Hahaha, sasmējos par Avataru un degunradžiem :D
Šorīt man, kā jau ģēnijam bija jāuzvelk augstākie papēži, lai tik piemērotā laikā, kā šodien- dotos uz darbu.
Tā nu skrienot uz trolejbusu, sapinos pati savās kājās un nošļūcu garšļaukus, tieši ielas vidū. (Labi, ka nevienas mašīnas, labi, ka neviens neredzēja :D ) Notīrīju drēbes, un skrēju tālāk.
Iekāpu trolejbusā, pēc 5min tiku apsēsties. Pēkšņi pretī sēdošā sieviete, sāk berzēt savu mēteļa piedurkni un saka man: jums soma netīra... Paskatos- jā, tiešām- uz acīm norāvu, piecēlos, drēbes notīrīju, bet par somu steigā aizmirsu. Paceļu acis, un pāris cilvēki, kas stāvēja man blakus arī dabūjuši pa sniega pikucim uz drēbēm... Tā nu noliku somu zemē, un nolaidusi acis sēdēju, cerībā, ka mani vairs neviens neredzēs. :D
Izkāpju no trolejbusa un pēc 10m mani noķer tantiņa, kas krieviski sāk man teikt, ka man taču vajadzētu ķīmisko tīrītavu samaksāt tiem pāris cilvēkiem, kam drēbes nosmērēju ar somu. (Varētu domāt, ka Kaut gan pati viņa tikai redzējusi. Es viņai saku, ka atvainojos taču jau, un nemaz tik traki jau nebija, bet nē..šī neliekas mierā... Es pagriezos un vienkārši gāju prom, kad sev aiz muguras varēju noklausīties veselu "cik cūciski ir latviešu jaunieši" lekciju. Grrr, kā gribējās man pārvērsties par Avatara degunradzi un ierakt viņu sniegā!!!