vecenes

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
kā mani šodien izbesija viena vecene grrr
stāvēju Betā rindā, bij saskrējuši daudz cilvēku, rinda liela, un te pēkšņi man pa priekšu ielien vecene un saka - ja tut stajala!!! baaac es viņai saku, nē es te jau ilgi stāvu, viņa aizgriežas un pat netaisas paiet maliņā, es salieku ātrak savus pirkumus uz letes, bet viņa savus vnk padod pardevējai rokās :D es vnk visa nikna un sarkana stavēju un vel ilgi pie sevis lamājos
jums tā nav gadijies?
11.12.2012 22:56 |

Reitings 133
Reģ: 14.10.2012
oj kā es dažreiz nevaru izturēt, ka tie vecie cilvēki dažubrīd šķiet pilnīgi neaptēsti uz šauras ietves izdomā ka ies pa pretējo pusi, vai arī savākušās barā iet pa visu ietvi un pat nedomā sarūmēties, lai gan arī nez kapēc esmu novērojusi, ka jaunie vecāki izdomājuši ka visa ietve pieder viņiem ejot sieva ar ratiem, kurai bērns pie rokas un bērnam pie otras rokas vīrs, nu vai tad tiešām nevar sadalīties un iet kompaktāk, lai pretīm nācējiem nav jākāpj uz ceļa braucamās daļas.
Un vēl tās klačošanās pie gājēju pārejas, tas vienreiz tā nokaitināja, ka izkāpu no mašīnas un noaudzināju, itkā nebūtu citas vietas kur klačoties.
Vienreiz arī sēdēju pie neirologa rindā, skatos nāk viena krievu dāma ap 60, tādās špiļkās ka bail, ierauga ka tur rinda pēkšņi kļuva tik nevarīga, nevarīga ka nu pat ātrie būtu jāsauc, a kā dakteris pavēra durvis šī jau paspēja aiznesties līdz tām durvīm, neievērojot nekādu rindas kārtību :D
Un tad vēl Rimi stāvu rindā a man viena vecene visu laiku baksta ar ratiem mugurā, es neizturēju un aizrādiju, šī atkal baksta pagriezos uzspēru pa tiem ratiem un skaļi nobļāvos, a šī sāk bļaut- ona s uma sašla, s uma sašla :D
12.12.2012 14:27 |

Reitings 7497
bet ja tā godīgi, ļoti daudzas no mums vecumdienās tādas būs. tās omas jaunībā arī "nolamāja" večiņas. bet ar gadiem prāts spožāks nepaliek. mana ome arī ļoti mainījā pēdejos gados. nevejag tik traki viņas nosodīt, daudzas jaunībā bija pavisam citas.
12.12.2012 14:30 |

Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Priori , jā, zinu :) Bet nu tik un tā. Es taču nesāku bļaut uz svešu cilvēku par lietu, kas pilnīgi un galīgi nav manā pārziņā :)
Bet nu nekas, es vismaz uzzināju, cik nepieklājīgi, neaudzināti un vispār briesmīgi ir latviešu jaunieši. (Nez viņa maskačkā kādreiz ir bijusi? Vai tajā pašā tirgū apkārt paskatījusies uz tiem sēmeņkombainiem un činčiksvaidītājiem ar svītrbikšu uzvalkiem? Nez kādā valodā viņi pārsvarā sasaucas viens ar otru?)
12.12.2012 14:32 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
jus jau savu esat atsedejusi.man visa diena uz kajam..

fui, ku' rupš tēviņš.

Bet pa tēmu - jā, mēdz būt kaitinošas tās tantiņas, kuras metas iekšā pa sabiedriskā transporta durvīm pirms tās vēl ir atvērtas, un tad ar elkoņiem izkaro ceļu.
12.12.2012 14:35 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
tb rupjšs
12.12.2012 14:35 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Kā te kāds pieminēja Ryanair, tā es īstenībā nopriecājos, ka tās babuļās tik bieži nelido. Tāpat tur vienmēr nav nekādas kārtības, bet ja vēl savāktos viss krievu pansionāta kolektīvs, tad, domāju, no lidošanas atteiktos vispār.

Pēdējo reizi, kad lidoju, aiz manis stāvēja krievu ģimene, kas šausminājās, kā visi uzgaidāmajā telpā sēdošie lien rindā, kādi nekauņas! Kā sākās iešana uz lidmašīnu, viņi visus grūda nost no ceļa un nesās gaismas ātrumā uz lidmašinu. Nopietni, nu kur tādi rodas? :D
12.12.2012 14:39 |

Reitings 133
Reģ: 14.10.2012
LustForLife varbūt viņi noskatījās Home Alone 2 un izdomāja veidu kā tikt vaļā no bērniem uz brīvdienām :D
12.12.2012 14:41 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Casablanka - Nē, divi viņu bērni ar mēģināja skriet, stiepjot maksimālo rokas bagāžu. :D
12.12.2012 14:45 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
ari man sodien kkada melna diena visadas psihas vecenes bruk virsu :D stavu pagalma smekeju mazais tur talak sniega spelejas, viena pienak klat sak pukstet ka berna klatbutne smekejot, es saku-ej talak un neboja garstavokli sew un man, un tad sakas- tu m..ka, pa...ve tu pat nezini kas ir berna tev utt :D es mierigi atbildeju- un ar ko tu esi labaka ja atlaujies ta runat berna klatbutne? lai gan gribejas vinu nosist un aprakt taja sniega :D un netaisijos vinai skaidrot ka ar viru esmu laimigi jau 5us gadus precejusies :D otra vecene nu tads riktigs buldozers...staveju pie masinas tur tada diezgan plata tacina bij, a si pukst ka netiekot garam, lai gan es jau ta gandriz kupena biju iekapusi, nu ta gan dabuja no manis pa pilno programu, jo iepriekseja jau bij nokaitinajusi, pateicu vinai ka nevajag uzaudzet tadus taukus ka pat pa 2merigu taku nevar iziet :D tad si piegaja pie draudzenes un saka tur mani sava strapa noikt ka stavot cela vidu ka karaliene utt :D labaksi ka si dzivo mana pogiti un nav jau pirma un pedeja reize kad sanak ar vinu sakerties jo vi a nekur netiek garam :D
12.12.2012 14:48 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Ha-ha man ari vakardien bija sakershanas veikala gandriz.
Apnika, ka apbizho!

Esmu pie kases blakus, virzos marsuta, te viena dama ar lieliem ratiem pamana ka dodos, un speras pirmaa rindaa, nu labi, es domaju, lai nu iet.

Visur tadas rindas ka ohh

Pec tam peksnji pie vienas kases atbrivojaas vieta - kasiere saka stradat, es stavu domaju forshi - spershu paris soljus un klat jau - pilnigi vai neticibaa ka kase strada.Kamer es sapnoju par skaisto lietu, no blakus rindas izshaujas virietim ar milzu iepirkumiem - un ko domaa, vesi kramee visu uz letes, pat nepiedavajot - tipa jus pirma (man tur nebija tada tonna kaa vinjam grozaa), es sadusmojos un izdariju ko tadu ko nekad neesmu darijusi, aizgaju vinjam prieksha, un saku kraut savu grozu pirms vinja .
Zb nekaunigi cilveki - tu laid laid visus, beigaas tevi neviens!
12.12.2012 14:57 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Veci cilvēki ir kā mazi bērni, tur neko darīt. Liela pacietība, tas ir pats galvenais. Vieglāk vienkārši neņemt galvā, lai jau! Tā rīcība patiešām nav adekvāta vecumā, bet ko darīt? Manai omei 94 gadi tagad, līdz 90 bija pavisam fena, dzīvespriecīga, bet tagad jau var manīt tās novirzes mazliet, domāšana mainās..
12.12.2012 14:59 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Diemzhel cilvekiem jau ap 70 gadiem mainas domashana..
12.12.2012 15:00 |

Reitings 186
Reģ: 12.06.2012
Nu atkarīgs no " vecenes ", teikšu tā. Manai omītei ir 76 gadi un nekad, un nebaidos teikt NEKAD,neesmu redzējusi viņu veikalā vai autobusā grūstamies,ālējoties,pukstot. Ja autobusā nebūs neviena brīva vieta,tad viņa drīzāk pastāvēs kājās,nekā pa visu varu,aiz ausīm vilks kadu laukā. Jā,bieži viņa laipni paprasa,vai nevar palaist apsēsties un viņu arī laipni palaiž,nevis stāv blakus un purpina kāda jaunatne.
12.12.2012 15:04 |

Reitings 8407
Nu pa trakai tantei gadās redzēt, bet man salīdzinoši miermīlīgs maršruts, kurš nav tas pilnākais.

Tomēr mani vairāk satrauc mūsdienu jaunatne - regulāri redzu, ka viens sēž pa divām vietām, nevienu nedomā palaist, jo redz soma nolikta un pats (-i) izgāzusies pa visu krēslu. Tad nesen redzēju un dzirdēju kā 3 meitenes aptuveni 12-14gadīgas pa visu trolejbusu runā, drīzāk bļauj visādas rupjības un vēl kaut kam zvana un ar visiem krievu trīsstāvīgajiem lamājas, uz viņām nošokējās viss trolejbuss, bet neviens neko neteica, es knapi novaldījos, ja nebūtu bijis jākāpj jau ārā, tad pateiktu, ka ja viņām nav kauns par sevi, tad visiem citiem trolejbusā gan ir.

Un regulāri, vairāk tieši meitenes jaunas aizņēmušas vietas un nemaz nedomā palaist kādu apsēsties.
12.12.2012 15:09 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Brīžiem man liekas, ka mana ome un opītis ir kaut kādi īpaši. Viņiem arī jau vecums, bet neviens no abiem nekad neuzvedas kretīniski, nebļauj uz apkārtējiem, nelamā visus utt.
Es citreiz paklausos vienu LR1 raidījumu. Ak, jel, kas tur notiek, kad klausītāji sāk zvanīt...90% pensionāri un nekad neko labu nesaka. Zvana un izgāž žulti. Ja neko citu nevar izdomāt, tad uzbrauc žurnālistam par viņa vārdu vai viņa sievas izcelsmi. Sviests.
Lai nu kā - es izvairos braukt ar sabiedrisko cik vien iespējams. Braucu tikai, ja citādi nevar, jo negribas bojāt savu dienu.
Rindā man neviens nav līdis priekšā. Es esmu palaidusi, ja ja cilvēks steidzas, viņam ir kkāda viena lieta un viņš palūdz. Man nav grūti pieklājīgu cilvēku palaist.
12.12.2012 15:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tiesi tapec es sabiedriskajos nekad tas vecas ķošas nelaizu apsesties, lai ne tikai nesmere kreslus ar savam smirdigajam drebem, bet ari, lai beidz telot nevareigas dievgosninas, jo es tak redzeju cik bravurigi kundzite ieleca autobusa un tagad stav, ligojas, pus un elss:D
12.12.2012 15:29 |

Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
Vienīgais, kas man ir atgadījies ar neapmierinātām "vecenēm" ir tas, ka ejot ar māsu pa ietvi pretī nāca "vecene" , kurai vajadzēja iet tieši caur mums. Nevarēja paiet mazliet garām, bet spraucās pa vidu. Mēs protams palaidām, taču aiz muguras vēl dzirdējām, ka viņa pateica - "Tādas aitas, ka cilvēks normāli vairs pa ietvi nevar paiet."
12.12.2012 15:32 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Manai omei ar pāri 70 gadiem, prāts viņai vēl strādā, vienīgi reizēm piemirst kas agrāk teikts, runāts, bet citādi viss ok, dodas uz baļļukiem, saietiem, ļoti aktīva, braukā apkārt, pucējas, krāso lūpas, valkā rotas, pērk kleitas, un nedomāju, ka sabiedriskajā uzvedas briesmīgi, kādam ko aizrāda, kasās, viņai tas nav raksturīgi, ja vien kāds pats netaisa mēslus, neaizvaino, tad jau jebkurš pateiks ko pretī, bet citādi nespētu iedomāties. Tajā vecumā tieši ar kājām ir problēmas, nostaigājusi visu jaunību ar augstiem papēžiem un ceļi sāp, tāpēc ļoti labi saprotu, ka nostāvēt transportā, kurā pat jauns reizēm nevar nostāvēt ir grūti, bet man vairāk nomāc, vīrieši, jauni džeki, kas nevīžo vecākas kundzes palaist apsēsties, vairāk redzu, ka sievietes laiž večukus sēdēt, mani 1x dzīvē jauns vīrietis palaida apsēsties, pozitīvi ļoti, bet citādi jauni džeki izliekas neredzam kundzītes.
12.12.2012 15:36 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tā kā valkāju augstus papēžus, tad teikšu atklāti, es labprāt stāvētu, man problēmas nesagādā, bet ar augstiem papēžiem ir diezgan grūti, īpaši trolejbusā, kur šoferi vairums bremzē, taisa straujus manevrus.
12.12.2012 15:37 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
a vel sedeju vakar pastaa klepi mazais, pienak viens tantuks un pukst lai parsezos uz citu kreslu,e s saku ejat pati uz citu kreslu, jo vietas bij daudz brivas, bet ne, vinai vajag tiesi manejo :D tad nu beigas piecelos, staveju tur pat netalu, mazais visu laiku saka-opa opa, speciali ta skalak pateicu- reku tante tagat sez uz kresla paprasi lai vina panem tevi opa :D tad nu si visu to laiku sedeja un lureja uz mani ar launu aci :D
12.12.2012 15:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits