
Tad arī rodas dziļāka izpratne par to, kas ir mīlestība, jo mīlestība, manuprāt katrās attiecībās ir savādāka.

Ja man būtu jādefinē vārdu salikums “es tevi mīlu“ es teiktu šādi - mīlestība ir divu cilvēku kopums, kas veidojas padziļināti iepazīstot otru cilvēku, cenšoties padarīt viņa dzīvi labāku, jo divi mīloši cilveki papildina viens otru un spēj sasniegt dzīves augstienes. Tas ir brīdis, kad partneris neredzot otru jūt, kā šis otrs cilvēks jūtas, tikai pēc bals. Tas ir brīdis, kad divi cilvēki ir viens vesels.
27.12.2012 20:12 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Un dzīvē tā tiešām ir, viņš visu dara man. Bet es nezinu kāppēc, bet tas fakts, man nepatīk.

Ja viņš sāks darīt pretējo, tad tu sajutīsi, ka tomēr viņš tevi mīl gan, tikai tik tiešām, katrs to pauž pa savam.
27.12.2012 20:16 |

Reitings 235
Reģ: 04.04.2011
es arī kādu laiku , aptuveni pusgadu, neesmu atbildējusi ar to pašu, kad vīrietis saka - es tevi mīlu, ļoti . Un viņš saprot, jo laiku atpakaļ es vīlos ļoti, ka es vēl nevaru pateikt pretī to pašu. varbūt viņš jūtas līdzīgi.
Nestrīdaties - dzīvojat draudzīgi :)
27.12.2012 20:27 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Kode jā, tā nav īpaši jauka situācija. Bet tavs vīrietis vismaz saprot, bet ir tādi, kuri nesadzirdot tādu pašu atbildi apvainojas, jūtas aizskarti utt. Un tik tiešām ir jāpaiet laikam, lai tos vārdus spētu izteikt ar patiesumu , no visas sirds...
27.12.2012 20:31 |

Reitings 62
Reģ: 13.12.2012
Tas, ka nesaka, ka mīl, nenozīmē, ka nemīl. Ir ļoti daudz vīriešu, kas principiāli vai kādu citu iemeslu dēļ nemaz netaisās jelkad teikt šos 3 vārdus. Labāk, lai ir darbi, bet nav vārdu, nevis otrādi...
29.12.2012 00:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!