Es ar savu meiteni esam kopā jau 5 mēnešus, bet mums vēl nav bijis sex, viņa visu laiku atsaka un saka, ka tam nav vēl gatava, neticu, ka meitene 23 gados var būt nevainīga, jo viņa ir skaista, gudra un jauka.
nē nu tas, ka neesat mīlējušies pēc pieciem mēn. būtu pat nepārsteidzoši, bet tas, ka pat neesat čubinājušies viens gar otra jaukumiem (izsakos kā mazs bērns :D), tas gan ir jokaini. var būt bailes no pirmās rwizes vai kkādi citi iemesli nedarīt to ātri, bet tas, ka pat negribās neko vairāk par skūpstiem tas gan ir kā ir.
kādi ir skūpsti? kaislīgi vai tikai tā bučošanās pēc?
Nav viennozīmīgi, ka nav gulējusi ar pusmaskačku.. draudzene bija kārtīgi iemīlējusies, neskatoties,ka partneru skaits viņai ir ļooooti liels, ar šo puisi tielējās arī kādus mēnešus 4.. ar citiem nav ibjis problēma..
bet 5 mēneši ir ļoti daudz (izņēmums, ja tiekaties 1x nedēļā uz stundu), tad nesaprotu, kādēļ visas tēmas netiek izrunātas? tātad, Tu nezini neko par viņu, par iepriekšējām attiecībām utt.. iespējams, ka meitene baidās un vnk nemāk maukt uz priekšu :D
aaaa labāk arī neko nezināt par iepriekšējām attiecībām, tā arī rodas jaunas diskusijas par- ''manu draugu dzimšanas dienā apsveica bijusī, un nejau parasti bet ar dzejolīti, vai tas ir normāli?'' :D
^^, tā nav sekta, bet gan lēmums. Ir sievietes, kuras grib zaudēt savu nevainību savam vīram, nevis kādam ar ko pēc gada, diviem izšķiras. Liekas tik stulbi teikt, ka to nosaka sekta, ka jāpārguļ pēc kāzām.
Es labi saprotu, ka var gribēt pirmo reizi ar vīru vai vismaz pārbaudītu partneri, nevis lēkāt pa gultām. Bet konkrēti tas, ko pieminēja ^^ - tur ir sektas domāšana. Saucas "Īsta mīlestība gaida". Viņi nav tur visi nevainīgi, daži no viņiem ir jau pārgulējuši, bet pēc tam pievērsušies šai domāšanai, kas jau, manuprāt, ir liekulīgi. Slimīgā lieta domāšanā ir tajā, ka visi jaunieši jūsmo par Dievu, kaut vai tik parasta lieta kā draugiem.lv profils ir pierakstīts pilns par to, paklausoties tās lekcijas, kāpēc būtu jāgaida utt... Nekā citādāk kā par sektu nosaukt to nevaru.
viņai pirms manis atttiecības nav bijušas, viņa man to teica un vēl viņa teica, ka bija viens pusis, kurš viņai ļoti patika, bet viņi bija tikia draugi un tas bija pirms 5 gadiem un viņa jau ar to puisi nav draugi kā 5 gadus un pie tam mūsu skūpsti pagaidām nav baigi kaislīgi, jo tas viņai diezko nesanāk, bet ar laiku sanāks. :*
Liekas, ka tajā ĪMG sektā koncepts ir šāds - vai nu tu esi nevainīgs, vai tev pus rajons ir gājis pāri, vienalga, jo Jēzus piedod un dod otru iespēju! Galvenais ir nopirkt to sudraba gredzenu, par 5 latiem, kas simbolizē tavu piederību šai grupai. Tātad, par noteiktu summiņu Jēzus piedos :)
Nu zinies, Tev tad ir vella pacietība.
Ja es būtu džeks (bet arī būdama meitene) tomēr nespētu iztikt bez - vismaz mīlināšanās, čubināšanās kailiem vai nu vismaz puskailiem pa gultiņu. Tā tomēr ir tuvība, uzticēšanās otram cilvēkam, vēlme pieskarties, tuvoties, bet ja tādas vēlmes nav...
nē nu (situ Tev pieci) par tādu pacietību :)
Kofmani, es lasu, lasu un nesaprotu - ko tu gribi? :D Tev ir pavisam normāla meitene pagadījusies, kurai aiz muguras vienkārši nav tik lielas pieredzes. Neredzu te nekādu problēmu, ja vien viņa tev patiešām simpatizē ar visu savu pareizību. Ja nē - meklē citu ar citiem uzskatiem.
man sāk likties, ka viņa man neuzticas.
Vēl viena pavisam normāla parādība. Jūs esat kopā tikai 5 mēnešus, nesaprotu, kā vispār cilvēkam var uzticēties pēc pāris mēnešiem, ņemot vērā, ka principā vispār nevienam nevar uzticēties.
Ja es būtu džeks (bet arī būdama meitene) tomēr nespētu iztikt bez - vismaz mīlināšanās, čubināšanās kailiem vai nu vismaz puskailiem pa gultiņu. Tā tomēr ir tuvība, uzticēšanās otram cilvēkam, vēlme pieskarties, tuvoties, bet ja tādas vēlmes nav...
nu man viņa vispār ir ļoti kautrīga un kautrējas man pat parādīties apkašveļā, es nezinu kapēc viņa tāda ir.
Pff, nu par bijušo jau varēji arī neteikt riebeklības.. Kur tad tagadējai meitenei garantija, ka tu par viņu pēc tam tāpat nerunāsi? Lai gan garantijas jau tāpat nav nekam :)
Tas, ka skaista meitene 23 gados ir nevainīga nav nekas nesaprotams, bet tas, ka 5 mēnešu laikā meitenei nav gribējies neko vairāk - to gan īsti nevaru izprast. Man jau liekas, ka attiecības pašas par sevi nav mīlošas, jo mīlošās attiecībās nevar negribēt otru, nejust vajadzību ko vairāk. Pašam jāpavēro no malas savas attiecības un jāpadomā varbūt meitene ir kopā būšanas pēc, ne jūtu dēļ...
Kad es iepazinios ar savu nākamo sievu mums sekss bija pirmajā tikšanās reizē.
Bija burvīgi un forši. Mums bija 21/22. Kādu laiciņu jau var paklīrēties, bet pus gadu ????