Kategoriski nē! Kādreiz to pašu kļūdu darīju - tas izveido kārtu uz galvas ādas un neļauj elpot, kas palēlina arī matu augšanu, un bonusā ātrāk taukojās mati - tā man friziere skaidroja.
tā kā matus mazgāju katru dienu, tad nezinu, cik ātri man tie taukojas un vai tas ir masku/balzāmu dēļ. bet man patīk, kā mani mati aug un izkskatās, kad smērēju visu arī galvas ādā.
_paris saka pareizi. bet es lieku, jo savādāk man atkal sāk lobīties galvas āda nost. bet taukošanās problēma ir, ja lieku masku pie saknēm. bet nu man ir tāda dilemma. un nemāku atrast risinājumu
Lieku apmēram 10 cm no galvas ādas. Jā, ja matu maska ir olas ar avokado, var smērēt uz ādas, bet tie visi ķīmiskie savienojumi nekādu labumu ādai un matu saknēm tāpat nedod. Turklāt, man ir taukaini mati un es nedrīkstu neko, izņemot šampūnu, likt uz galvas ādas.
Kategoriski nē! Kādreiz to pašu kļūdu darīju - tas izveido kārtu uz galvas ādas un neļauj elpot, kas palēlina arī matu augšanu, un bonusā ātrāk taukojās mati - tā man friziere skaidroja.