Filozofija LU

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Lūdzu atsaukties tās, kurām bija pie R.Bičevska filozofija. Zinu, ka eksāmens katru gadu viens un tas pats, vai kāda, kurai ir atbildes vai jautājumi, var man tās atsūtīt?:)
lūdzu arī paklusēt tās, kuram būs sakāms kas par nemācīšanos utt. Man leikas, ka jebkurš, kurs kaut lekciju pie viņa ir nosēdējis, lieliski saprot, kāpēc ir tada situācija:)
12.12.2012 15:06 |

10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Man tieši bail par to mūziku. Tā kā man ir sūdīga dzirdes atmiņa+ lācis ir uzkāpis uz ausīm, tad ļoti bail, ka nespēšu atšķirt kurš būs tas reģions :(
12.12.2012 23:31 |

10 gadi
Reitings 2083
Spotorno, tikai nevajag.
nav mana vaina, ka pie viņa neko nesaprotu, tas, ko mācīšos, kā saka parfait, paliks uz manas sirdsapziņas un ja man to vajadzēs, apgūšu pašmācības ceļā no gramatām, kuram kaut ko var arī saprast. un nav mana vaina, ka LU obligāti ir jāpieliek pie darba doktors, nepārbaudot to, vai vispār viņš runā studentiem saprotamā valodā.
Es jau uzsvēru, ka neesmu no tām kāda esi tu, tīri atsēdēt visu, kārtīgi iezubrīt katru pateikto vārdu, pat ja nesaprotu (saku, jo acīmredzot manā pēdēja komentāra neesi pacentusies "iebraukt"), jo galvenais taču ir mācītie sun esmu te sevis pēc.
Riebj šīs gudrās runas. Zinu, ka stulbi ir iesaistīt te citu tematu, bet spriežot pēc blogu diskusiju, kura uzbrauci meitenei, kura studē tiesību zinātnes, absolūti bez jēgas, saprotu, ka nemaz neesi spējīga objektīvi vertēt katru gadījumu, bet forumā blamē savu "gudrību" pa labi, pa kreisi.
12.12.2012 23:41 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
sunshine, nav prāta darbs tagad man atbildēt, bet nu tavai zināšanai, tas ne tu, ne tā meitene spēj objektīvi vērtēt, jo ne viņa nav vispār sapratusi, par ko rakstīts (un uzbraucu es viņai pamatoti, nevajadzeja braukt virsū man ar savām nepamatotām piebildēm, ne tu - paķer viena cilvēka sacīto un kā sabojātais telefons blefo tālāk kaut kādu murgu.
Un par savu filozofijas kursu, dari kā gribi, man ta kas, ne jau es esmu tas profesors, kas pieņems/nepieņems tavu darbu.
12.12.2012 23:50 |

10 gadi
Reitings 2083
:D tieši tā arī lūdzu sākumā, ko ielīdi ar savu morāli?:D
13.12.2012 00:05 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Sunshine, pilnīgi pirksti niez pateikt pasniedzējam par tavām un tava kursa ''idiotiskajām'' aktivitātēm. :D
13.12.2012 00:15 |

10 gadi
Reitings 2083
pats tādu situāciju radījis. Ja ļauj acu priekšā špikot, un atbildes kā citi saka pat internetā esot, tad nu diez vai viņam tas diži raustīs, domāju, ka tāpat zina.
p.s. šeit no kursa esmu tikai es, tā kā nevajag to uz visu kursu attiecināt:)
13.12.2012 00:24 |

Reitings 1602
p.s. šeit no kursa esmu tikai es, tā kā nevajag to uz visu kursu attiecināt

Un kur paliek objektīvā domāšana? Pirmkārt, tu nevari zināt visus, kas slēpjas aiz profiliem, un otrkārt, nezināms lasītāju skaits neskaitās? :) Turklāt "viss kurss (cik nu viss tur, jo ne visi parakstīties uz to)" arī top tajā brīdī, kad kāds viens negodīgais iegūst no kaut kurienes atbildes un "pa draugam" izdala to saviem kursabiedriem... :)
13.12.2012 00:35 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Un kur paliek objektīvā domāšana? Pirmkārt, tu nevari zināt visus, kas slēpjas aiz profiliem, un otrkārt, nezināms lasītāju skaits neskaitās?

pašai neliekas muļķīgi piesieties pilnīgi nesvarīgām lietām?
13.12.2012 00:43 |

Reitings 1602

Un ko tu patlaban dari? Pati iejaucies ne pa tēmu....
13.12.2012 00:44 |

10 gadi
Reitings 2083

tik tiešām, pati teici, ka kas tad tev, tiešam nevari aizmirst to, ka izteicu savas domas? atvaino, ja tas Tevi tik dziļi aizskāra, ka jākļūst par suņanaglu.
13.12.2012 00:46 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Spotorno, tu laikam vispār nespēj uz sevi paskatīties no malas?
13.12.2012 00:51 |

Reitings 1602
Menda, ieteiktu uztraukties par sevi nevis mani. Ar manu "skatu no malas" ir viss kārtībā, ja tevi tas neapmierina, meklē atbildi uz jautājumu sevī - kāpēc tevi tā uztrauc mana pašapziņa ;)
Ja tev tik ļoti nepatīk, ka spēju brīvi par visu runāt un neuztraucos par to, ko par mani padomās kaut kāda sunshine vai menda, tad nu tās nav manas problēmas. Jūtos pilnīgi harmoniski.
Varbūt vēlies par to parunāt no žurnālistiskā skatupunkta skatoties?
Vienmēr esmu atvērta diskusijām :)
13.12.2012 00:55 |

10 gadi
Reitings 2083
Starpcitu, Spotorno, Tu esi liekule. Noradīšu uz Tava bloga jaunāko rakstu
http://www.neatkarigaiszinotajs.at.lv/
un Tavu komentāru 3. decembrī diskusija, kur meitene meklē darbu.
Un kā tev ar valodām, te jau regulāri kādam vajag kaut ko iztulkot Tajos pašos sludinājumos bieži gadās kādam sos situācijas.
Arī esmu Zviedrijā, bet man ik pa laikam nāk lūgumi palīdzēt iztulkot kādu daļu no diplomdarba (rus-lv), rediģēt darbus, pārbaudīt tos, bet par nelielu samaksu to daru, jo pagaidām neesmu tik izmisusi, lai nodarbotos ar intelektuālo darbu brīvprātīgi

vienkārši superīgi, cik cilvēks var augstu lēkt.
kā saka, aiz krāšņākās pāva astes slēpjas pati parastākā vistas pakaļa.
13.12.2012 01:00 |

Reitings 1602
sunshine, un tagad pasaki kā tevi nenosaukt par muļķi, ja tu pat nespēj izlasīt to, kas ir rakstīts?
Lūdzu, citāts no mana darba
Runa nav par palīdzības sniegšanu referātu, diplomdarbu izstrādē, piemēram, kā konkrētu materiālu tulkošana, specifiskas informācijas meklēšana un sniegšana u.c., bet gan darba pilnīga rakstīšana par samaksu cita vietā.

Pirms sāc meklēt manī kādu vainu, pameklē to sākumā sevī!

Pirmais mans ieraksts par Diskusijām kā reiz atbilst arī tev, uzsāc nepamatoti "braukt virsū" vispār neizprotot par ko ir runa un neizlasot/neizprotot rakstīto!

Vārdu sakot no comments.
Spilgts piemērs maniem rakstiem.
13.12.2012 01:04 |

10 gadi
Reitings 2083
palīdzības sniegšana par maksu, lai nebūtu tik izmisusi, lai kādam palīdzētu ar savu intelektualitāti?
Gribu pajautāt: cik ilgi meklēji mazu daļiņu no teksta, kas Tevi glābtu? vienmēr izstrāda kaut kādu plānu, lai katram, kurš saprot, ka Tavs inteliģentās sievietes tēls ir tikai tāds plīvurs vien, spētu atrast kādu citātu, ko iebāzt sejā, jo redz viņš ir tik neuzmanīgs un nespēj uztvert teksta jēgu?

diezgan nožēlojami vērot diendienā diskusijas, lai uzrakstītu kādu rakstu, apr ko tik ļoti sāp sirsniņa un ir žēl, ka sabiedrībā tas notiek. Taisnība Vien Queen bija, ka cosmo.lv tev ir sasāpējusi problēma.

viss ir skaidri redzams. Mans pēdejais vārds.
13.12.2012 01:15 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
jums semināri nav? nu nevajaga muldēt, ka viņš par runāšanu semināros nepaaukstina atzīmi! izklausās, ka tu guli tajās stundās!
13.12.2012 01:17 |

10 gadi
Reitings 2083
ir, protam! jā, semināri, atklāti sakot, tiešam ir labi, jo tad es tiešām kaut ko saprotu. Manā gadījumā tikai tas neglābj visu pārējo vielas daudzumu, kas nav saprotams:)
13.12.2012 01:19 |

Reitings 1602
Man jau sen viss ir skaidrs, ka tev itin nekas nav skaidrs, par to jau ir visa demagoģija.
Un tu domā, ka mani ieraksti blogā ir vienīgie?
Par akadēmisko godīgumu/negodīgumu regulāri notiek sabiedrībā apspriedes un diskusijas, tāpat kā par morāles un ētikas normām.
Kārtējo reizi parādās tā aprobežotā domāšana, jo neko vairāk par cosmo forumu neredzi, ja jau domā, ka tikai cosmo forumā apgrozās dotais "kontingents", jo kā skatos lasīt nemāki, man pat rakstos ir rakstīts, ka secinājumus izdarīju balstoties uz dažādu veidu masu medijiem.

palīdzības sniegšana par maksu, lai nebūtu tik izmisusi, lai kādam palīdzētu ar savu intelektualitāti?

O, te rodas atkal pretruna un vispārējā nezināšana, neizpratne par to, kas ir palīdzība. Laikam nekad neesi dzirdējusi, ka juristi un advokāti arī sniedz bezmaksas konsultācijas.
Gribu pajautāt: cik ilgi meklēji mazu daļiņu no teksta, kas Tevi glābtu?

Rēķināt arī nemāki? 3-4 minūtes pagāja no tava ieraksta līdz manam, turklāt es ideāli orientējos savos rakstos un tajā, kas notiek sabiedrībā.
Tavs inteliģentās sievietes tēls ir tikai tāds plīvurs vien, spētu atrast kādu citātu, ko iebāzt sejā, jo redz viņš ir tik neuzmanīgs un nespēj uztvert teksta jēgu?

Un vai tad tu pati uz to neuzprasies? Ja jau tu negribi, lai es bāžu tev citātus ar tevis pašas pieļautām kļūdām, tad kur vispār ir loģika sākt ar mani diskutēt?

Ja tu neesi pārliecināta, ka esmu kļūdījusies, tad nesāc ar mani diskusiju, jo rezultātā tāpat sanāk, ka kļūdu pieļauj tu nevis es.

Kārtējais pierādījums tam, cik bezjēdzīgi ir sarunāties ar sev neatbilstošu pretinieku.

Ar labunakti filozofijas studēšanā!
13.12.2012 01:33 |

Reitings 5709
Hahaha.. :D Paldies, tieši pietrūka šim vakaram izklaides!
13.12.2012 01:50 |

Reitings 5709
es ideāli orientējos tajā, kas notiek sabiedrībā

so obvious :D
13.12.2012 01:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits