vecenes

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
kā mani šodien izbesija viena vecene grrr
stāvēju Betā rindā, bij saskrējuši daudz cilvēku, rinda liela, un te pēkšņi man pa priekšu ielien vecene un saka - ja tut stajala!!! baaac es viņai saku, nē es te jau ilgi stāvu, viņa aizgriežas un pat netaisas paiet maliņā, es salieku ātrak savus pirkumus uz letes, bet viņa savus vnk padod pardevējai rokās :D es vnk visa nikna un sarkana stavēju un vel ilgi pie sevis lamājos
jums tā nav gadijies?
11.12.2012 22:56 |

Reitings 252
Reģ: 31.10.2011
bija labs gadijums,budama stavokli braucu ar sabiedrisko uz centru,iekapj 2 tantinjas,a viena vieta tik briva..un tad pazuda viss radikulits abam..aizskreja atrak neka es to varetu :D
13.12.2012 18:01 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Savukārt tās vecenes pukojas, " cik neaudzināta un nekulturāla ir mūsdienu jaunatne", hehehe. Mūžīgais paaudžu konflikts!

Personīgi, cenšos ignorēt agresīvus un negatīvus cilvēkus (nav starpības - vecs, jauns, krievs, latvietis), jo tieši reakcija vai atbilde ir tas, ko viņa/š gaida!
13.12.2012 18:42 |

Reitings 133
Reģ: 14.10.2012
Kristīna es nerunāju par māmiņām kas vienkārši iet ar ratiņiem, bet gan par ģimenēm, kas visa iet sadevušies rokās pa ietvi, protams par māmiņas kas vienas stum ratiņus un pie rokas ir mazs bērniņš es neko nesaku vienmēr padodu ceļi, bet nejau tad, kad vēl tam otram bērniņam pie otras rokas ir tētis un laimīgi visi šķūrē no ietves nost pārējos gājējus, tas var iztracināt
13.12.2012 18:44 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Casablanka Piedod - pārpratu. :)
13.12.2012 18:47 |

Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Visi trakie veceņu izgājieni ir pieredzēti, bet nuuuuu vis trakākais bija tad, kad es pirku biļeti pie vadītāja, jo aizmirsu e-talonu nopirkt un pense sāka uz manis ķērkt, ko ta es pie vadītāja pērku, kur tad es naudu ņemu, ka varu pie vadītāja pirkt nevis kioskā lētāk (wtf), vai tad es tāda pati zagle kā Dombrovskis esmu, ka varu atļauties, ko tad es nez VIENUS LAŠUS ēdot tāpat kā valdības zaglīgie vīri (šis bija vispār šausmas!!!! :D ) Vienkārši AKDIEVS!!! :D Piesējās man no zila gaisa un viss, par to, ka es biļeti pērku uz vietas. Es viņai, protams, nebraucu virsū, jo sapratu, ka viņa ir nenormāli stulba, bet spēlēju līdzi, ka jā es esmu tāda pat kā Dombrovskis un tā un šitā... :D Secinājums: vienkārši jābrauc pa zaķi
13.12.2012 22:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits