meitenes vai jums ir biksītes ko velkat mēnešreizēs un parastās dienās
man mēnešreizēs ir ļoti ērtas parastas biksītes,kuras nav žēl nosmerēt un kurās var paketi ielipināt pie citām seksīgajām un caurspīdīgajām jau to pamperu nelīmēs
smieklīgs jautājums bet...
Ne, nevalkāju nekādas specialās. Un ko nozimē parastās biksītes? Es nēsāju tikai gludus bezvīļu stringus, jo jebkura cita apakšveļa spiežas cauri un redzas.
Un lietoju tikai tamponus, nesmērējos ar paketēm
Ebe,
es jau arī šodien par to domāju :D
man vēl apkārt neatkarīgi viens no otra vairāki cilvēki, kas nav nekādi čīkstuļi pateica frāzi :
"bļāviens viss zejeb**, nah** visu!") :D kas šodien visiem ir?! :D
man vēl apkārt neatkarīgi viens no otra vairāki cilvēki, kas nav nekādi čīkstuļi pateica frāzi :
"bļāviens viss zejeb**, nah** visu!") kas šodien visiem ir?!
Lancaster, es to pašu šodien jau nodomāju! Darbā bija tāds kā tusiņš, bet visi tik neapmierināti, kašķīgi arī tie, kas parasti tādi nav - pilnīgi sakaitināja :D
Nē, skaya, MartH taču jau teica, ka viņai pašai apenītes ir skaidri nodalītas, kuras parastajām dienām, kuras mēnešreizēm, bet viņai ļoti steidzīgi bija jāuzzina, kā ir pārējām :D
zīda, mežģīnu u.taml. veļu nevelkāju, tāpēc visās dienās man ir vienādas, kokvilnas biksītes. tamponus arī nemīlu lietot, tāpēc ideālas paketēm. kāds vispār īsti bija jautājums? protams, ka tādās seksīgās biksītēs nelīmēsi paketi, jo pirmkārt, varētu īpaši labi neturēties, otrkārt, lielāks risks, ka smērēsies kaut kas garām.